Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładnie proszę o relację z upalania w Lublinie :naughty:

No ja się upaliłem i wyglądam jakbym ze 2 tygodnie na Malediwach siedział :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy A4 B6 avant przewiozę 600 kg glazury?

Za jednym razem?

:mysli:

:gwizdanie:

uważaj przy hamowaniu - jadąc takim TIRem droga hamowania będzie za***ista - przerabiałem to kiedyś w Astrze ..również z glazurą :decayed:

Opublikowano

może mi ktoś zweryfikować tą informację cyt " ekspert z serwisu twierdzi że kontrolka co jakiś czas się zapala po to żeby vagiem przeskanować system czy nie ma czasami błędów szczególnie związanych z poduszkami. Facet mówi że od 2000 roku audi tak mają ....."

:polew: :polew:

znam takich fachoffcoofff, możesz iść z nim na browar to Ci poopowiada jeszcze sporo fajnych historyjek, lecz auta mu nie oddawaj w łapska :evil:

Opublikowano

może mi ktoś zweryfikować tą informację cyt " ekspert z serwisu twierdzi że kontrolka co jakiś czas się zapala po to żeby vagiem przeskanować system czy nie ma czasami błędów szczególnie związanych z poduszkami. Facet mówi że od 2000 roku audi tak mają ....."

:polew: :polew:

znam takich fachoffcoofff, możesz iść z nim na browar to Ci poopowiada jeszcze sporo fajnych historyjek, lecz auta mu nie oddawaj w łapska :evil:

znalazłem to info w necie, jednak ludzie w PL są jeszcze bardzo naiwni.... :thumbdown:

co do historyjki to jest całkiem niezła :naughty:[br]Dopisany: 20 Lipiec 2008, 11:55 _________________________________________________Malik zdjęcia Twojego audi widziałem na gronie :naughty:

Opublikowano

Czy A4 B6 avant przewiozę 600 kg glazury?

Za jednym razem?

:mysli:

:gwizdanie:

uważaj przy hamowaniu - jadąc takim TIRem droga hamowania będzie za***ista - przerabiałem to kiedyś w Astrze ..również z glazurą :decayed:

He he, domyślam się :naughty:

Chyba przyczepkę wypożyczę, będzie okazja hak wypróbować

Nie będę jednak wszystkie ładować do auta, nie chcę zawieszenia zarwać :decayed:

Opublikowano

Nosfer pogadaj z Tosikiem z tego co pamiętam to on montował silniczki od punto

Opublikowano

Pany - podejdą te szare silniczki ? http://moto.allegro.pl/item402254871_silniczki_regulacju_swiatel_vw_seat_skoda_audi.html

Chce w przyszły weekend założyć zepolone lampy i zbieram klamoty..

Przemo ..wysłałem Ci linka wczoraj jakie silniczki mają być . :bicz3:

Szukaj od Punta II ..

Opublikowano

Wiem, że od Punto II pasuja, ale na dzień dzisiejszy na allegro jest lipa, sa jakies po 30 zł + 13 zł przesyłka, czyli 75zł za silniczki od punto :P To już prawie ori audi w tej cenie mogę kupić.. Dobra, no jak mus to mus.. :confused4:

A ma ktoś po drodze do ASO ? Bo ode mnie to jest tysiące kilometrów i nie mam za bardzo po drodze, może ktoś mógłby mi kupić dwie wtyczki (te owalne) do lamp zespolonych - pieniążki oddam we wtorek na spocie.. byłbym baardzo wdzięczny :notworthy: :notworthy:

Wiem RAGGA, wiem :decayed: Ale 15zł sztuka a 30 zł sztuka to jest różnica 15-stu złoty :D Akurat na dwóch sztukach to 30zł :kox:

Opublikowano

Wiem, że od Punto II pasuja, ale na dzień dzisiejszy na allegro jest lipa, sa jakies po 30 zł + 13 zł przesyłka, czyli 75zł za silniczki od punto :P To już prawie ori audi w tej cenie mogę kupić.. Dobra, no jak mus to mus.. :confused4:

A ma ktoś po drodze do ASO ? Bo ode mnie to jest tysiące kilometrów i nie mam za bardzo po drodze, może ktoś mógłby mi kupić dwie wtyczki (te owalne) do lamp zespolonych - pieniążki oddam we wtorek na spocie.. byłbym baardzo wdzięczny :notworthy: :notworthy:

Nie ma sprawy......do Aso na Polczynskiej mam blisko...wiec moge podjechac......

Najlepiej by bylo jakbys podal mi numer czesci :decayed:

Opublikowano

Nosfer

Targuj sie z kolesiem . Ja w ten sposób kupiłem silniki za 60 zł z przesyłką :decayed:

Opublikowano

Nie ma sprawy......do Aso na Polczynskiej mam blisko...wiec moge podjechac......

Najlepiej by bylo jakbys podal mi numer czesci :decayed:

Numer wtyczki : 8D0 973 734 ..

Dzieki Angela ! :kwiatek::friends:

Nosfer

Targuj sie z kolesiem . Ja w ten sposób kupiłem silniki za 60 zł z przesyłką :decayed:

Dzwonie do niego od rana, nie odbiera frajer..

Opublikowano

Dzwonie do niego od rana, nie odbiera frajer..

hyhy ...ja tez napisałem Ci sms rano a odpowiedziałęś popołudniu :tongue4:

Niedziela...wakacje :)

Opublikowano

Chłopaku wczoraj wywaliłem tyle wódy, że jeszcze ledwo siedzę.. Jakoś tak cięzko mi się myśli zbiera.. Rzeź.. :thumbdown:

Ale grilowanie udane :decayed:

http://www.joemonster.org/filmy/9985/Rozmowa-panny-z-mamuska

Opublikowano

Chłopaku wczoraj wywaliłem tyle wódy, że jeszcze ledwo siedzę.. Jakoś tak cięzko mi się myśli zbiera.. Rzeź.. :thumbdown:

A zrobiłeś tą Danzkę ode mnie ? :decayed: Smakowało ? :decayed:

Opublikowano

A zrobiłeś tą Danzkę ode mnie ? :decayed: Smakowało ? :decayed:

Też poszła :evil: Całkiem niezła musze przyznać :rolleyes:

Opublikowano

Coś na rozluźnienie w sam raz na niedzielne popołudnie po udanych imprezach: :fool:

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=6S-_5ZjLHKc&hl=pl&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=6S-_5ZjLHKc&hl=pl&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

:dance2::JC_fan::radocha:

Opublikowano

Też poszła :evil: Całkiem niezła musze przyznać :rolleyes:

No to widze że mix był :tongue4: mam nadzieje ze smakowała :good: [br]Dopisany: Lipiec 20, 2008, 03:03:00 _________________________________________________http://moto.allegro.pl/item403326136_dodge_charger_r_t_daytona.html :slina:

http://moto.allegro.pl/item397038838_dla_znawcow_tematu_ariel_atom_3_nowy_.html fajny rower :naughty:

Opublikowano

Lukas upalałem dziś suzuki gsx 750 `05 powiem Ci że fajna maszynka tylko jak dla mnie trochę mała :tongue4: śmiga fajnie jechałem jakieś 160, patrzę a licznik w milach :kox: jest do sprzedania jakby ktoś chciał za 20tyś

Opublikowano

Krzyniek, Ty dawco! :decayed:

Rozumiem, że do tego było ciemno, padał deszcz i jechałeś wąskimi drogami. :decayed: