tomaszu Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Co do miejsca spotów - ja niestety regularnie nie przyjeżdzam, ale wg mnie Arkadia jest jak najbardziej ok. :th:
moskal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Arkadia jest najgorszym miejscem , zeby z Piaseczna jechac dystans 25 km w prawie 1,5 godz ?????
poziek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 jezeli spoty były by o 15 to jeszcze luz ale przebijac się do arkadii o 19 jak już mówiłem ja sobie odpuszę a tutaj ładna fotka:
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Szczerze? Od Was do FW, czy do Arkadii to naprawde nie ma wielkiej roznicy.
poziek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Szczerze? Od Was do FW, czy do Arkadii to naprawde nie ma wielkiej roznicy. Flyer ale do Promki lecimy trasą bez świateł i korków a do arkadii muszę przewalać się przez miasto
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Poziu czytaj dokladnie... napisalem o FW i Arkadii Promka w zime przeciez odpada.
poziek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 spoko ja już się nie wypowiadam
krzyniek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 ja mam chyba najdalej :gwizdanie: to może teraz spróbować innego miejsca można to porównać do seksu - powiedzenie "trzeba spróbować wody z wielu źródeł aby ocenić z którego najlepiej smakuje"
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Arkadia jest najgorszym miejscem , zeby z Piaseczna jechac dystans 25 km w prawie 1,5 godz ????? zmień trase...może przez wisłostrade ja mam chyba najdalej :gwizdanie: to może teraz spróbować innego miejsca można to porównać do seksu - powiedzenie "trzeba spróbować wody z wielu źródeł aby ocenić z którego najlepiej smakuje" Kurde...Flauer ..podswumował wszystkie centra w Wawie..i wychodzi na to ..że nigdzie nie bedzie w 100 % idealnie .. Dobrze jest jak jest
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 No ja caly czas czekam na jakies alternatywy na zime... gdzie bedzie fajnie, cieplo i kazdy bedzie mial git dojazd. Mi to rybka, wszedzie dojade, a jak juz sie uporam z mieszkaniem to moja frekwencja na spotach wzrosnie
wit.s Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 (...)można to porównać do seksu - powiedzenie "trzeba spróbować wody z wielu źródeł aby ocenić z którego najlepiej smakuje" Tylko mi nie mów, że jak raz wsadzisz w jakąś dziurę, to zanim wyciągniesz to już wiesz czy Ci się podoba czy nie :polew: Już powiedziałem: Walicie konia pod stołem i ani dzieci z tego ani przyjemności, a stresu dużo. Konkrety Żuczki - szukać CIEPŁEGO miejsca na zimę. A do Arkadii to trzeba ze 3 razy przyjechać (ale kurna być na spocie), żeby wreszcie powiedzieć, ze jest do d*py. A ja tym czasem widzę, ze najwięcej gadają Ci co nie byli. Poź, a Ty to akurat do Arkadii masz niewiele gorszy dojazd niż do FW - poginasz Prymasa i Toruńską, a nie przebijasz sie przez Centrum. Tam to taka trasa jest, że jak się postarasz to w jeden wieczór ze 2 mandaty jesteś w stanie zarobić
AndyN Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Poź, a Ty to akurat do Arkadii masz niewiele gorszy dojazd niż do FW - poginasz Prymasa i Toruńską, a nie przebijasz sie przez Centrum. Tam to taka trasa jest, że jak się postarasz to w jeden wieczór ze 2 mandaty jesteś w stanie zarobić Teraz Toruńska jest, powiedzmy że, rozkopana. Zwężenie jest. Korki są jeszcze większe
poziek Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Teraz Toruńska jest, powiedzmy że, rozkopana. Zwężenie jest. Korki są jeszcze większe właśnie :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Poź, a Ty to akurat do Arkadii masz niewiele gorszy dojazd niż do FW - poginasz Prymasa i Toruńską, a nie przebijasz sie przez Centrum. Tam to taka trasa jest, że jak się postarasz to w jeden wieczór ze 2 mandaty jesteś w stanie zarobić Teraz Toruńska jest, powiedzmy że, rozkopana. Zwężenie jest. Korki są jeszcze większe ..Coś tam rozkopali ..ale bez przesady tragedii nie ma Wymyslacie l..ja bym tylko zmienił sektor bo na ten żółty to ciezko dojechać
Flyer Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Prymasa jest rozkopana, nie Torunska. To raz. A dwa - to wcale nie jest najszybsza opcja
Pepin Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 czy ktoś ni planuje jakiejś imprezki ze środy na czwartek .. jestem 2 dni w stolicy na konferencji a może uda sie coś klubowego zoorganizować ... wieczorne małe piwko lub żołądkowa z kolą ?
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Prymasa jest rozkopana, nie Torunska. To raz. A dwa - to wcale nie jest najszybsza opcja Dla chcącego nic trudnego A jaka jest najszybsza i bez korów ?
A3 Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Według mnie jak ktoś ma ochote przyjechać na spota to przyjedzie i 50km jak ktoś nie ma to i 5km nie przyjedzie
Reggi Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Według mnie jak ktoś ma ochote przyjechać na spota to przyjedzie i 50km jak ktoś nie ma to i 5km nie przyjedzie Dokładnie
AndyN Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 Według mnie jak ktoś ma ochote przyjechać na spota to przyjedzie i 50km jak ktoś nie ma to i 5km nie przyjedzie Dokładnie A dodatkowo: "jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" Pracujemy/mieszkamy w róznych miejscach W-wy/okolicznych miejscowościach i każda lokalizacja znajdzie przeciwników. A Arkadia jest dobrze skomunikowana, można dojechać metrem/autobusem/tramwajem albo skorzystać z parkingu P&R ... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi