Italiano Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 A czy wiecie że ma być przedłużenie stanów zjednoczonych w kierunku pragi.
spetsnaz Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Modlińska - opóźniona Modlińska? W którym miejscu? na zwężce przed Jabłonną.
AndyN Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Modlińska - opóźniona Modlińska? W którym miejscu? na zwężce przed Jabłonną. Już ruszyło Od wczoraj ZTCW można dziękować za opóźnienie mieszkańcom, którzy najpierw nie chcieli ekranów dźwiekochłonnych a później ich zapragnęli
Pietro3 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 nie mowcie juz otworzyli nastepne pasy?
Aydaho Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Wprowadzaj sie do mnie, sa jeszcze mieszkanka i garaze na wageny, na Ursynow dafaj namiar [br]Dopisany: 07 Październik 2008, 14:28_________________________________________________ Modlińska - opóźniona Modlińska? W którym miejscu? na zwężce przed Jabłonną. dzisiaj jechałem - hulają już po 3 pasy w obie strony
AndyN Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 dzisiaj jechałem - hulają już po 3 pasy w obie strony Dzieki temu korki przed Ekspresową są jeszcze większe ... :laghing2:
Aydaho Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 dzisiaj jechałem - hulają już po 3 pasy w obie strony Dzieki temu korki przed Ekspresową są jeszcze większe ... :laghing2: 6:20 am. nie ma czegoś takiego jak korki - więc generalnie mi to LOTTO
moskal Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 To ci Andy nie poszło :polew:
Flyer Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 moskal, tak z ciekawosci - ktoredy Ty pchales sie do Arkadii z Piaseczna?
moskal Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 najgorsza trasą z możliwych : Puławska- Al. Niepodległości. podobno wjeżdzając z Wisłostrady na most Grota jest lepiej
Suli Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 A czy wiecie że ma być przedłużenie stanów zjednoczonych w kierunku pragi. Tu masz wszystko http://www.siskom.waw.pl/obwodnica-sr-wschod.htm Wybrany został wariant III z długim tunelem
Reggi Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 najgorsza trasą z możliwych : Puławska- Al. Niepodległości. podobno wjeżdzając z Wisłostrady na most Grota jest lepiej Sie wcale nie dziwie , że tyle jechałeś ..dawaj przez Grota .. jest jeszcze jedna opcja zjazdu z Wisłostrady i wyjeżdża sie przy Gdańskim ..ale nie wytłumacze bo nie znam ulic ..
AndyN Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Auto z duszą: http://moto.pl/MotoPL/51,90109,5774390.html?i=22 na masce
Pietro3 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 dobra dobra ja teraz jestem w wawie i na spetsnaza czekam ;p
Flyer Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 najgorsza trasą z możliwych : Puławska- Al. Niepodległości. podobno wjeżdzając z Wisłostrady na most Grota jest lepiej Nie no... poprostu nie wiem, czy smiac sie czy plakac. Kto w godzinach szczytu jezdzi przez centrum? Z Piaseczna tniesz: Pulawska > Wislostrada (czyli Dolina Sluzewiecka > Sikorskiego > Czerniakowska) > Plac Wilsona > Arkadia Jedyne miejsce gdzie moze sie zakorkowac to Starowka, ale niewiele dalej zjezdzasz na Pl. Wilsona.
Kolkov Opublikowano 7 Października 2008 Autor Opublikowano 7 Października 2008 może na pole troszkę poorac http://pl.youtube.com/watch?v=DapHhgnm6CQ
Flyer Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 To my z lukaszem zapinamy na spota Zobaczymy jaka bedzie dzis frekwencja
Aydaho Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 To my z lukaszem zapinamy na spota Zobaczymy jaka bedzie dzis frekwencja ja też startuje - dzisiaj vaginowanie wagena by Łukaszr
Rekomendowane odpowiedzi