Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bry ogry :hi:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

yrB :hi:

Opublikowano

Szalom Panowie :)

Dawno tu nie zaglądałem, jakoś tak spokojnie się zrobiło - chyba wszystkie laski.jpg nad morze pojechały :-)

Miłego!

JaroD

Opublikowano

JaroD, wiesz.. im też się urlop należy.. Sam wiesz jak one ciężko pracują. :)

Opublikowano

Mam pytanie, czy ktoś może mi zVAG-ować klekota dzisiaj w Wawce? :mysli:

Opublikowano

weź worek piniędzy i napewno ktoś sie znajdzie.

Opublikowano

Właśnie dzwonił do mnie mechanik z wymiany amorów, z lewej strony z górnego wahacza nie może wyciągnąć śruby poprzecznej (wahacze wymieniane rok temu - mówi, że ta śruba która jest tam włożona, jest cała zardzewiała ze zjechanym gwintem :shocked: - pewnie nie wymienili mi śrub, albo tylko tej jednej :wallbash:). Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. - kur*wa nie ma innego sposobu ? Czy ten mechanik jest po prostu niedołężny ? :blink: Bo jak On ma zamiar popalić mi wahacze to ja pierdziele taką robotę..

gdzie wtryski mozna sprawdzić?

sprawdzają wtryski, ustawiają kąty, przeczyszczają wszystkie przewody doprowadzające, gwarancja satysfakcji etc.

http://www.imperiumx.pl/

Opublikowano

ale co chcesz - tylko diagnostyka błędów ? czy pełne logi stat/dynamik ? [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:56_________________________________________________

Właśnie dzwonił do mnie mechanik z wymiany amorów, z lewej strony z górnego wahacza nie może wyciągnąć śruby poprzecznej (wahacze wymieniane rok temu - mówi, że ta śruba która jest tam włożona, jest cała zardzewiała ze zjechanym gwintem :shocked: - pewnie nie wymienili mi śrub, albo tylko tej jednej :wallbash:). Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. - kur*wa nie ma innego sposobu ? Czy ten mechanik jest po prostu niedołężny ? :blink: Bo jak On ma zamiar popalić mi wahacze to ja pierdziele taką robotę..

sprawdzają wtryski, ustawiają kąty, przeczyszczają wszystkie przewody doprowadzające, gwarancja satysfakcji etc.

http://www.imperiumx.pl/

qr** jakiś kowal nie mechanik - odrdzewiacz penetrujący niech sobie kupi. da radę bez palnika - co najwyzej może to trochę podgrzac ale nie topić wahacz

Opublikowano

muszę sprawdzić ciśnienie na ABS-ie, mam wrażenie że czasem nieznacznie słabnie ciśnienie w hamulcach, przy okazji sprawdził bym błędy w tym standardowy problem z nadmucham na szybę.

Opublikowano

muszę sprawdzić ciśnienie na ABS-ie, mam wrażenie że czasem nieznacznie słabnie ciśnienie w hamulcach, przy okazji sprawdził bym błędy w tym standardowy problem z nadmucham na szybę.

a czy my tego nie sprawdzaliśmy już jakiś czas temu na spocie ?

Opublikowano

Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. -

po odpaleniu palnika obydwa górne bedziesz miał do wymiany , bo popali ci gumy przy sworzniach. :thumbdown:

niestety innej metody na zapieczoną poprzeczną śrube niema. wiem bo przerabiałem :thumbdown:

fajans jakiś kowal nie mechanik - odrdzewiacz penetrujący niech sobie kupi. da radę bez palnika - co najwyzej może to trochę podgrzac ale nie topić wahacz

Jak ja wymieniałem to miałem do dyspozycji całą game odrdzewiaczy , smarów itp firmy Wurth i Berner , pracują u nas ekipy niemieckie które używają tylko chemii tych dwóch producentów.

i uwierz mi że nie dały rady :thumbdown: tylko w moim przypadku ta śruba nie była odkręcana od 1995 roku.

i z palnikiem to nie chcodzi o stopienie wachacza tylko gumy przy sworzniu

Opublikowano

Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę.[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:26_________________________________________________A co tam! Też se coś wrzucę :>

http://nasza-klasa.pl/profile/27254711/gallery/album/2/3

Opublikowano

Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę.

ja przecinałem w dwóch miejscach i ch.uj to dało

Opublikowano

YO

Jak podjedziesz do mnie na Mokotów i wiesz jak to sprawdzic to mogę Ci użyczyć VAG'A

--------------

Czy jest już gotowośćna zlot ? Wóda kupiona ? Laski zamówione ? Żony w domach ? :decayed::kox:

Opublikowano

Wóda kupiona ?

NIE

Laski zamówione ?

NIE

Żony w domach ?

NIE

Opublikowano

Wóda kupiona ?

NIE

Laski zamówione ?

NIE

Żony w domach ?

NIE

Niedobrze, albo żona czyta Twoje wiadomosci na forum ? :wink4:

Opublikowano

Niedobrze, albo żona czyta Twoje wiadomosci na forum ? :wink4:

nie , poprostu nie jade na zlot :kox: :kox: :polew:

Opublikowano

Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę.

ja przecinałem w dwóch miejscach i ch.uj to dało

Mechanik skapitulował, powiedział, że może wziąć palnik, ale trzeba będzie wymienić wahacze..

No więc teraz zakłada mi spowrotem prawą stronę i wyjeżdzam dzisiaj z wkurwem i na rozje*anym zawieszeniu :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Moskal i jak się to skończyło w końcu ?

Opublikowano

Mechanik skapitulował, powiedział, że może wziąć palnik, ale trzeba będzie wymienić wahacze..

No więc teraz zakłada mi spowrotem prawą stronę i wyjeżdzam dzisiaj z wkurwem i na rozje*anym zawieszeniu :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

no to chu.jnia :thumbdown: