Opublikowano 31 Marca 200917 l Nie doczytales, tam jeszce placa ci $30 :decayed Żyć nie umierać :polew: A jak przyjedziesz do domu to zauważysz, że narzędzia Ci zerdzewiały :laghing2:
Opublikowano 31 Marca 200917 l Dostalem dzis L4, wiec nici ze spota, jade w dom Adaho, wszystkiego najlepszego brachu
Opublikowano 31 Marca 200917 l Dostalem dzis L4, wiec nici ze spota, jade w dom Adaho, wszystkiego najlepszego brachu symulant
Opublikowano 31 Marca 200917 l ja tez jade zaraz po zwolnienie symulacja pełną gębą... Ale widzimy sie wieczorem. Musze spełnic moja obietnice o lepszej integracji acha i mam pytanko. Ma ktoś z Was w b5 navi wbudowaną? bo mam tą skrzynke co w kufrze siedzi do której się płyte wrzuca i nie wiem czy to działa. dało by rade u kogos to sprawdzić? bo sam navi nie posiadam.
Opublikowano 31 Marca 200917 l symulant Nie symulant tylko stymulant. Jedzie na work-and-travel do Szanghaju :polew: [br]Dopisany: 31 Marzec 2009, 13:32_________________________________________________ bo mam tą skrzynke co w kufrze siedzi Tez mam taka skrzynkę i to jest zmieniarka sidi
Opublikowano 31 Marca 200917 l to jest zmieniarka sidi nie nie, nie chodzi o zmieniarke. to bym rozpoznał to jest skrzyneczka wielkości radia 1DIN do navi. Nawet ma napisane NAVI
Opublikowano 31 Marca 200917 l Musze spełnic moja obietnice o lepszej integracji Zabierasz Nas do Sofii ? Bo jak nie to Desperadosa piję
Opublikowano 31 Marca 200917 l raggaman coś wymyślimy. Będzie Pan zadowolony a co do navi to o cos takiego mi chodzi: http://www.allegro.pl/item590798540_czytnik_navi_nawigacji_do_audi.html da rade to u kogoś sprawdzić czy działa?
Opublikowano 31 Marca 200917 l symulant Kurfa... rozgryles mnie 1000 bitow, wstydzilem sie wpasc na zimowkach
Opublikowano 31 Marca 200917 l Krzyniek, Ty gamoniu... Sprawdzimy czy BigHand uważnie czyta każdego posta na forum. Innych też sprawdzimy... EDIT: O ku*wa, wpadka! BigHand jest na forumie...
Opublikowano 31 Marca 200917 l Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać??
Opublikowano 31 Marca 200917 l Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać?? No bo jest
Opublikowano 31 Marca 200917 l Słuchajcie, czemu mi się wydaje, że dziś jest piątek i zaczynam się opie*dalać?? Słońce świeci i poczułeś luz w pośladach Ja mam tak samo Nic mi się nie chce ..no prawie nic
Opublikowano 31 Marca 200917 l No bo jest Nawet nie wiesz jaki mi się banan na gębie zrobił jak przeczytałem Twojego posta. :> No ale później Raguś mnie zgasił..
Opublikowano 31 Marca 200917 l Krzyniek, będziesz? Mam ten złom ... Rozpieprzył mi się po bagażniku ...