poziek Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Lukas zrób tak jak mówisz a my wpadamy na parapetówe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Lukas zrób tak jak mówisz a my wpadamy na parapetówe Poziek czuj sie zaproszony impreza bedzie jak sie patrzy tylko bez tancow :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Ja zajmuje strych :-) oczywiście bez butów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Panowie zostało nam sie jeszcze 3 miejsca zapisywac sie na parapetowe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 zgłaszam sie Tylko 3? :> a bagażnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 To bedzie sedan nastepny spot parapetowa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarule Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 jesli chodzi o imprezy w aucie zaliczyliem jedna w Audi 80 b4 Avant siedzenia sie rozsunelo dj operowal radiem a pozniej nie pamietam bo rano sie obudzilismy i w sumie na szrot pojechalismy bo jak sie chlopaki narabali a popielniczka byla pelna gasili pety na dachu :/ ale impreza sie udala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 kurna tylko ma być wygodnie..i mają być kelnerki i tancerki..jesli nam się coś nie spodoba to spalimy Ci Twój domek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Nie no palic tez bedziemy ale gume :mrgreen: i to juz we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarule Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 oczekuje na zdjecia albo jakis krotki filmik... i uwazajcie na biedne nadkola bo u mnie sa obklejone moimi oponami ktore spalilem :/ i nie zabardzo wiem jak je teraz odkleic wyglada jak zwykle chlapniecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Hopaki jestem we wtorek :mrgreen: biore kamercie i aparata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 no to super chłopie... aparata też wezmę jak nie będzie ciemno to zdjecia z mojego są OK :!: acha ja też będę jakby co ...zalożyłem letnie z alu dzisiaj i olej wymieniłem 8) jutro czeka mnie odkurzanie i mycie...po zimie mam syf totalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 chłopaki mam jeszcze takie pytanko ...gdzie w wawie moge w miare rozsądnej cenie wymienić olej w skrzyni ? Kumpel chciał mi wymienić ale nie ma tego klucza gwiazdkowego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartte Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja też będę dziś już wypucowałem autko , z olejem możesz do nas podjechać, dowiem się ile by wzieli od znajomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Hmm no ja to chyba nie musze mowic ze BEDE :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja chyba też będe nie wiem czy do końca bo kurde mam ful roboty Może ktoś z was ma pożyczyć końcówke na klucz do śrub antyzłodziej? Bo kurde fele chciałem zmienić patrze a tu lipa brak końcówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 No ono mozesz miec problem z tym kluczem bo on to nie jest uniwersalny :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a ja bede - tez nie mam czasu ale są sprawy wazne i wazniejsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 a ja bede - tez nie mam czasu ale są sprawy wazne i wazniejsze:) Dobrze gadasz w nagrode bedzie Ci polane na spocie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Aż się prosi o kierowce rezerwowego, który odwiezie mnie do domu kiełbaski kupować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi