Reggi Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 I ja Oo, to Ty też w końcu nie pojechałeś?? Widziałem wcześniej, że byłeś zapisany na listę. No wcześniej byłem ..ale plany sie zmieniły niestety Ludziska ...poszukuję jakiejś pracy ( bardziej dorywczej do marca..poźniej może być na stałe) jakby ktoś coś słyszał dajcie znać .
kokos Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 jakas chyba ogolnie kicha jest z forum,wczoraj byla padaka,poza tym zadnych powiadomien na emaila nie dostaje o odpowiedziach w watkach.pozdrawiam
tomaszu Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Przechodzimy na nowy serwer i dlatego taki bałagan na forum. raggaman, fizyczna praca też może być? Boisz się wysokości..?
Reggi Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 raggaman, fizyczna praca też może być? Boisz się wysokości..? :naughty Tomek.. może być dawaj co masz ...potrzebuje kaski .
tomaszu Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Uu, no to widzę, że Cię przypiliło, ale jakoś szkoda mi Cię do takiej pracy. Poza tym musiałbyś mieszkać w Radomiu, a to chyba odpada... Jakby coś to PW.
Flyer Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 oniak i malik sie buduja... to moze na budowie u nich
Reggi Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 oniak i malik sie buduja... to moze na budowie u nich Ale bez jaj prosze Kaska potrzebana ..auto potrzebuje usprawnień :gwizdanie:
AndyN Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Się mi wydaje czy forum zap****? Jeszcze powiadomienia i będzie dobrze
kokos Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 bedzie ktos mial kabel do vaga?mam jakis program diagnostyczny i chcialem jutro przetestowac na spociku,bo na moim nie hula,a pozyczalem jakis do chryslera i latał,wiec chcialbym sprawdzic na jakim pojdzie.pozdrawiam
Tosik Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 bedzie ktos mial kabel do vaga?mam jakis program diagnostyczny i chcialem jutro przetestowac na spociku,bo na moim nie hula,a pozyczalem jakis do chryslera i latał,wiec chcialbym sprawdzic na jakim pojdzie.pozdrawiam pewnie ktoś będzie miał -zawsze ktoś ma
Hugo Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Się mi wydaje czy forum zap****? Wczoraj udało się zainstalować na serwerze instalację nitro i efekty widać.Butla jest ogromna więc powinna na długo wystarczyć
moskal Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Boże jaka tu cisza panuje, ktoś umarł ??????
krzyniek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Boże jaka tu cisza panuje, ktoś umarł ?????? tak kot Pozia ;(
poziek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Boże jaka tu cisza panuje, ktoś umarł ?????? tak kot Pozia ;( podobno Brynia ma mi w zamian kupić jamnika
Nosfer Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 I po co Ci ten jamnik ? On nic nie robi.. Bryni pies przez 3 dni nie zrobił niczego Nawet nie zamlaskał - no może poza saltem na plecy :polew:(razem z torbą, w której spał i kocem). Ale i tak nie wiem czy się w ogóle obudził... :disgust:
AndyN Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 bedzie ktos mial kabel do vaga?mam jakis program diagnostyczny i chcialem jutro przetestowac na spociku,bo na moim nie hula,a pozyczalem jakis do chryslera i latał,wiec chcialbym sprawdzic na jakim pojdzie.pozdrawiam A masz laptopa? Reszta się znajdzie
krzyniek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Boże jaka tu cisza panuje, ktoś umarł ?????? tak kot Pozia ;( podobno Brynia ma mi w zamian kupić jamnika chyba wiem dlaczego mam na focie jak bardzo lubisz jamniki :gwizdanie:
moskal Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 podobno Brynia ma mi w zamian kupić jamnika zamieni stryjek siekierke na kijek ????
krzyniek Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 poziu nie wiem czy dać tą fotę na forum ..... puszczę Ci ja później na pw to sam ocenisz
tomaszu Opublikowano 2 Września 2008 Opublikowano 2 Września 2008 Pany, co mi grozi za brak badania technicznego w aucie??
Rekomendowane odpowiedzi