Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup sobie tego FS i dokup LCD 32"

A pozniej bede jezdzil z lapem i lcd w bagazniku zeby obejrzec w normalnej jakosci film... dzieki :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

..ale to chyba teraz taka moda na małe matryce ... oglądałem takie zabaweczki w Arkadii ..fajne ale drogie ..

dokąłdnie - po co komu wielkie pudło nosić

możecie coś polecić - szukam dla żony czegoś co będzie z WiFi, camerka wbudowaną i .... warunek konieczny - musi być biały :decayed:

do 2 kpln

myślałem o czymś takim ??

http://www.allegro.pl/item435834914_msi_wind_u100_intel_atom_2gb_ram_80gb_xp_bialy.html

Opublikowano

Będzie ktoś z klubowiczów b5-tką 1.8t?Co by można było porównać z moją?

Kolega Poziek ma B6 w 1.8T, podobno ostatnio założył nowe świece, wiec jeżeli chcesz porównać jak chodzi twój silnik, to możesz się z nim przejechać. B5 jest lżejsze, więc Twoje auto powinno zbierać się lepiej od Poźka. Pozdrawiam
Opublikowano

A odtwarzacze DVD ? Nawet nie mają 13" tylko połowę tego.. A służą tylko do oglądania filmów.. Poza tym po co na grzybach, na spacerze z ukochaną, na wycieczce rowerowej oglądać filmy ? :wink4::decayed: :decayed:

specu :good: Akurat się świece sprawdzi..

Opublikowano

Kolega Poziek ma B6 w 1.8T, ostatnio założył nowe świece, wiec jeżeli chcesz porównać jak chodzi twój silnik, to możesz się z nim przejechać.

Ale po tych nowych świecach coś jeden gar mu nie pali, słabo ciągnie jakoś :confused4:
Opublikowano

10'' i wolny procesor. Szukaj normalnego lapka. Białego :decayed:

dzieki za kompleksową pomoc Andrew, rozwiałeś wszystkie moje watpliwości :decayed:

Opublikowano

Ciekawe jak z jakoscia wykonania tego MSI :mysli:

Opublikowano

adaho

Wodzu ..odwiedz Saturna w Arkadii ..tam sa jakieś małe , białe i takie do 2 k :wink4: Firmy..yyy .. zapomniałem ..mam na końcu jezyka :tongue4:

Opublikowano

dzieki za kompleksową pomoc Andrew, rozwiałeś wszystkie moje watpliwości :decayed:

Serio, nie warto wydać na coś takiego 1,5 tys. To takie "ni pies ni wydra". Szukaj normalnego lapka w cenie do 2 tys.

A może coś z US? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2030260032+4022+1039323203&Configurator=&Subcategory=32&description=&Ntk=&SpeTabStoreType=&Order=BESTMATCH&srchInDesc=

Opublikowano

Kolega Poziek ma B6 w 1.8T, podobno ostatnio założył nowe świece, wiec jeżeli chcesz porównać jak chodzi twój silnik, to możesz się z nim przejechać. B5 jest lżejsze, więc Twoje auto powinno zbierać się lepiej od Poźka. Pozdrawiam

A w B6 nie ma róznić w silniku?Pewnie inny osprzęt ma , ale porównać będzie można

Opublikowano

A w B6 nie ma róznić w silniku?Pewnie inny osprzęt ma , ale porównać będzie można

nic nie stoi na przeszkodzie

Opublikowano

Serio, nie warto wydać na coś takiego 1,5 tys. To takie "ni pies ni wydra". Szukaj normalnego lapka w cenie do 2 tys.

A może coś z US? http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2030260032+4022+1039323203&Configurator=&Subcategory=32&description=&Ntk=&SpeTabStoreType=&Order=BESTMATCH&srchInDesc=

dobra - już znalazłem przez kolegę z Action'u

http://benq.pl/products/joybook/?product=914&page=specifications

Opublikowano

Myślę, że ten FS był w nieco lepszej ofercie.. szybszy proc, więcej ram, pojemniejszy dysk, do tego FS ma np. wyjście HDMI.. A w tej samej cenie :mysli:

Opublikowano

A nie myślałeś o MacBook-u Apple?

Myśle że spełnia wszestkie wymogi żonki a jakość wykonania powala na nogi.

Jeśli jesteś zwolennikiem windowsa to nie ma problemu z instalacją , ale gwarantuję ze po paru dniach nie przesiadziesz sie na platformę microsoftu

np taki http://www.allegro.pl/item443643020_macbook_apple_okazja.html

Opublikowano

szukaj czegoś z vista business to będziesz mógł wgrać legalnie Windowsa XP

Opublikowano

Pany zniknął mi avatar czy mnie sie wydaje ? :mysli:

Opublikowano

Wydaje Ci sie :D

Opublikowano

Wydaje Ci sie :D

Nie rżyj ..Twojego też nie widze :D