poziek Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Lukas zrób tak jak mówisz a my wpadamy na parapetówe
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Lukas zrób tak jak mówisz a my wpadamy na parapetówe Poziek czuj sie zaproszony impreza bedzie jak sie patrzy tylko bez tancow :mrgreen:
adamooo Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Ja zajmuje strych :-) oczywiście bez butów :-)
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Panowie zostało nam sie jeszcze 3 miejsca zapisywac sie na parapetowe :mrgreen:
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 To bedzie sedan nastepny spot parapetowa :mrgreen:
dziarule Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 jesli chodzi o imprezy w aucie zaliczyliem jedna w Audi 80 b4 Avant siedzenia sie rozsunelo dj operowal radiem a pozniej nie pamietam bo rano sie obudzilismy i w sumie na szrot pojechalismy bo jak sie chlopaki narabali a popielniczka byla pelna gasili pety na dachu :/ ale impreza sie udala
adamooo Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 kurna tylko ma być wygodnie..i mają być kelnerki i tancerki..jesli nam się coś nie spodoba to spalimy Ci Twój domek
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 Nie no palic tez bedziemy ale gume :mrgreen: i to juz we wtorek
dziarule Opublikowano 30 Marca 2006 Opublikowano 30 Marca 2006 oczekuje na zdjecia albo jakis krotki filmik... i uwazajcie na biedne nadkola bo u mnie sa obklejone moimi oponami ktore spalilem :/ i nie zabardzo wiem jak je teraz odkleic wyglada jak zwykle chlapniecie...
adamooo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Hopaki jestem we wtorek :mrgreen: biore kamercie i aparata
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no to super chłopie... aparata też wezmę jak nie będzie ciemno to zdjecia z mojego są OK :!: acha ja też będę jakby co ...zalożyłem letnie z alu dzisiaj i olej wymieniłem 8) jutro czeka mnie odkurzanie i mycie...po zimie mam syf totalny
adamooo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 chłopaki mam jeszcze takie pytanko ...gdzie w wawie moge w miare rozsądnej cenie wymienić olej w skrzyni ? Kumpel chciał mi wymienić ale nie ma tego klucza gwiazdkowego..
bartte Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja też będę dziś już wypucowałem autko , z olejem możesz do nas podjechać, dowiem się ile by wzieli od znajomego
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Hmm no ja to chyba nie musze mowic ze BEDE :mrgreen:
ono Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja chyba też będe nie wiem czy do końca bo kurde mam ful roboty Może ktoś z was ma pożyczyć końcówke na klucz do śrub antyzłodziej? Bo kurde fele chciałem zmienić patrze a tu lipa brak końcówki.
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No ono mozesz miec problem z tym kluczem bo on to nie jest uniwersalny :?
Gość Tomboy Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a ja bede - tez nie mam czasu ale są sprawy wazne i wazniejsze:)
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a ja bede - tez nie mam czasu ale są sprawy wazne i wazniejsze:) Dobrze gadasz w nagrode bedzie Ci polane na spocie :mrgreen:
poziek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Aż się prosi o kierowce rezerwowego, który odwiezie mnie do domu kiełbaski kupować??
Rekomendowane odpowiedzi