Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wit.s dzisiaj dzwoni do ciebie młoda niewiasta :gwizdanie: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Słyszałem, że spot się udał w ch u j :naughty:

nie było Cie wiec jak mógł się udać :decayed:

generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem :decayed:

no to koniecznie musimy zmienić miejsce spotów - tak nie może być :decayed:

Opublikowano

no to koniecznie musimy zmienić miejsce spotów - tak nie może być :decayed

oczywiście, że może :tongue4: jeżeli odpowiada wam frekwencja rzędu 12-13 aut :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

Bogu dziekowac ze mnie tam nie ma , ja mam swoją ciepłą posadke na Wilanowie i nie zamierzam nigdzie sie ruszac , tam cała Europa na to patrzy :kox:

Niech się coś tam nie uda i nie dotrzymają terminów :baseball:

Podobno tam szybko zaczęli prace rozbiórkowe, bo, co było wielce zaskakujące, żadna z firm przegranych w przetargu nie oprotestowała jego wyników :przebiegly: Ciekawe czemu nie było protestów, które są plagą? :mysli:

Opublikowano

oczywiście, że może :tongue4: jeżeli odpowiada wam frekwencja rzędu 12-13 aut :gwizdanie: :naughty:

Nigdy nie bedzie tak, ze dojazd bedzie kazdemu pasowal...

Opublikowano

Wiciu, CB działa ? :naughty:

Opublikowano

Niech się coś tam nie uda i nie dotrzymają terminów :baseball:

Podobno tam szybko zaczęli prace rozbiórkowo bo, co było wielce zaskakujące, żadna z firm przegranych w przetargu nie oprotestowała jego wyników :przebiegly: Ciekawe czemu nie było protestów, które są plagą? :mysli:

po pierwsze to jest robota "prestiżowa" która w razie niepowodzenia moze pogrążyc firme , a w razie powodzenia moze wynieść na szczyty wiec nie obawiam sie o to , termin napewno bedzie dotrzymany , o to można byc spokojnym , POL-AQUA jest bardzo dużą firmą , bardzo dobrze usprzętowioną... w tej chwili tylko WARBUD jest wiekszy na teenie Wawy , nie licze konsorcjów , połączonych firm , np MOSTOSAL+HYDROBUDOWA bo wiadomo że takie molochy mają siłe rażenia

po drugie , nikt nie oprotestował bo nie ma czasu na protesty , był jeden przetarg i wygrany brał , to jest rzadowa robota... nie ma czasu , Platini patrzy i czuwa :naughty:

Opublikowano

(...) nie ma czasu , Platini patrzy i czuwa :naughty:

I tak trzymać :good:

Żeby jeszcze taki sam bat czuł nad sobą GDDKiA ... :evil:

Opublikowano

:)
Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

GENIALNE !!! :>

Opublikowano

Czemu nikt do tej pory nie wrzucił zdjęć ostatniego moda auta Malika zrobionego na spocie? :mysli:

Opublikowano

Wiciu, CB działa ? :naughty:

Nie masz pojęcia jak za***iście wreszcie słyszeć normalne głosy z CB :>

Cieszyłem się wczoraj w drodze do domu bardziej niż kiedyś Poziek z diodek w podsufitce :)

Jeszcze raz dzięki - następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem :D[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 11:04:16_________________________________________________

Czemu nikt do tej pory nie wrzucił zdjęć ostatniego moda auta Malika zrobionego na spocie? :mysli:

Malinowy - ja wiedziałem, że jak Ci się podepną do kompa to coś spartaczą :D

Opublikowano

następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem :D

A zapytałem po raz kolejny o AM/FM.

Nie przypuszczałem natomiast, że będziesz miał przełączony LOCAL/DX :wink4:

Mod był pierwszej klasy - a Malik miał już nic nie robić przy aucie:

b174aba2b744e17e.jpg

Opublikowano

następnym razem od razu będę do Ciebie dzwonił, które przełączniki spartaczyłem :D

A zapytałem po raz kolejny o AM/FM.

Nie przypuszczałem natomiast, że będziesz miał przełączony LOCAL/DX :wink4:

(...)

CB ma dużo przełączników, kóre mozna spartaczyć :D

Fura Malika wygląda teraz jak wózek widłowy :D

[br]Dopisany: 01 Październik 2008, 11:20:25_________________________________________________

wit.s dzisiaj dzwoni do ciebie młoda niewiasta :gwizdanie: :kox:

Czekam ogolony i wypachniony :guma::D

Opublikowano

generalnie mnie tam nigdy nie będzie bo arkadia jest zjebanym pomysłem :decayed:

jestem tego samego zdania , zj***na jak ch.uj , zeby 23 kilometry przejechać w 1,5 godz ???? po drodze miałem ochote dwa razy zawrócic , takiego miałem wkur. wa , a zeby trafic w żółty sektor na -2 to 3/4 parkingu przejechałem pod prąd

e tam jak ja jechałem to nie było żadnych korków, bo to trzeba wiedzieć kiedy przyjeżdżać a nie się tak wyrywać i śpieszyć :gwizdanie: a z ty pod prąd to luzik ja też tak jechałem :wink4:

Opublikowano

jestem tego samego zdania , zj***na jak ch.uj , zeby 23 kilometry przejechać w 1,5 godz ???? po drodze miałem ochote dwa razy zawrócic , takiego miałem wkur. wa , a zeby trafic w żółty sektor na -2 to 3/4 parkingu przejechałem pod prąd

e tam jak ja jechałem to nie było żadnych korków, bo to trzeba wiedzieć kiedy przyjeżdżać a nie się tak wyrywać i śpieszyć :gwizdanie: a z ty pod prąd to luzik ja też tak jechałem :wink4:

A Tyś kiedy był :blink:

Opublikowano

no to uważaj bo laska będzie chciała się spotkać i pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

mam nadzieje, że J. nie ma na forum i że żaden radar jej nie doniesie :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przyjechał 1 minutę po tym, jak Ty pojechałeś :tongue4:

Opublikowano

no jak już nie było korków :naughty: byli jeszcze najwytrwalsi :decayed:
Opublikowano

no to uważaj bo laska będzie chciała się spotkać i pogadać :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

mam nadzieje, że J. nie ma na forum i że żaden radar jej nie doniesie :tongue4: :tongue4: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Byłbym rozczarowany, gdyby J. jeszcze nie wiedziała.

Dotychczas nie zawodziła :polew: :polew: :polew: