Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Wczoraj mijałem szare B6 na obodnicy Garwolińskiej ..i ktoś mnie wywołał na CB.. Który to ? Furka wygladała jak Lukasowa .. bo Poziek to ma przednie szyby ciemne
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Kurfa... wczoraj zapomnialem wlaczyc CB, no i lecialem sobie Wislostrada na Ursynow. Za skrzyzowaniem z Ludną (przed mostem lazienkowskim) stala Straz Wiejska Kto wie jakie tam jest ograniczenie?
poziek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 jutro jestem , Fly wpadniesz po mnie? A co Ty miesięcznego nie masz ? Krakus...oszczędza [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2008, 09:44_________________________________________________ Kurfa... wczoraj zapomnialem wlaczyc CB, no i lecialem sobie Wislostrada na Ursynow. Za skrzyzowaniem z Ludną (przed mostem lazienkowskim) stala Straz Wiejska Kto wie jakie tam jest ograniczenie? 50 :naughty:
Nosfer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 No to Bomba _________________________________________________ Mi ostatnio przyszło wezwanie do zapłaty za zapłacony w zeszłym roku mandat I powiedzcie mi teraz.. Jak mam im udowodnić, że juz był płacony ? Chyba normalne, że potwierdzenia nie mam (no dobra, może i powinienem to trzymać... ale wiadomo jak to jest, świstki się gubią)
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ragga się cieszcie że jest obwodnica, bo miasto prawie wcale nie jedzie (robią jeden most na rzece) a jakby jeszcze ruch tranzytowy puścić to już kaplica.
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ragga się cieszcie że jest obwodnica, bo miasto prawie wcale nie jedzie (robią jeden most na rzece) a jakby jeszcze ruch tranzytowy puścić to już kaplica. Pamietam jak nie było obwodnicy ..kory po 16 i w niedziele mega kory ..masakra była
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ragga się cieszcie że jest obwodnica, bo miasto prawie wcale nie jedzie (robią jeden most na rzece) a jakby jeszcze ruch tranzytowy puścić to już kaplica. Pamietam jak nie było obwodnicy ..kory po 16 i w niedziele mega kory ..masakra była to wczoraj cały dzień a o 16 to już kufa wszyscy na chama na siłę wjeżdżali normalnie a jeszcze pozmieniali organizację ruchu, jakieś jednokierunkowe porobili i nie szło tych korów objechać
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 krzyniek Trzeba odkurzyć kawałsuki .. i miedzy autkami slalomem
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 krzyniek Trzeba odkurzyć kawałsuki .. i miedzy autkami slalomem Dziś do pracy przyjechałem autem (ze względu na spot). Z FISa: średnia prędkość: 18 km/h, średnie spalanie: 11,3l, czas jazdy: 1:53
krzyniek Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 krzyniek Trzeba odkurzyć kawałsuki .. i miedzy autkami slalomem żeby wczoraj nie padało to bym na dwóch kołach śmigał i było by duuuużo duuuużżo lepiej
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 krzyniek Trzeba odkurzyć kawałsuki .. i miedzy autkami slalomem Dziś do pracy przyjechałem autem (ze względu na spot). Z FISa: średnia prędkość: 18 km/h, średnie spalanie: 11,3l, czas jazdy: 1:53 Ja za rok ..mam nadzieje ..uzbroje sie w jakiegoś jednoślada.. albo duży skuter ..supermoto...albo coś innego ..Bo to paranoja jest
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Ja za rok ..mam nadzieje ..uzbroje sie w jakiegoś jednoślada.. albo duży skuter ..supermoto...albo coś innego ..Bo to paranoja jest Generalnie auto kupiłem z myślą o wyjazdach poza miasto. I większość przebiegu to jazda "poza": Mazury - 800 km; Solina-1500 km. I każda podróż po mieście w szczycie utwierdza mnie w przekonaniu, że, qr**, szkoda nerwów na dojazdy do pracy autem .... Żeby tylko nie ten tłok, syf i zapachy w autobusach
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Żeby tylko nie ten tłok, syf i zapachy w autobusach Dokładnie Dlatego na lato ..jednoślad to najlepsza opcja np. Taki Suzuki Burgman , Yamaha Majesty ect. Wiaterek w pysk , miedzy autkami i szybciutko do centrum
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Taki Suzuki Burgman , Yamaha Majesty ect. Ta Suzi to naprawdę fajnie wygląda A ja mam prawko "A"
Flyer Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jak sie mieszka na peryferiach, to tak niestety jest I nie tylko Warszawa ma taki problem, ale wiele miast na calym swiecie
Reggi Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Taki Suzuki Burgman , Yamaha Majesty ect. Ta Suzi to naprawdę fajnie wygląda A ja mam prawko "A" Fajnie to dopiero idzie no i mega wygodne Jak sie mieszka na peryferiach, to tak niestety jest I nie tylko Warszawa ma taki problem, ale wiele miast na calym swiecie Peryferie peryferiami ..wolę oglądać zielone trawniki ..niż zakopcone , śmierdżace tramwaje
AndyN Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jak sie mieszka na peryferiach, to tak niestety jest He he Za to mam 200 m to prawdziwego lasu i nie mieszkam w jakiejś "Ostoi", "Marinie" która bardziej przypomina obóz koncentracyjny, z blokami tak upakowanymi, że przez okno widzę co sąsiad z bloku obok robi w kuchni. Albo sypialni ... I w okolicy mam wszystko: sklep, lecznicę, pocztę, urzędy, przystanki, wsio
Rekomendowane odpowiedzi