Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gallery-53248835.jpg

Hehe... za***isty kibel :decayed:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

m@riucha... nie mondrkuj tylko pojaw sie kiedys na spocie :tongue4:

Jak ostatnio byłem to Ciebie nie było, może jutro podjadę w przerwie na lunch chodź ostatnio mam tyle roboty że kończę po 1-2 w nocy :sick3:

a tak w ogóle to wstyd się pojawić bo spaliły mi się obydwie postojówki z przodu :embarrassed:

Opublikowano

No prosze, to musialo byc dawno, bo od jakiegos czasu jestem regularnie :tongue4:

Opublikowano

Podnoszenie szyby pasażera z przodu przestało mi działać ;( Stawiam na za dużo chemikaliów przy okazji prania tapicerki w Smart Plus :kwasny

Kiedy przestało działać ? Teraz czy od razu po czyszczeniu w SP ?

Przecież oni nie kąpią tego w wodzie tylko używają specjalnych maszyn piorących, które też nie leją chemikaliami - przecież normalne, że auta są nafaszerowane elektroniką i nie można ich "polewać" żadnymi cieczami. Wykluczam pranie w SP.

Przełącznik w ASO kosztuje około 85 zł.

u mnie też nie działa szyba od strony kierowcy... po ściągnięciu tapicerki okazało się że linka nadaje się do kosza... cena 330pln :disgust:

Opublikowano

tylko że przed 21.30 to mi się ciężko wyrobić, a że ostatnio uciekliście o 21 to nie chcę szukać wiatru w polu, tzn na dachu

Opublikowano

Podnoszenie szyby pasażera z przodu przestało mi działać ;( Stawiam na za dużo chemikaliów przy okazji prania tapicerki w Smart Plus :kwasny

Przecież oni nie kąpią tego w wodzie tylko używają specjalnych maszyn piorących, które też nie leją chemikaliami - przecież normalne, że auta są nafaszerowane elektroniką i nie można ich "polewać" żadnymi cieczami. Wykluczam pranie w SP.

u mnie też nie działa szyba od strony kierowcy... po ściągnięciu tapicerki okazało się że linka nadaje się do kosza... cena 330pln :disgust:

Otwieranie/zamykanie przyciskiem po stronie pasażera i przy pomocy przycisku na kluczyku działa więc stawiam na usterkę przełącznika ;(

Opublikowano

Otwieranie/zamykanie przyciskiem po stronie pasażera i przy pomocy przycisku na kluczyku działa więc stawiam na usterkę przełącznika ;(

no to wydasz mniej , mnie razem z wymianą powiedzieli 480 pln , ponoć trzeba szkielet drzwi roznitowywać (czy jakoś tak) taka pierdoła i 5 stów w plecy :wallbash:

Opublikowano

Mam pytanko do kolegów.

Czy ktoś wie czy radar w tunelu pod Wisłostradą jest aktywny.

Bo trochę przesadziłem i gdzie było 50 leciałem 100. Zobaczyłem błysk i się lekko wqur...em., że mogę zostać leszczem :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jeżeli fotoradar jest :good::kwasny:, to zasługuję na tęgie :bicz3: i zbieram kasę :beksa:

Przestań się zamartwiać.

Ja w tunelu w piatek w nocy miałem 150 :kox:, aż mnie Miski nieoznakowanym wywiadowczym golfikiem na Moście Łazienkowskim zhaltowali :oops:

Gość mi na poczatku wyjechał z kompletem punktów i 600 zł, ale starszył, straszył :baseball: , tak jakby czegos oczekiwał :co::pleasantry:

ale ponieważ nie mieli żadnego videoradaru, :takiego: więc skończyło się na... pouczeniu :gwizdanie: :dance2:

Wiedząc, że moga miec dowód w postaci zdjęcia na pewno by mi nie odpuścili :jaaaaa:

Opublikowano

moze zrobic Gracjanka honorowym czlonkiem a4-klubu? :cool1:[br]Dopisany: 05 Sierpień 2008, 00:28 _________________________________________________i ile znajomych :notworthy:

Opublikowano

Macie dostęp do części Audi?

Chodzi o przełączniki po stronie kierowcy opuszczania/podnoszenia szyb:

szybyvo9.th.jpg

Podnoszenie szyby pasażera z przodu przestało mi działać ;( Stawiam na za dużo chemikaliów przy okazji prania tapicerki w Smart Plus :kwasny:

Nie wiem czy demontaż i czyszczenie coś pomoże ... :(

ja mam przełącznik ( x2 window ) - wymieniłem go na nowy - jak chcesz to dostaniesz w prezencie :hi:

Opublikowano

ja mam przełącznik ( x2 window ) - wymieniłem go na nowy - jak chcesz to dostaniesz w prezencie :hi:

Czemu nie? ;) Tylko czy on ma modularną budowę i będę mógł go wykorzystać do swojego x4?

Opublikowano

Czemu nie? ;) Tylko czy on ma modularną budowę i będę mógł go wykorzystać do swojego x4?

niewiem - trzeba będzie przymiarkę zrobić jak nie będzie pasował to się przeciez nie obrażę :decayed:

Opublikowano

Czy dziś ktoś chętny na gokarty?

Przypominam wszystkim żeby dzisiaj zabrali odpowiednie obuwie w celu możliwego wyskoku na tor kartingowy :)

Opublikowano

Mam pytanko będzie ktoś dzisiaj na spocie w te wichure? :tongue4: bo nie wiem czy jechać :wink4:

Opublikowano

Mam pytanko będzie ktoś dzisiaj na spocie w te wichure? :tongue4: bo nie wiem czy jechać :wink4:

Słuszne pytanie, nie boicie się wiatru ? :cool1:

Z reszta ja i tak muszę przyjechać :D

Opublikowano

Siemka :hi:

Jest szansa że dzisiaj się pojawię i przedstawię ale tylko na chwilę :)

PS. gdzie dokładnie się spotykacie przy Promenadzie?

Opublikowano

Eeee tam, zadne wichury nam nie straszne... :tongue4:

Opublikowano

Wjazd od tyłu promenady, na parkingu krytym, na ostatnim czerwonym piętrze.

Opublikowano

Kryty wjazd od tyłu :przebiegly: