Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Solarek4 jak już skręcisz w Ostrobramską to potem w Fieldorfa, na Fieldorfa drugie światła w lewo do końca ulicy i też w lewo i jeszcze raz w lewo, wzdłuż budynku i w prawo na górę na parking wielopoziomowy (3 poziom)

Opublikowano

Już nie możemy doczekać się wyjazdu; Ja, Ukcio i...................Mimi :>

mój siwy ma doskonałe doświadczenia w zakresie rozjeżdzania takich kundlów "przypadkiem" :gwizdanie:

także uważaj na Mimi bo ja za siwego na zlocie nie reczę :naughty::polew:

:polew: :polew: pod 1BE już się mimi nie zmieści :decayed:

Opublikowano

pod 1BE już się mimi nie zmieści :decayed

wątpisz w umiejętności Norbiego i jego koronny popis jazdy na 2 kołach ? :gwizdanie: :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

pod 1BE już się mimi nie zmieści :decayed

wątpisz w umiejętności Norbiego i jego koronny popis jazdy na 2 kołach ? :gwizdanie: :kox: :kox: :naughty:

właśnie o to chodziło ...że mimi złapie szlif :naughty:

Opublikowano

właśnie o to chodziło ...że mimi złapie szlif :naughty:

:nabijasie: :laghing2:

Tylko róbcie zdjęcia!! Albo jakiś filmik, najlepiej w HD :polew::evil:

Opublikowano

Jak sie nie zmiesci pod 1BE to norbi go wciagnie dolotem :kox:

Opublikowano

może poprosić GS żeby wpadł corvettą :) to przemieli go swoją turbawką :cool1::polew:

Opublikowano

może poprosić GS żeby wpadł corvettą :) to przemieli go swoją turbawką :cool1::polew:

A za wydechem można postawić sztalugi z płótnem i będzie "sztuka nowoczesna" :kox::evil::nabijasie:

Opublikowano

coś mi się wydaje że Mimi tak czy siak skończy w postaci tatara z cebulką :decayed:

Opublikowano

Mimi tak się cieszy że Was pozna

Też się cieszę, że poznam Mimi. Tylko jak mnie pozna to juz nikogo innego nie pozna :naughty: :naughty: :naughty: :> :> :>

Opublikowano

coś mi się wydaje że Mimi tak czy siak skończy w postaci tatara z cebulką :decayed:

:nabijasie:

Opublikowano

Się śmiejcie. Żona zaproponowała kupno psa (bo nasze dzieci się fajnie z nim bawiły).

Jakiej rasy? Uwaga!!: Yorka

york1.jpg

Nie mogę sobie siebie wyobrazić wyprowadzającego go na spacer :polew::evil:

Opublikowano

co ty opowiadasz , z psów robi się ciastka i kisiel :polew: :polew:

Opublikowano

Się śmiejcie. Żona zaproponowała kupno psa (bo nasze dzieci się fajnie z nim bawiły).

Jakiej rasy? Uwaga!!: Yorka

Nie mogę sobie siebie wyobrazić wyprowadzającego go na spacer :polew::evil:

co to jakaś plaga z tymi psami - Yorki, Latlerki czy jak one się nazywają takie małe co się trzesą nawet latem ...

toć nie ma normalnych psów - choćby takich jak Mimi ( Brynia pochwal mnie teraz :decayed: )

Opublikowano

Coś mi sie wydaje AndyN że ty byś też z tego skorzystał , taka ładna z kokardką . heheheh

Opublikowano

co ty opowiadasz , z psów robi się ciastka i kisiel

może tylko w kraju gospodarzy olimpijskich - w Polsce musi być tatar :evil:[br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 11:15 _________________________________________________

Coś mi sie wydaje AndyN że ty byś też z tego skorzystał , taka ładna z kokardką . heheheh

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Podobno za***iście się młode mamuśki wyrywa na takiego Yorka :naughty: :naughty: Grunt aby miał różową kokardkę i trzeba zawsze trzymać go w lewej ręce. :kox::polew: :polew:

Opublikowano

jak chcesz zeby sie dzieci z psem bawily to kup sobie Beagle'a

http://www.psy.elk.pl/rasypsow/21,opis-rasy-beagle.htm

to jest najbardziej przyjazny pies :good: , no i na spacer z takim wychodzi sie z wiekszymi checiami (dzieciqaki przed klatka bynajmniej sie nie smieja) niz z yorkiem.

Opublikowano

jak dla mnie - dla dzieciaka tylko Labrador :cool1: o ile wogóle pies może być prezentem :disgust: