Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łukasz kto jest tym szczęśliwcem jesli mozna wiedziec ????

Właśnie nie kojarzę osoby z nicka forumowego więc może się jakoś zaraz odezwie :wink4:

ta osoba ?

http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_vagcom_brak_komunikacji_ze_sterownikiem_z_napisem_bremse-t37834.0.html;msg437472#msg437472

:evil:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :angry::wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :angry::wallbash: :wallbash:

Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to miałabym dzisiaj piękny dzień w pracy.

Opublikowano

No jasne do pracy wsaje o 2.45 wyjazd na trase o 5.00 jest 13.30 wyp.. ostatnia palete i do domu PIEKNIE
Opublikowano

Ta :tongue4:

Cos te postojoweczki nie doszły ..tak wiec odbiore jak wroce . Mam nadzieje ze poczta ich przez tydzień nie odeśle :mysli:

Opublikowano

Oj chyba nie... To AKE, ktore ogladalismy bylo z 2001 r. - czyli jeszcze sprzed ostatnich modyfikacji.

WYRAZNIE dzwoniaca hydraulika :confused4:

Opublikowano

CO TU TAK CICHO ??? W ZYCIU NIE DOBIJEMY DO 2000 JAK BEDZIECIE SIE TAK OPIERDA...Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

To może ja zacznę.. khm.. khm.

Poziek poszedłem wczoraj zobaczyć te moje wolne krzesła ogrodowe (plastiki).. :disgust: Z przykrością muszę stwierdzić, że postarzały się już trochę i nieco wyblakły :kwasny: Nie wyglądają zbyt apetycznie, a moje drewniane mi nie wejdą do auta ( no może jakos jedno ).

Ale w razie czego to chyba lepiej siedzieć na wyblakłych niż nie siedzieć wcale.. :mysli:

Opublikowano

CO TU TAK CICHO ??? W ZYCIU NIE DOBIJEMY DO 2000 JAK BEDZIECIE SIE TAK OPIERDA...Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Spokojnie, pod koniec roku walnęliśmy w kilka dni ponad 100 stron więc mamy czas :tongue4:

Opublikowano

Poziek poszedłem wczoraj zobaczyć te moje wolne krzesła ogrodowe (plastiki).. :disgust: Z przykrością muszę stwierdzić, że postarzały się już trochę i nieco wyblakły :kwasny: Nie wyglądają zbyt apetycznie, a moje drewniane mi nie wejdą do auta ( no może jakos jedno ).

Ale w razie czego to chyba lepiej siedzieć na wyblakłych niż nie siedzieć wcale.. :mysli:

luz, zabieraj takie jakie masz...

Opublikowano

luz, zabieraj takie jakie masz...

Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. :confused4::disgust:

Opublikowano

Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. :confused4::disgust:

Eeee tam :)

Warszawa, Piątek, 25.07.2008

Temperatura 28 / 18

c39.gif

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.8 mm

Dobrze że śniegu nie będzie :)

Opublikowano

Będzie konkurs miss mokrego podkoszulka i mister mokrego tyłka :kox:

Opublikowano

Będzie konkurs miss mokrego podkoszulka i mister mokrego tyłka :kox:

Tylko co my zjemy jak nam grilla zaleje :tongue4: , bo reszta "zalana" :polew: nie będzie nam aż tak bardzo przeszkadzać. :> :decayed:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:38 _________________________________________________

Eeee tam :)

Warszawa, Piątek, 25.07.2008

Temperatura 28 / 18

c39.gif

Śnieg: 0.0 mm

Deszcz: 0.8 mm

Dobrze że śniegu nie będzie :)

I że to niby dobra prognoza jest?

Opublikowano

Niestety kilka miesięcy temu rozsypał się mi katalizator. Mechanik rozciął puszkę wysypał wnętrzności i zaspawał. Od tego momenty samochód chodzi bardzo głośno wręcz jak polonez. Co może pomóc w zlikwidowaniu tego głosu albo przynajmniej w znacznym stopniu wyciszeniu go? Wiem ze nowy katalizator to duży wydatek. Czy wspawana rórka coś pomoże? Jeśli tak to jaka średnica tej rórki powinna by przy silniku jaki posiadam w swojej A4 tzn 1.6 ADP. Dzięki za zainteresowanie tematem[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 00:22 _________________________________________________Z góry przepraszam za te błędy ort- :embarrassed:

oczywiście ma byc rułka, rułki

mistrz :)

Opublikowano

a ja jutro bede wywalał kata , 5KM + :>

Opublikowano

http://nasza-klasa.pl/profile/16051398/gallery/3

Ale ma człowiek fantazję :polew: :polew: :polew:

Odradzam oglądania reszty zdjęć :decayed: Co za typek..

Dla zainteresowanych Wrześniową imprezą Red Bulla..

Dzwoniłem do znajomego, sprawdzałem na ticketpro i sprawa wygląda tak, że :

1) tej imprezy On nie będzie organizował, bo mieli jakieś spięcia z red bullem. (więc nie załatwię żadnych darmowych wejściówek)

2) nie ma już biletów :) ew. miejsca stojące

3) nie wiadomo jaka będzie pogoda we wrześniu (deszcze, wiatry), więc do odwołania imprezy z racji pogody jest malutki krok..

w irlandii impreza trwała 15 minut, bo zaczęło padac.. A wiadomo jak będzie wiało to tez nie będą skakać..

4) Za to w 17-18 październik (weekend) jest dobra impreza w Katowickim SPODKU, będę z kolega w kontakcie i w przyszłości będę informował, w razie jakiś chętnych może uda mi sie załatwić plakietki..

http://www.vimeo.com/1276040