Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to teraz sie zebraliscie na odpowiedzi :disgust:

zobaczymy bede testowal :)

dzisiaj na srodziemnomorskiej a nastepne na tych co wymieniliscie :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

było ustalone , że jak jest ciemno to się nie liczy :decayed:

Juz sie rozjaśniało u mnie :decayed:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:15_________________________________________________

:bry:

Ja jak zwykle OT :decayed: bo wy z rana tylko gole baby :slina:

Chce dzisiaj w ciagu dnia podjechac na myjnie. Moze mi polecicie jakaś dobrą ręczną myjnie.

Piotr nie stresuj.. To w końcu Warszawskie :gwizdanie:

Moskal, musiałeś mieć ostre nauczycielki w szkole skoro trauma z dzieciństwa ciągle się odzywa :decayed::naughty:

nie tylko nauczycielki.... jeszcze ciężkie zabawki i pod górkę do szkoły :decayed:

Ciekawe czy nikt nie wywrócił wózka z moskalem jak był mały.. :naughty:

Opublikowano

no to teraz sie zebraliscie na odpowiedzi :disgust:

zobaczymy bede testowal :)

dzisiaj na srodziemnomorskiej a nastepne na tych co wymieniliscie :)

jakość myjni samochodowej uzależniona jest od tego ile hajsu w nią wrzucisz. jesli bedzie to 10 pln to bedzie chu.jowa , jeśli wrzucisz 35-40 pln to bedzie to naprawde dobra myjnia :good:

[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:20_________________________________________________

Ciekawe czy nikt nie wywrócił wózka z moskalem jak był mały.. :naughty:

tego to nie wiem , ale wiem napewno ,że moskal może wyebać twój wózek :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:21_________________________________________________razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Z tych niewiast pierwsza to wyglada na stara ale jakos ja umalowali zeby sie 14-stolatkowie mogli masturbowac, druga to zawodowa obciagara i spermojad, trzecia dziewica ale kolezanki przyszly na pidzama-party i namowily ja do zdjecia dekoltu mowiac ze na naszej klasie bedzie fajne, czwarta soczyste usta dziala jak myjnia automatyczna - wrzucasz pieniazek, zamykaja sie drzwi, duzo piany, jakies jeki i wychodzi czysty, ostatnia ciazko stwierdzic ale patrzac oczyma chirurgow to jeszcze miesien zwieracz odbytu trzyma wiec niewielu tam parkowalo

Opublikowano

:bry: Powitać

Z tego co widze jak co rano te same tematy " laski " :drool:..

Ale fakt, z rana miło popatrzeć :slina:.

Opublikowano

razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

A co Ty taki bojowy z samego rana?

Opublikowano

razem z Tobą oczywiście :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

ja tak zawsze :kox:

Opublikowano

Z tych niewiast pierwsza to wyglada na stara ale jakos ja umalowali zeby sie 14-stolatkowie mogli masturbowac, druga to zawodowa obciagara i spermojad, trzecia dziewica ale kolezanki przyszly na pidzama-party i namowily ja do zdjecia dekoltu mowiac ze na naszej klasie bedzie fajne, czwarta soczyste usta dziala jak myjnia automatyczna - wrzucasz pieniazek, zamykaja sie drzwi, duzo piany, jakies jeki i wychodzi czysty, ostatnia ciazko stwierdzic ale patrzac oczyma chirurgow to jeszcze miesien zwieracz odbytu trzyma wiec niewielu tam parkowalo

Niezła analiza :>

:bry: Powitać

Z tego co widze jak co rano te same tematy " laski " :drool:..

Ale fakt, z rana miło popatrzeć :slina:.

No widzisz.. Wchodzisz na forum i od samego rana mozesz skórą pobujać.. I nie musisz specjalnie szukać.. Bo wszystko jest na miejscu :naughty:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:29_________________________________________________

ja tak zawsze :kox:

Już Cię lubię.. (bez podtekstów proszę!! )

Opublikowano

druga to zawodowa obciagara i spermojad

:drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :drool:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:30_________________________________________________

Już Cię lubię.. (bez podtekstów proszę!! )

nie masz wyjścia , mnie sie lubi albo sie nie żyje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:32_________________________________________________musze zmienić avatar na stary , tamten jest bardziej poprawny politycznie :decayed:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:33_________________________________________________a właśnie , komu on przeszkadza ?? :baseball:

Opublikowano

nie masz wyjścia , mnie sie lubi albo sie nie żyje :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty::polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:32_________________________________________________musze zmienić avatar na stary , tamten jest bardziej poprawny politycznie :decayed:

Ja jestem jeszcze młody.. Przecież mam 13 lat (urodzilem sie 13 w piatek :decayed:) ja chce jeszcze żyć..

A co do avatara to zostaw - dobry jest..

Opublikowano

Avatar przypomina o złych wspomnieniach ze szkoły :naughty:

MoorPH a która z nich to anal-iza to jestem pewny :naughty:

Opublikowano

druga to zawodowa obciagara i spermojad

nie przesadzaj, jak by klęknęła przed tobą to zapewne nie miał byś nic przeciwko :decayed:

Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:33[/size]_________________________________________________a właśnie , komu on przeszkadza ?? :baseball:

jak naj bardziej na miejscu :kox:.. każdy musi znać swoje miejsce :decayed:

Opublikowano

Avatar przypomina o złych wspomnieniach ze szkoły :naughty:

MoorPH a która z nich to anal-iza to jestem pewny :naughty:

Jedno i drugie widać jak na dłoni.. :polew:[br]Dopisany: 28 Sierpień 2009, 10:43_________________________________________________

jak naj bardziej na miejscu :kox:.. każdy musi znać swoje miejsce :decayed:

Dlatego moskal siedzi w kącie :naughty:

Opublikowano

conajwyżej "siedział" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

conajwyżej "siedział" :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Taa.. Jasne :polew:

Opublikowano

co?... Przepuscili z litości :decayed:

Opublikowano

myjnia reczna to na pory. Niedaleko srodziemnomorskiej a lepsza :)

Obie są dobre - ale na Pory jest lepsza - pozniej mozesz wpasc na papieroska do mnie - mieszkam tuz za torem stegny.

A tak przy okazji :hi: :hi: