pawelc Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Krzyniek, mówimy o kwocie, której pierwsza cyferka to "1", a oprócz niej są jeszcze 4 cyfry. Kurczre, hojny jesteś :>.... Może pogadasz z niedoszłą teściową, może Ci pomoże ..... Głupia sprawa, ale Twoim kosztem ....
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Jaś przychodzi ze szkoły do domu i chwali się mamie: - Mamo, pani w szkole mnie dzisiaj wyróżniła! - Tak? A za co? - Powiedziała, że nasza klasa to debile, a ja największy!
Norbi Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 tomaszust o jakiej kwocie mówisz ?? [br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 08:28 _________________________________________________Norbi znaczy się pozdrowić murzyna od Ciebie :gwizdanie: Pewnie,że geja pozdrowić [br]Dopisany: 11 Lipiec 2008, 20:38 _________________________________________________ Panowie wracajac troszke do tmatu Murzyn vs. Eska to jest fakt autentyczny sa swiadkowie jest film i niema tematu... Jechal tez z Infinity 3,5 l 280 kucy i dostal tylko o jedna dlugosc Przede wszystkim jaka to Eska!!?
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Norbi nie kozacz bo Cię zkilluje i dopiero będzie
Norbi Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Norbi nie kozacz bo Cię zkilluje i dopiero będzie Pseprasam ;(
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Norbi nie kozacz bo Cię zkilluje i dopiero będzie Pseprasam ;( To jeszcze się zalogować na forum smyrających się po napletach gejów i psieplosic tam
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 Norbi nie kozacz bo Cię zkilluje i dopiero będzie Pseprasam ;( To jeszcze się zalogować na forum smyrających się po napletach gejów i psieplosic tam ok, tylko strona nie chce się załadować
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 ok, tylko strona nie chce się załadować :kwasny Widać, któryś miał wytrysk i serwer im stanął :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 ok, tylko strona nie chce się załadować :kwasny Widać, któryś miał wytrysk i serwer im stanął :gwizdanie: ostro :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 ostro :gwizdanie chyba jeszcze nie widziałeś ostro
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 ostro :gwizdanie chyba jeszcze nie widziałeś ostro domyślam się :gwizdanie:
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 ok, tylko strona nie chce się załadować :kwasny Widać, któryś miał wytrysk i serwer im stanął :gwizdanie: ostro :gwizdanie: Ale sie czepliwi ostatnimi czasy zrobiliście :gwizdanie:
poziek Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 Ale sie czepliwi ostatnimi czasy zrobiliście :gwizdanie Nie nie słoneczko, ostatnio zrobiliśmy się mniej agresywni Tylne amorki własnie założone...teraz przód...
krzyniek Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 a powiedzcie co tam dziś jest na Bemowie
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 wciąż j**any przód... Właśnie wybebeszamy z Przemkiem oba auta i robimy jedno z odpowiednim wyposażeniem i zostaje to z Q.
poziek Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 wciąż j**any przód... Właśnie wybebeszamy z Przemkiem oba auta i robimy jedno z odpowiednim wyposażeniem i zostaje to z Q. I na czyim stanęło ?? j**any dopiero jedną kolumne zrobiłem...teraz jade z 3 nowymi amorami i jednym standerd na urodziny do teściowej
Kaśka Opublikowano 12 Lipca 2008 Opublikowano 12 Lipca 2008 wciąż j**any przód... Właśnie wybebeszamy z Przemkiem oba auta i robimy jedno z odpowiednim wyposażeniem i zostaje to z Q. I na czyim stanęło ?? j**any dopiero jedną kolumne zrobiłem...teraz jade z 3 nowymi amorami i jednym standerd na urodziny do teściowej Nieźle. Dobrej zabawy. :> Już wszystko wyjęte, teraz wkładamy wnętrze. Już jesteśmy nieźle zmęczeni, bo siedzimy na dworze cały czas w upale. Przydało by się i Może znasz kogoś kto zamontował podgrzewane fotele od podstaw w B5?
Reggi Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 a powiedzcie co tam dziś jest na Bemowie I co byłeś na tym Bemowie czy nie ? Kurna kiedy mi tego neta podłączą [br]Dopisany: Lipiec 12, 2008, 09:13:47 _________________________________________________Posiada ktoś jakieś materiały pomocnicze dotyczace Worda , Excela ? Kobieta potrzebuje do szkoły
krzyniek Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 a powiedzcie co tam dziś jest na Bemowie I co byłeś na tym Bemowie czy nie ? nie byłem dałem sobie na wstrzymanie, jeździłem moto i spier przed burzą
Rekomendowane odpowiedzi