krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Jedna z nielicznych Beemek, jaka wydaje się być naprawdę fajna. :th: nom
pablo666 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 ok krówki wam załatwie czy z nadzieniem toffi może być
moskal Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Koledzy wysłałem zgłoszenie do prezesa o przyjęcie na klubowicza, prosze o poparcie mojej kandydatury przynajmniej przez tych których miałem okazję poznać, z góry dzieki zgłoszenie może i idzie do prezesa ale bez krówki dla mnie nic nie zdziałasz... ja musiałem 28 krów postawic , po jednej każdemu.....[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 12:04 _________________________________________________ ok krówki wam załatwie czy z nadzieniem toffi może być nie mundruj tak
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 ok krówki wam załatwie czy z nadzieniem toffi może być może być, tylko nie takie "zalepmordę" tylko takie kruche
hornet Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Oceńcie i powiedzcie które byście wybrali dla swojej kobiety. Poziek nie ma prawa głosu
Aydaho Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 zbyt zabudowane nie ma nic bardziej skąpego ?
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 zbyt zabudowane nie ma nic bardziej skąpego ? :polew:te błękitne/niebieskie są niczego sobie
hornet Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 zbyt zabudowane nie ma nic bardziej skąpego ? barchanów nie ma :polew:
pablo666 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 moja odpowiedź : próbowałeś sam założyć sobie łańcuszki i paseczki zamiast majtek, spróbuj i pochodź w nich kilka godzin chyba że chodzi o jakis romantyczny wieczór wtedy to juz kwestia gustu i zmysłów
pablo666 Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 a co do krówek oczywiście kruche i w dodatku I klasa
krzyniek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 hornet to z doświadczenia nam tu takie pomysły podsuwa :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 12:18 _________________________________________________ a co do krówek oczywiście kruche i w dodatku I klasa to załatwiaj chętnie odkupię parę
hornet Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 po co to w ogóle zakładać ? :gwizdanie: Dlatego pisałem że nie masz głosu :polew:
poziek Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 a co do krówek oczywiście kruche i w dodatku I klasa dla mnie jakieś 20 dkg ciągnących :polew: :polew: :polew: :polew: :kox: :kox: :kox:
hornet Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Widać że co niektórzy to podejście mają do kobiet jak do jakiegoś mięsa..
lukaszr Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Oceńcie i powiedzcie które byście wybrali dla swojej kobiety. Poziek nie ma prawa głosu Kupujesz sobie na lato ?
Aydaho Opublikowano 4 Lipca 2008 Opublikowano 4 Lipca 2008 Oniaku coś dla Ciebie czy raczej ojca http://www.youtube.com/watch?v=GGAyvumWtYs
Rekomendowane odpowiedzi