Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyjątki potwierdzają regułę :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jest GIT, meshroom nie miał racji, serie trzymał ładnie, AndyN jeździj i się ciesz :good:

To jest GIT ??????????? Sebek, już nie przesadzajmy. Na pewno Witek zrobił co się dało, ale nie skusiłbym się na chipa dla tak niewielkiego przyrostu. Sam wykres jest praktycznie identyczny jak w serii - trzeba przyznać, że całkiem dobry.

Opublikowano

oniak to kiedy na spota podjedziesz X6 ?

Opublikowano

oniak, X6 dla mnie fura :kox:

Opublikowano

jest GIT, meshroom nie miał racji, serie trzymał ładnie, AndyN jeździj i się ciesz :good:

To jest GIT ??????????? Sebek, już nie przesadzajmy. Na pewno Witek zrobił co się dało, ale nie skusiłbym się na chipa dla tak niewielkiego przyrostu. Sam wykres jest praktycznie identyczny jak w serii - trzeba przyznać, że całkiem dobry.

Nie patrz na możlliwości chiptuningu 2.5tdi (180PS) z perspektywy 1.9 tdi (130PS) ...

V6 to kibel i tyle ... :polew::wink4:

Liczyłem na ok 200PS i więcej niż 400 niutków. Jestem trochę zawiedziony ale gram w otwarte karty, pokazałem wykres ;)

Opublikowano

Jedna z nielicznych Beemek, jaka wydaje się być naprawdę fajna. :th:

Opublikowano

Mi z beemek podoba sie tylko ostatnia 5-tka , reszta to kibel. No i to X6 tez całkiem , całkiem...

Opublikowano
No i to X6 tez całkiem , całkiem...

a we wtorek jechało "to" pod Promką a ja nie wiedziałem co to za nowe bełemwu, a to x6 :kox:[br]Dopisany: 04 Lipiec 2008, 09:15 _________________________________________________Koledzy na najbliższym spocie legalizuję gaśnice w Naszych Niuniach, kto chętny zapraszam do czerwonej b5 (jedyna taka :> )

Cena: 0 zł.

Opublikowano

:zemdlal: Padam na pysk.. Najechałem dzisiaj na jakieś gówno na wiadukcie na łopuszańskiej!! I rozwaliło mi oponę P. Tył. :wallbash: Mocowałem się z jedną śrubą prawie 30 minut, ale naszczęscie podjechał kolega z innym kluczem i poszło.. Zdajecie sobie sprawę jak bardzo człowiek może się zgrzać o 8 rano w lipcu ?? :thumbdown: Ku*wa normalnie Afryka.. :no4::wallbash: :wallbash:

Koledzy na najbliższym spocie legalizuję gaśnice w Naszych Niuniach, kto chętny zapraszam do czerwonej b5 (jedyna taka :> )

Cena: 0 zł.

:good: Dobrze, w sumie to ja mam chyba jeszcze do 2010, ale nie wiem co to za gaśnica, która ma ważność przez 10 lat :mysli: Mam ją od początku i cały czas jest ważna :polew: rzucisz na nią okiem przy okazji :hi:

Opublikowano

Teraz to stary poleciał w trase upalać , sprzęt jest kox ,jakość wykonania już prawie jak AUDI ,niebawem mod na 500KM i 700Nm po nim ma mieć 4,2 / 4,5 do 100Km/h , bryka waży 2,3 tony a będzie za***rdalać lepiej niż RS , masakra :shocked: Co ciekawe turbiny są między rzędami cylindrow V, wodne IC , skrzynia pracuje zupełnie inaczej niż w 3,X3,5 , o wiele szybciej jak w góre tak i w dół , dzwięk silnika zabija ,prawie jak Bull .

Opublikowano

Teraz to stary poleciał w trase upalać hyhy , sprzęt jest kox ,jakość wykonania już prawie jak AUDI ,niebawem mod na 500KM i 700Nm po nim ma mieć 4,2 / 4,5 do 100Km/h , bryka waży 2,3 tony a będzie za***rdalać lepiej niż RS , masakra :shocked:

:drool: Polatałoby się :naughty:

Opublikowano

Teraz to stary poleciał w trase upalać , sprzęt jest kox ,jakość wykonania już prawie jak AUDI ,niebawem mod na 500KM i 700Nm po nim ma mieć 4,2 / 4,5 do 100Km/h , bryka waży 2,3 tony a będzie za***rdalać lepiej niż RS , masakra :shocked: Co ciekawe turbiny są między rzędami cylindrow V, wodne IC , skrzynia pracuje zupełnie inaczej niż w 3,X3,5 , o wiele szybciej jak w góre tak i w dół , dzwięk silnika zabija ,prawie jak Bull .

widzę że stary Ci apetytu narobił tą bejcą :acute:

Opublikowano

W końcu rozsądna decyzja i zakup benzynki :good:

Opublikowano

Może nie do końca rozsądna , ale od czasu jak beta pogodziła sie z turbo w PB i max Nm jest dostępne od 1700obr/m stary doszedł do wniosku że jedzie od dołu jak klekot i do końca jak PB , po drugie są możliwe całkiem niezłe mody . Zresztą silnik 3.0 SD w X6 średnio by jechał.

Opublikowano

3.0 w takiej ciężkiej budzie :thumbdown:

Opublikowano

Koledzy wysłałem zgłoszenie do prezesa o przyjęcie na klubowicza, prosze o poparcie mojej kandydatury :wink4:

przynajmniej przez tych których miałem okazję poznać, z góry dzieki

Opublikowano

Kampania reklamowa :decayed: Chociaż takie małe chorągiewki albo koszulki byś porozdawał ;D

40334329v2_240x240_Front_Color-BlackWhite.jpg

:kox:

Opublikowano
:polew: ciekawe, jednak moim celem nie jest kupowanie głosów, lecz jedynie uświadomienie hehe
Opublikowano

Koledzy wysłałem zgłoszenie do prezesa o przyjęcie na klubowicza, prosze o poparcie mojej kandydatury :wink4:

przynajmniej przez tych których miałem okazję poznać, z góry dzieki

zgłoszenie może i idzie do prezesa ale bez krówki dla mnie nic nie zdziałasz... :naughty:

Opublikowano

zgłoszenie może i idzie do prezesa ale bez krówki dla mnie nic nie zdziałasz... :naughty:

Sam jeden też nic nie zdziałasz :gwizdanie: