Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzialem przedwczoraj nowe A3, z nowymi lampami, calkie fajne, ale diody nie umywaja sie do tych z A4/A5. :thumbdown:

Ja tysz ..białe cabrio z bordowym dachem :kox:[br]Dopisany: Październik 17, 2008, 10:11:12 am_________________________________________________Kurna co dzień to brzydsze te hostessy na stanowisku Skody :decayed::acute:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

codziennie zaglądasz ???? :naughty: :naughty:

Opublikowano

A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... :baseball::mysli:

Czy oni w ogóle to sprawdzają ...

wtedy zamawiają inna lawetę i meczą się podwójnie ...więc i płacisz podwójnie :decayed:

Opublikowano

codziennie zaglądasz ???? :naughty: :naughty:

..daleko nie mam ..jakieś 10 metrów :cygaro::naughty:

Opublikowano

sie dziwisz , jakie auto takie hostessy

Opublikowano

A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... :baseball::mysli:

Problem można rozpatrzyć dwojako, ba! Trojako!

Jednocześnie Czytałem na ten temat mnóstwo publikacji w periodykach branżowych.

I prasa branżowa nie jest już tak jednoznaczna, a wręcz sugeruje przedyskutowanie tego problemu w szerszym gronie, równiez z udziałem niezależnych ekspertów.

:D

Opublikowano

Problem można rozpatrzyć dwojako, ba! Trojako!

Jednocześnie Czytałem na ten temat mnóstwo publikacji w periodykach branżowych.

I prasa branżowa nie jest już tak jednoznaczna, a wręcz sugeruje przedyskutowanie tego problemu w szerszym gronie, równiez z udziałem niezależnych ekspertów.

Jak zwykle wyczerpałeś temat i rozwiałeś wątpliwości :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sie dziwisz , jakie auto takie hostessy

Wzieli nowego Superba ..totalny golas :decayed:

EDIT . Przybyła nowa hostessa ... to ta lepsza z większym bufetem i innymi atutami .. kurna troszke tak nie wypada zza krzaka SPY Photo robić :decayed:

Opublikowano

Dzieci w Szwecji ucza sie mowic "dzien dobry" w innych jezykach.

crepsfest08063skandalty8.jpg

Opublikowano

Ten mały gruby pewnie to napisał :D

Opublikowano

dokładnie - jako jedyny wygląda na rosłe, polskie dziecko z doskonałym poczuciem humoru :decayed:

Opublikowano

dokładnie - jako jedyny wygląda na rosłe, polskie dziecko z doskonałym poczuciem humoru :decayed:

I nie jest biały :decayed:

..widać po jego wyrazie twarzy , że równy z niego odpierdalacz .. podciągnąć komuś gacie pod głowe , przytopić w miejscowym pisuarze , wsadzić palca w oko , gume we włosy wlepić .. jest nasz :acute::D

Opublikowano

i co mi mówi, że w momencie zdjęcia podszczypuje blondynkę stojąca przed nim :polew: zobacz na jej minę ..... jest naaasz - zdecydowanie :good:

Opublikowano

Ma ktoś ochotę jutro ( or spot) pośmigać niebieskim padluchem w celu zrobienia logów ? :notworthy:

Dzwięczny bym był :decayed:

Opublikowano

Z kapciem? :decayed:

A teraz powaznie pytanie - lece jutro rano do Kielc.

Jako, ze miedzy Grojcem, a Bialobrzegami nie da sie ponoc jechac (korek), to zastanawiam sie jak wyglada trasa Wawa > Piaseczno > Gora Kalwaria > Warka > Bialobrzegi > Radom?

Zna ktos? Czy lepiej jednak leciec na Magdalenke z Ursynowa i pozniej prosto E7?

Opublikowano

Ma ktoś ochotę jutro ( or spot) pośmigać niebieskim padluchem w celu zrobienia logów ? :notworthy:

Możesz mieć lapka ze sobą?

I gdzie tam jest wystarczająca prosta do 'testów'? :wink4:

Opublikowano

Z kapciem? :decayed:

Jii Z kapciem z kapciem :doh1: :punish:

Mam piętnasteczke w przepięknym czarnym kolorze , troszkęsie jej podparciało ..ale to nic :decayed::lol1:[br]Dopisany: Październik 17, 2008, 02:21:07 pm_________________________________________________

Możesz mieć lapka ze sobą?

I gdzie tam jest wystarczająca prosta do 'testów'? :wink4:

Mam lapka ..ale bateria to totalna padaka :kwasny: Nie mam tez Vaga i kabla ... :gwizdanie:

Opublikowano

Mam lapka ..ale bateria to totalna padaka :kwasny: Nie mam tez Vaga i kabla ... :gwizdanie:

Kabel i Vag by się znalazł jakby co

Opublikowano

Zna ktos? Czy lepiej jednak leciec na Magdalenke z Ursynowa i pozniej prosto E7?

jutro rano ? po co kombinować E7 i lej z wtrysku ile wlezie :decayed:

Opublikowano

Kabel i Vag by się znalazł jakby co

Dobra .. w weekend odpuszcze sobie . Wpadne tyhm skuknsem na spot .. i ładnie poprosze :wink4:

Przypomnij mi o tych kluczykach ..bo ja dziś pamiętałem ..ale wątpie bym przypomniał sobie po raz drugi we wtorek :decayed: