rex Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Poziek nie jechałeś może wczoraj rano od Dolinki Służewieckiej w stronę Trasy Siekierkowskiej? Szkoda, że musiałem zjechać na Wisłostradę bo zobaczyłbym co potrafi mój firmowy ścigacz (Opel Vectra 1.9 CDTi OPC Line) w starciu z Twoim Audi:))) Pewnie wygrałbyś bo w tej Vectrze jest jakaś dziura w przyspieszeniu:( Poź już skończył z Siwkiem. Teraz Ewę ujeżdża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Teraz Ewę ujeżdża :decayed powiedziałbym, że na razie to ją karzę.... ujeżdżać to pewnie będę za jakiś czas jak się nauczę jeździć wierzchem :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pany. Ile moze kosztowac prostowanie felgi - brutto w wawie ? i gdzie to robic ? Wracalem z urlopu i przy wyprzedzaniu wpadlem w studzienke. Graty i sie w aucie posypaly (telefon wypadl z trzymaczki GPS sie odkleil od szyby) nawet antena CB sie przemiescila na dachu (90mm magnes) Na szczescie nic w zawieszeniu nie tryklo.fela zgieta nie peknieta. Ciekawe co z opona bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja jakieś 100 km na moto. W tym jakies 2 godziny w deszczu najlepsze to pewnie te dwie w deszczu ja się nie ruszałem z domu bo nie dość że "odpoczywałem" po weselu w Jabłonnej to jeszcze lało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ja jakieś 100 km na moto. W tym jakies 2 godziny w deszczu najlepsze to pewnie te dwie w deszczu ja się nie ruszałem z domu bo nie dość że "odpoczywałem" po weselu w Jabłonnej to jeszcze lało Ja pierdyknąłem 120 km Cale szczęście deszcz mnie ominął... A w niedziele zakopałem się Volvo. Musiała przyjeżdżać wyciągarka Bry wogoóle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 ?Wracalem z urlopu i przy wyprzedzaniu wpadlem w studzienke. Aaaamator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pany. Ile moze kosztowac prostowanie felgi - brutto w wawie ? i gdzie to robic ? Wracalem z urlopu i przy wyprzedzaniu wpadlem w studzienke. Graty i sie w aucie posypaly (telefon wypadl z trzymaczki GPS sie odkleil od szyby) nawet antena CB sie przemiescila na dachu (90mm magnes) Na szczescie nic w zawieszeniu nie tryklo.fela zgieta nie peknieta. Ciekawe co z opona bedzie Prostowanie felgi ok. 100zł. http://www.renowacjafelg.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Pany. Ile moze kosztowac prostowanie felgi - brutto w wawie ? i gdzie to robic ? Wracalem z urlopu i przy wyprzedzaniu wpadlem w studzienke. Graty i sie w aucie posypaly (telefon wypadl z trzymaczki GPS sie odkleil od szyby) nawet antena CB sie przemiescila na dachu (90mm magnes) Na szczescie nic w zawieszeniu nie tryklo.fela zgieta nie peknieta. Ciekawe co z opona bedzie Prostowanie felgi ok. 100zł. http://www.renowacjafelg.pl/ A ja polecam gosci przy Łuckiej 12 - 2 zaklady obok siebie. Mi prostowali za 100, a druga za 60. Jesli nie peknie podczas prostowania to mysle, ze w 100 sie zmiescisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 DObry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 BRY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Najnowsze info to takie ze felga pozatym ze pogieta to jeszcze peknieta. chce ja zrobic - i tak poleci w zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Najnowsze info to takie ze felga pozatym ze pogieta to jeszcze peknieta. chce ja zrobic - i tak poleci w zapas kup se jedna sztunie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 a z ta co ? na aluminium na zlom ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 a z ta co ? na aluminium na zlom ? Pamiątka na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 wkońcu coś się agencji udało - polecam http://www.youtube.com/watch?v=1n9SYRimpR4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 robił ktoś polerkę lakieru w wawie? polećcie jakiś zakład. szukam i szukam i nic konkretnego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutkap Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 robił ktoś polerkę lakieru w wawie? polećcie jakiś zakład. szukam i szukam i nic konkretnego nie widzę. a próbowałeś tu: http://www.smart-plus.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 robił ktoś polerkę lakieru w wawie? polećcie jakiś zakład. szukam i szukam i nic konkretnego nie widzę. a próbowałeś tu: http://www.smart-plus.pl/ Watpie zeby mial taki budzet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 wkońcu coś się agencji udało - polecam http://www.youtube.com/watch?v=1n9SYRimpR4 Zamiast tego klocka ..mogła spać wielka kupa..uzasadniało by to " sru " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 W Legionowie pod Warszawka kiedyś się dowiadywałem to koszt byl ok 200-300zl. Znajomy mówił ze jest ok warsztat. Ewentualnie jak byś chciał to mogę poszukać do nich numeru i dać namiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi