Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie jak przyjedziesz na spota i udowodnisz to i ja sie pofatyguje ;-)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek, moj kumpel palil od 8 lat, rzucil z dnia na dzien i od miesiaca nawet go nie ciagnie do palenia... mimo, ze mieszka z gosciem, ktory sporo pali, chodza na imprezy... Kwestia silnej woli i charakteru.

Opublikowano

PS. Może założymy jakiś klub byłego palacza i będziemy się nawzajem wspierać..? :decayed:

Już zakłam wątek bo z miłą chęcią i ja rzucę palenie :good:

Opublikowano

Korzen, za tydzień nie udowodnię, bo na spocie będę jeszcze palił pety, dopiero po spocie kończę, więc na kolejnych spotach możesz sprawdzić. :)

Flyer, również kwestia odpowiedniego wmówienia sobie i silnej motywacji, a akurat tego mi nie brakuje. :) :th:

hornet, to dobre jest. Może hurtowo wszyscy rzucimy? Zapraszam do rzucania od 26 sierpnia. :>

Opublikowano

Hehehe zrobimy taką małą grupę wsparcia :wink4: To może i Ja się zapiszę :) Brakuje mi silnej woli :embarrassed:Suli jak wciąż będziesz "w potrzebie" to napisz mi przed spotem PW to Ci zabiorę naklejeczkę.. :good:

Opublikowano

PS. Może założymy jakiś klub byłego palacza i będziemy się nawzajem wspierać..? :decayed:

Już zakłam wątek bo z miłą chęcią i ja rzucę palenie :good:

a ty nie rzuciłeś już ?? :kox:

Opublikowano

Wezcie Angele do swojego grona rzucających palenie :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

Korzen, za tydzień nie udowodnię, bo na spocie będę jeszcze palił pety, dopiero po spocie kończę, więc na kolejnych spotach możesz sprawdzić. :)

to co napisales wyzej zaprzecza temu nizej .... :wink4:

Flyer, również kwestia odpowiedniego wmówienia sobie i silnej motywacji, a akurat tego mi nie brakuje. :) :th:

Opublikowano

spanky urlop już wzięty ? Trenujesz juz żeby nie leżeć pod stołem jak ostatnio ? :evil::blink:

Opublikowano

to co napisales wyzej zaprzecza temu nizej .... :wink4:

Nie zaprzecza, bo palenie rzucam 26 sierpnia (tj. we wtorek), ale przecież nie jest powiedziane o której godzinie. Teoretycznie mam czas do północy (z wtorku na środę). Nic nie zaprzecza, nie wytrącaj mnie z równowagi... :decayed:

Opublikowano

spanky urlop już wzięty ? Trenujesz juz żeby nie leżeć pod stołem jak ostatnio ? :evil::blink:

ja pod stolem Ty w kiblu .... :nabijasie:

urlop bedzie ... :naughty: ale nie nad Polskim morzem ... :confused4::evil:

Opublikowano

ja pod stolem Ty w kiblu .... :nabijasie

kto z kibla w wiśle spieprzał ze strachu to wiemy :kox:

Opublikowano

kto z kibla w wiśle spieprzał ze strachu to wiemy :kox:

Spankuś to leszczyk więc nie miał wyjścia :song::dance2:

Opublikowano

Spankuś to leszczyk

on juz nie zasługuje na miano leszcza...

Opublikowano

Tomek[/b], moj kumpel palil od 8 lat, rzucil z dnia na dzien i od miesiaca nawet go nie ciagnie do palenia... mimo, ze mieszka z gosciem, ktory sporo pali, chodza na imprezy... Kwestia silnej woli i charakteru.

jak mieszka z gościem który pali to kumpel biernie się nawdycha i to tłumaczy czemu go nie ciągnie :decayed:[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 13:01 _________________________________________________

Dobra, ja to idę sobie jeszcze zapalić i spać.

BTW, za tydzień (tj. we wtorek) przyjeżdzam na spota i palę tam ostatniego papierosa. Specjalnie mówię to na forum, żeby zmanipulować swoją podświadomość - żeby trafiło do niej to, że jeśli nie dotrzymam słowa to wyjdę na kogoś niesłownego - i to będzie dla mnie dodatkowa motywacja.

CAŁKOWICIE RZUCAM PALENIE!

Dobranoc :)

dobra - ja się przyłączam do tomaszust za tydzień ostatni fajek na Spocie

Opublikowano

za tydzień ostatni fajek na Spocie

okej czyli na spotach nie będziesz już palił ?? :naughty::polew:

Opublikowano

A po chu.... rezygnowałeś ja taki mały chudy nikomu nic nie zrobie nie ma co pękać...Kasia by mi za***ała i leże :naughty: nie ma co pękać :wink4:

no ... pare dni mnie nie było i nasuwa mi się jeden wniosek : róbmy obowiązkowe testy przed rejestracją na forum + wyrywkowo dyktando z ortografii

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 13:14 _________________________________________________

za tydzień ostatni fajek na Spocie

okej czyli na spotach nie będziesz już palił ?? :naughty::polew:

więcej wiary Poziu :decayed:

Opublikowano

Angela, tylko, że ja potrzebuję 1 góra 2 sztuk (na wypadek, gdyby ta pierwsza się zepsuła :decayed:) Czy Twój chłopak będzie się bawił na zlocie też w detal ? :co::hi:

moge ci dwie sztuki odpalic jak chcesz...

Opublikowano

więcej wiary Poziu :decayed:

tak na dobry start :decayed::tongue4: