Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ja mam zrobione tak że jak przekrece kluczyk to sie kontrolki nie zapalają , dopiero jak wcisne guzik pilota to sie załącza prund i można odpalać :good:

Super..już wiadomo jak Ci parówę za***ac :decayed::naughty::tongue4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no , musisz mieć pilota.... no i musisz wiedzieć gdzie jest założony wyłącznik zapłonu. A tego na 100% nie znajdziesz :wink4:

Opublikowano

do tego jeszcze kombinacja ze trzeba dwa razy wcisnac sprzeglo, raz hamulec, lewy kierunek i auto dostaje prad... im wiecej takich gadżetow tym lepiej :decayed:

Opublikowano

CO WY NA TO?

Oto dwa posty z fotum A6 . klub . pl:

"A 4 ma spoty we wtorki w promenadzie o 18 albo 19 bo kumpel jeździ i podobno frekwencja jest niezła" - autor: Mobil

"Co do następnego spota, to proponuję pod koniec października podłączyć się do A4 pod ich termin, zobaczymy jak to wyjdzie." - autor: surowy

Przygarniemy ich...? :mysli:

Opublikowano

do tego jeszcze kombinacja ze trzeba dwa razy wcisnac sprzeglo, raz hamulec, lewy kierunek i auto dostaje prad... im wiecej takich gadżetow tym lepiej :decayed:

Gdy działa

Gdy przestaje działać Moskal ma zabawę .....

:decayed:

Opublikowano

Andy ..masz za***isty avatar..pasuje do Ciebie jak w morde strzelił :decayed::naughty: :naughty:

no , musisz mieć pilota.... no i musisz wiedzieć gdzie jest założony wyłącznik zapłonu. A tego na 100% nie znajdziesz :wink4:

Znajomy miał w takim gównie jak Toyota Prius takie gadżety...wystarczyło przychaczyc jego ruchy jak odpalał silnik :naughty:

A później się dziwił skąd ja wiem..bo nikt nie obczaił do tej pory...j**any ciemniak :decayed::D

Opublikowano

No dobra. czas pierwszy raz od dwoch dni wyjsc z lozka :decayed: goraczka spadla wiec moge zaczac funkcjonowac w normalnym swiecie. jaka pogoda na zewnatrz bo na poczte musze isc i po fajki?

moze ktos chce kupic kask na snowboard/narty ROXY?? kupilem swojej kobiecie ale okazal sie za duzy i musze odeslac

Opublikowano

Andy ..masz za***isty avatar..pasuje do Ciebie jak w morde strzelił :decayed::naughty: :naughty:

:ssij::lol1:

Avatar z bohaterem sennych marzeń wielu nastolatek w tym kraju :decayed:

Opublikowano

Raga ja jestem zawsze, nie można Was zostawiać samopas bo by tu nic nie zostało :tongue4:

Co do A6 to podobnie bedzie jak z A3 raz był spot razem i tylo :przebiegly:

Opublikowano

pierd.olisz , mam wyłącznik i przycisk w pilocie i wiem ze na 100% mi auta nikt nie za***ie , no chyba ze na lawete :wink4:

Gdy przestaje działać Moskal ma zabawę .....

wczoraj to sie akurat alarm zj***ł

ja jako stały uczestnik spotów zezwalam :kox:

wystarczyło przychaczyc jego ruchy jak odpalał silnik :naughty:

jak go wyłączał za kazdym razem to pewnie ze tak , ja tego używam głownie pod marketami :wink4:

Opublikowano

No wreszcie Arkadia... bede mial blisko po pracy :decayed:

Opublikowano

kupilem swojej kobiecie ale okazal sie za duzy i musze odeslac

niech owija głowe bandażem przed założeniem , tylko nie elastycznym , bo jej sie prążki odgniotą na czole :thumbdown:

Opublikowano

CO WY NA TO?

Oto dwa posty z fotum A6 . klub . pl:

"A 4 ma spoty we wtorki w promenadzie o 18 albo 19 bo kumpel jeździ i podobno frekwencja jest niezła" - autor: Mobil

"Co do następnego spota, to proponuję pod koniec października podłączyć się do A4 pod ich termin, zobaczymy jak to wyjdzie." - autor: surowy

w kupie cieplej :polew:

Opublikowano

w kupie siła :kox:

Opublikowano

w kupie gowna :polew:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 12:11_________________________________________________ :hi: muchachos

Opublikowano

Zdrastwuj Oskar

Opublikowano

Zdrastwuj Oskar

Dawno mnie nie było więc zacznę od zdjęć:

ass.jpg

Opublikowano

wsadziłby jęzora w kakowego ślipka :kox:

Opublikowano

:bry: wszystkim

Siema Oskaro :hi: [br]Dopisany: 13 Październik 2009, 12:20_________________________________________________

wsadziłby jęzora w kakowego ślipka :kox:

Nie tylko jęzora :kox:

Opublikowano

Kutwa, do Arkadii są takie korki, że z dworca centralnego nie da się dojechać w godzinę :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: Wczoraj tam tkwiłem.. Lepiej do Fortu czy gdzieś.