Opublikowano 9 Lipca 200916 l Szalom Panowie Dawno tu nie zaglądałem, jakoś tak spokojnie się zrobiło - chyba wszystkie laski.jpg nad morze pojechały :-) Miłego! JaroD
Opublikowano 9 Lipca 200916 l JaroD, wiesz.. im też się urlop należy.. Sam wiesz jak one ciężko pracują.
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Mam pytanie, czy ktoś może mi zVAG-ować klekota dzisiaj w Wawce? weź worek piniędzy i napewno ktoś sie znajdzie.
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Właśnie dzwonił do mnie mechanik z wymiany amorów, z lewej strony z górnego wahacza nie może wyciągnąć śruby poprzecznej (wahacze wymieniane rok temu - mówi, że ta śruba która jest tam włożona, jest cała zardzewiała ze zjechanym gwintem - pewnie nie wymienili mi śrub, albo tylko tej jednej ). Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. - kur*wa nie ma innego sposobu ? Czy ten mechanik jest po prostu niedołężny ? Bo jak On ma zamiar popalić mi wahacze to ja pierdziele taką robotę.. _________________________________________________ gdzie wtryski mozna sprawdzić? sprawdzają wtryski, ustawiają kąty, przeczyszczają wszystkie przewody doprowadzające, gwarancja satysfakcji etc. http://www.imperiumx.pl/
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Mam pytanie, czy ktoś może mi zVAG-ować klekota dzisiaj w Wawce? ale co chcesz - tylko diagnostyka błędów ? czy pełne logi stat/dynamik ? [br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 09:56_________________________________________________ Właśnie dzwonił do mnie mechanik z wymiany amorów, z lewej strony z górnego wahacza nie może wyciągnąć śruby poprzecznej (wahacze wymieniane rok temu - mówi, że ta śruba która jest tam włożona, jest cała zardzewiała ze zjechanym gwintem - pewnie nie wymienili mi śrub, albo tylko tej jednej ). Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. - kur*wa nie ma innego sposobu ? Czy ten mechanik jest po prostu niedołężny ? Bo jak On ma zamiar popalić mi wahacze to ja pierdziele taką robotę.. _________________________________________________ sprawdzają wtryski, ustawiają kąty, przeczyszczają wszystkie przewody doprowadzające, gwarancja satysfakcji etc. http://www.imperiumx.pl/ qr** jakiś kowal nie mechanik - odrdzewiacz penetrujący niech sobie kupi. da radę bez palnika - co najwyzej może to trochę podgrzac ale nie topić wahacz
Opublikowano 9 Lipca 200916 l muszę sprawdzić ciśnienie na ABS-ie, mam wrażenie że czasem nieznacznie słabnie ciśnienie w hamulcach, przy okazji sprawdził bym błędy w tym standardowy problem z nadmucham na szybę.
Opublikowano 9 Lipca 200916 l muszę sprawdzić ciśnienie na ABS-ie, mam wrażenie że czasem nieznacznie słabnie ciśnienie w hamulcach, przy okazji sprawdził bym błędy w tym standardowy problem z nadmucham na szybę. a czy my tego nie sprawdzaliśmy już jakiś czas temu na spocie ?
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Stwierdził, że jesli nie da rady jej wykręcić, to musi odpalać palnik, ale po takim zabiegu wahacz będzie do wymiany. - po odpaleniu palnika obydwa górne bedziesz miał do wymiany , bo popali ci gumy przy sworzniach. niestety innej metody na zapieczoną poprzeczną śrube niema. wiem bo przerabiałem fajans jakiś kowal nie mechanik - odrdzewiacz penetrujący niech sobie kupi. da radę bez palnika - co najwyzej może to trochę podgrzac ale nie topić wahacz Jak ja wymieniałem to miałem do dyspozycji całą game odrdzewiaczy , smarów itp firmy Wurth i Berner , pracują u nas ekipy niemieckie które używają tylko chemii tych dwóch producentów. i uwierz mi że nie dały rady tylko w moim przypadku ta śruba nie była odkręcana od 1995 roku. i z palnikiem to nie chcodzi o stopienie wachacza tylko gumy przy sworzniu
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę.[br]Dopisany: 09 Lipiec 2009, 10:26_________________________________________________A co tam! Też se coś wrzucę :> http://nasza-klasa.pl/profile/27254711/gallery/album/2/3
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę. ja przecinałem w dwóch miejscach i ch.uj to dało
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Mam pytanie, czy ktoś może mi zVAG-ować klekota dzisiaj w Wawce? YO Jak podjedziesz do mnie na Mokotów i wiesz jak to sprawdzic to mogę Ci użyczyć VAG'A -------------- Czy jest już gotowośćna zlot ? Wóda kupiona ? Laski zamówione ? Żony w domach ?
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Wóda kupiona ? NIE Laski zamówione ? NIE Żony w domach ? NIE Niedobrze, albo żona czyta Twoje wiadomosci na forum ?
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Niedobrze, albo żona czyta Twoje wiadomosci na forum ? nie , poprostu nie jade na zlot :kox:
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Można przeciąć kątówką po środku i po sprawie. Jest jeszcze taki środek jak zamrażacz, może on coś da radę. ja przecinałem w dwóch miejscach i ch.uj to dało Mechanik skapitulował, powiedział, że może wziąć palnik, ale trzeba będzie wymienić wahacze.. No więc teraz zakłada mi spowrotem prawą stronę i wyjeżdzam dzisiaj z wkurwem i na rozje*anym zawieszeniu :wallbash: :wallbash: Moskal i jak się to skończyło w końcu ?
Opublikowano 9 Lipca 200916 l Mechanik skapitulował, powiedział, że może wziąć palnik, ale trzeba będzie wymienić wahacze.. No więc teraz zakłada mi spowrotem prawą stronę i wyjeżdzam dzisiaj z wkurwem i na rozje*anym zawieszeniu :wallbash: :wallbash: no to chu.jnia