Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noooo , jutro stracą a potem podniosą ceny na wszystkich stacjach żeby odzyskać stratę :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

stracić nie straca ale przynajmniej mogą zobaczyć że ludziom się nie podoba ich polityka cenowa.

ja i tak tankuję na Shellu ale popieram takie akcje

Opublikowano

To tym łatwiej bojkotować Orlen :decayed: Cały czas :naughty:

Opublikowano

Ja jeżdżę TDI.. i tak zasadniczo rzadko na stacji bywam :)

Opublikowano

golf ? :kox:

no

podobno na spalarni bywa :gwizdanie:

Bywacie na spalarni? A ja tak blisko mam. Wczoraj bylem kolo 23 ale lipa byla.. Moze z 8 samochodów..

Daj spokój.. Jaki festyn.. :polew:

Postawili nowy fotoradar przy Broniszach:

Stoi od 2 tygodni, raczej atrapa bo wielokrotnie przemykałem obok niego nawet 140km/h i nic nie pstrykało :)

Malik żebyś się nie zdziwił.. JA tam ostatnio na błonie mykam, i osobiście widzialem. ALe to bylo jakies 3-4 dni temu. To samo jest po drugiej stronie wawy. Przy kajki wsadzili aparat w puche( w kier do centrum). [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 10:11_________________________________________________yrB :hi: tak wogole..[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 10:18_________________________________________________Jedzie ktos od nas na PÓŁNOCNY? http://www.a4-klub.pl/smf/zapisy_na_zlot_polnocy_a4_klubpl-t81268.0.html

Opublikowano

W muffler service na zielonej krzyknął z robocizną 450zyli. Trochę dużo.

zeby to naprawić muszą wywalić cały kolektor rozpoczynając od silnika :thumbdown: , w ch.uj roboty , przerabiałem to w mojej byłej , cały dzień sie pierdo.liłem

Daj spokój.. Jaki festyn.. :polew:

i jeszcze na dodatek ta smycz :sick3:

Opublikowano

A wogole to mam taki OT. Ostatnio na wolnych obrotach jak jest cieplo i auto jest rozgrzane troche drga mi buda. Nic strasznego ale wk***ia mnie niemiłosiernie. Na dwoje babka wróżyła poducha/plecionka. Myślałem, że zanim wymienię poduchę to zrobię plecionkę bo tańsza. A tu kupa. W muffler service na zielonej krzyknął z robocizną 450zyli. Trochę dużo. Nie ma ktoś pomysłu na inną miejscówkę? :mysli:

Obstawiam jednak poduchę. Ostatnio wymieniałem plecionkę i trząchanie pozostało.

Do wymiany mam przednią środkową poduchę, ale chwilowo odłożone w czasie, bo trzeba "mordę" ściągać.

Wycięcie kata i plecionki - za 200 mogę polecić zakład na Modlińskiej.

Opublikowano

kat wydmuchany. Szkoda, ze wtedy plecionki nie zrobilem :/ O tyle moze cos wskazywac na plecionke, ze jak przytrzymam rure koncowa to w samochodzie cisza...

Opublikowano

kat wydmuchany. Szkoda, ze wtedy plecionki nie zrobilem :/ O tyle moze cos wskazywac na plecionke, ze jak przytrzymam rure koncowa to w samochodzie cisza...

zobacz zawieszenie wydechu .... ja kiedys wymienilem dwa wieszaki gumowe i byl spokoj ...

Opublikowano

i jeszcze na dodatek ta smycz :sick3:

Dokladnie :sick3:

Opublikowano

Juz kiedys było to wyjaśniane. Większość paliw w Polsce pochodzi z hurtowni Orlenu. W końcowym procesie dolewane są tylko uzdatniacze.

Jedyne importowane paliwo to Shell V-Power Racing.

Musielibyście wogóle nie tankować tego dnia żeby Orlen to odczuł.

Opublikowano

Sector to jest kozak :kox: Pierze, gotuje i do tego daje rady How to :polew:

Moskal smycze robione na "podobieństwo" :naughty: A może robiłeś im te smycze ? :mysli::decayed: :decayed:

Opublikowano

Juz kiedys było to wyjaśniane. Większość paliw w Polsce pochodzi z hurtowni Orlenu. W końcowym procesie dolewane są tylko uzdatniacze.

Jedyne importowane paliwo to Shell V-Power Racing.

Musielibyście wogóle nie tankować tego dnia żeby Orlen to odczuł.

pisałem, że nie chodzi o to żeby Orlen odczuł to finansowo. bo na to nie ma szans. chodzi bardziej o samo nagłośnienie sprawy i zrobienie trochę szumu. taka mała szpila w wizerunek od konsumentów. coś w stylu akcji klientów mbanku, która miała miejsce jakiś czas temu.

Opublikowano

:bry: ale była wczoraj impra w Enklawie - :drunk: d*py z duzymi :boobs:

Był :kox:

Opublikowano

Był :kox:

Był :kox: czy było :kox: bo to znacząca różnica :polew: :polew:

Opublikowano

to na bank nie plecionka , u mnie była strasznie wysrana , pierdziała okropnie ale buda sie nie trzesła, ja stawiam na poduche silnika :good:

Moskal smycze robione na "podobieństwo"

skopiowali jak wszystko inne :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

A może robiłeś im te smycze ? :mysli::decayed: :decayed:

nie zniżyłbym sie do ich poziomu , znasz mnie przecież troszku :decayed:[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 14:31_________________________________________________benedykt XVI podczas pielgrzymki do Polski, pojechal do oswiecimia. tam spacerujac posrod barakow, zatrzymal sie i pokazal reka na wieżyczke strzelniczą i powiedzial: "tu jedlismy kremowki"

[br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 14:35_________________________________________________Pewna gazeta zorganizowała konkurs na najpopularniejszy toast.

Wyróżnienia przyznano:

- 100 lat!

- Na zdrowie!

- Pijemy, by nasze dzieci miały bogatych rodziców!

- Chlup, w ten głupi dziób!

A wygrało:

- no Pij k**wa!

Opublikowano

bry bry :bry:

a w nocy nikt nie chciał się ze mną napić, żeby nasze dzieci miały bogatych rodziców... :P

Opublikowano

Kto jechał za mną w korku na jankach we wtorek (koło 10-11) A4/grill bez znaczka/kolor taki ceglany ( coś tan deseń ). Ja jechałem srebrnym avantem z najklejką "OGARNIJ SIĘ" z tyłu :cool1: