Reggi Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 weźcie nie wklejajcie takich autek bo coraz bardziej na nie choruje http://allegro.pl/item436852693_chevrolet_camaro_rs_ss_1968.html poryczał by takim Kurde jadąc do rodziców..przejechałem w Rykach na żółtym ..i mało co nie dostałem 100 i paru punktów Juz nie cisne na żółtym i nie słucham radia głośniej niż CB Krzyń ..nie widziałem tego przekoszonego fotoradaru
tomaszu Opublikowano 21 Września 2008 Opublikowano 21 Września 2008 Auto nie warte tej ceny szkoda mojego czasu było, a byłem nastawiony optymistycznie po przeczytaniu komentaczy na forum na temat tego auta. Nie chcę być po niczyjej stronie, bo nie wiem jak wyglądało Wasze dogadywanie się co do oglądania tego auta, ale uważam, że chociaż na forum klubowym nie powinno się wciskać kitów, że auto igła, a w rzeczywistości padaka... BTW jakby ktoś kiedyś potrzebował to mam profesjonalny, certyfikowany miernik grubości lakieru.
sygnet Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Całe szczęscie byłem z kumplem który ma papiery rzeczoznawcy wiec zna się na rzeczy. Fakt na fotach auto ładne i z daleka jak jedzie, ale jak się popatrzy z bliska to ....
krzyniek Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 weźcie nie wklejajcie takich autek bo coraz bardziej na nie choruje http://allegro.pl/item436852693_chevrolet_camaro_rs_ss_1968.html poryczał by takim Kurde jadąc do rodziców..przejechałem w Rykach na żółtym ..i mało co nie dostałem 100 i paru punktów Juz nie cisne na żółtym i nie słucham radia głośniej niż CB Krzyń ..nie widziałem tego przekoszonego fotoradaru ja mówiłem czego należy słuchać w aucie :gwizdanie: pewnie już go doprowadzili do stanu używalności
krzyniek Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 AndyN odnośnie spotów to w tym tygodniu testujemy arkadie poziom -2 żółte pole na samym końcu..
AndyN Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 AndyN odnośnie spotów to w tym tygodniu testujemy arkadie poziom -2 żółte pole na samym końcu.. To, to ja wiem. Ale czy NA PEWNO?
Aydaho Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 AndyN odnośnie spotów to w tym tygodniu testujemy arkadie poziom -2 żółte pole na samym końcu.. To, to ja wiem. Ale czy NA PEWNO? na pewno to będziemy wiedzieli jutro o 19:00 w Arkadii najwyżej będziemy 2 osobowym spotem
tomaszu Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii?
angela Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Info do tych co zamawiali kubki od Slawka......bede jutro z kubkami- mam nadzieje, ze przyjedziecie po nie....( bo nie zamierzam ich wozic trzy miesiace w bagazniku jak poprzednie ) ....tylko nie wiem czy trafie na -2 do Arkadii
AndyN Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 tylko nie wiem czy trafie na -2 do Arkadii No właśnie .... Czy któryś z moderatorów mógłby zmienić tytuł wątku?
krzyniek Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 AndyN odnośnie spotów to w tym tygodniu testujemy arkadie poziom -2 żółte pole na samym końcu.. To, to ja wiem. Ale czy NA PEWNO? a tego to już najstarsi górale nie wiedzą :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 22 Września 2008 Autor Opublikowano 22 Września 2008 była mowa że o 20, bo korki i ogólna zamułka na mieście, a jak deszcz spadnie to w ogóle masakra
Flyer Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Dojedziecie smialo na 19 do Arkadii, wcale nie ma dramatu... Trzeba tylko wiedziec jak dojechac, a nie pchac sie tam gdzie sa korki
AndyN Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Rano Park&Ride na Marymoncie, później metro Później to samo w odwrotnej kolejności i w mgnieniu oka jestem w Arkadii
Reggi Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 DObra, a czy ktoś mi potwierdzi jaka jest max wysokość na parkingu w Arkadii? Siust pisałem na -1 jest 2,10 cm
moskal Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 Ty to chyba masz dobrze w robocie :gwizdanie: sobie pewnie przed kompem siedzisz a ja to musze zapier...na Wilanowie Trzeba było sie uczyć a nie w szkołe kamieniami rzucać , zartuje oczywiście. nie jest źle moskal, Ty lepiej do swojego szefa walnij maila od szefa wszystkich szefów, żeby takiemu jednemu Moskalowi dać +1500 brutto. ja dziekuje , nie wiedziałbym co z hajsem robic Info do tych co zamawiali kubki od Slawka......bede jutro z kubkami- mam nadzieje, ze przyjedziecie po nie....( bo nie zamierzam ich wozic trzy miesiace w bagazniku jak poprzednie ) ....tylko nie wiem czy trafie na -2 do Arkadii ja odbiere napewno
Korzeń Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=sJUIzGhE10g Ktoś mówił, że mamy dziury w Polsce?
SebMis Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 to powiem że u nas to nie ma dziur na drogach
krzyniek Opublikowano 22 Września 2008 Opublikowano 22 Września 2008 to powiem że u nas to nie ma dziur na drogach to nie dziura tylko się nawierzchnia zapadła, ale jeszcze jest :gwizdanie:Tomaszust wiem że lubisz to zobacz to http://pl.youtube.com/watch?v=51bbzIruBi0&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi