Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mariucha mam namiar jak Ci bardzo zależy, w Piastowie przed Pruszkowem.. (zaraz za TESCO, po prawej stronie), jak chcesz to dam Ci namiar do człowieka.. Zadzwoń do mnie i Cię poinstruuje 692 416 544 :gwizdanie: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to nie zła akcja sie działa :)

Opublikowano

tylko ja będę się rozdziewiczał w tym temacie więc zajmie mi to z 1h, druga sprawa że nie pojadę do pierwszego lepszego miejsca zrobić badania, na pewno nie z Q

Nie mogą sprawdzać hamulców :wink4:

to wiem, właśnie wymieniłem żarówki i gdyby nie 2 zapieczone śruby to pewnie w 10 minutach bym się zmieścił. Jak się wie gdzie są schowane 2 śruby z tyłu to luzik

Mariucha mam namiar jak Ci bardzo zależy, w Piastowie przed Pruszkowem.. (zaraz za TESCO, po prawej stronie), jak chcesz to dam Ci namiar do człowieka.. Zadzwoń do mnie i Cię poinstruuje 692 416 544 :gwizdanie: :naughty: :naughty:

thx za namiar, na razie spróbuję koło siebie, jeżeli będą chcieli sprawdzać hamulce to dzwonię do Ciebie

ale się zapieniłem, byłem dokładnie w takiej samej sytuacji z moją działką na Ursynowie, ponad 2 lata temu zabrali ją pod ekspresówkę, którą jeszcze nawet nie zaczeli robić i jak ostatnio czytałem to może za 2-3 lata ruszy budowa. A teraz bym za nią wziął ze 3 razy więcej i zamiast jeździć 5 letnią A4 lansował bym się Q7 :dance:

Opublikowano

Mariusz, nie moga Ci badac hamulcow... zapytaj przed badaniem, a jesli nie beda wierzyc, to kaz zadzwonic do innego diagnosty lub bezposrednio do Audi.

Opublikowano

Panowie podobno przy wymianie 2masa trzeba wymienić jakiś uszczelniacz wału i łożysko ... podpowiecie mi co to za graty - ewentualnie numery z Etki, koszty ?

Opublikowano

To taka zamuła dziś ? :decayed:

Opublikowano

Nooo

Będzie mega :kox: gdy połączą obwodnicę Jabłonnej dwoma pasami w jedną stronę z mostami w Zegrzu i dalej z obwodnicą Serocka ...

Oby szybko ....

Ta specustawa to chyba dobry bat na poszlacheckich pieniaczy ...

Opublikowano

Jak czytam takie ogłoszenia to mnie ręce opadają

http://warszawa.gumtree.pl/c-Praca-media-reklama-freelance-PRACA-WE-W-OSZECH-W0QQAdIdZ80972937

Później dziewczyny biegają ze łzamin w oczach po całym Neapolu i szukają polków z którymi mogły by sie zabrać do kraju :kwasny:

Bo sie okazało , że " hostessa" to tam bardzo szerokie pojęcie :angry:

Opublikowano

KTOŚ TU WĄTPIŁ W TO CZY "POL-AQUA S.A." WYBUDUJE STADION

Pierwszy etap budowy Stadionu Narodowego w Warszawie odbywa się zgodnie z planem. Zdaniem ministra sportu Mirosława Drzewieckiego można mówić nawet o wyprzedzaniu harmonogramu i możliwe, że prace zakończą się przed czasem.Pierwsze co rzuca się w oczy na placu robót, to... zniknięcie stadionu X-lecia. Nie ma już trybun, w tym honorowej, nie ma murawy, bram wjazdowych. Ich miejsce zajęły ciężkie maszyny, które bez przerwy wykonują pracę - kopią doły, kruszą beton, zbierają gruz, wbijają pale.

- Umowę podpisaliśmy 26 września, a po trzech tygodniach po dawnym stadionie nie ma wiele śladów. Co więcej nikt w Warszawie nie odczuł, że wywożone są tony gruzu - wbrew obawom niektórych mieszkańców wywrotki nie blokują miasta - zapewnił minister.

W ciągu trzech tygodni wywieziono 60 tysięcy metrów sześciennych gruzu. Pozostało jeszcze 210 tysięcy. Firma budowlana musi ukończyć prace do 13 kwietnia. Jak zapewniają przedstawiciele Pol-Aqua - nie jest to dla nich problem. Przy budowie centrum handlowego Złote Tarasy wywieziono około 400 tysięcy.

Minister Drzewiecki dostąpił zaszczytu wbicia pierwszego pala żwirowego w płytę boiska. - Praca w budownictwie jest ciężka - rzucił minister, który w garniturze i eleganckim płaszczu wdrapał się na maszynę by dokonać wbicia. Gdy wbijał - drżała ziemia.

- To pierwszy pal w tej sekcji płyty boiska. Na całym stadionie jest ich już 666. Łącznie liczba ta sięgnie kilkunastu tysięcy. Mają od 7 do 27 metrów długości. Ustabilizują płytę i wzmocnią konstrukcję nośną - wyjaśnił PAP Marek Stefański - prezes spółki budującej obiekt - Pol-Aqua.

- Realizujemy prace bardzo szybko. Zimy też się nie boimy - raczej jej nie będzie. Poza tym nie powinna zbytnio pokrzyżować nam planów. Co do pilnowania budowy - mam w biurze lunetę nastawioną na Stadion i cały czas doglądam prac - mówił ministrowi Drzewieckiemu Stefański.

Na placu pracuje około 140 osób, a w szczycie wywożenia gruzu - 220. Na Stadionie znajdują się 34 ciężkie jednostki budowlane, a efekty uboczne ich działań wywożą 54 samochody ciężarowe. Gruz wywożony jest w okolice Mińska Mazowieckiego oraz Serocka - na stare wyrobiska żwirowe.

W październiku zostanie rozpisany przetarg na drugi etap budowy obiektu. Ma on zostać rozstrzygnięty w kwietniu. Nie sposób jeszcze oszacować kosztów budowy - światowy kryzys gospodarczy znacząco wpłynął na obniżkę cen niektórych surowców - w tym stali.

- Na pewno zgłosimy się do przetargu. Nawet jeśli nie wygramy liczymy, że powierzona zostanie nam ta praca, w której jesteśmy mistrzami. Chodzi o konstrukcje stalowe - możemy pochwalić się najnowocześniejszą odlewnią w Europie - zapewnił Stefański, którego firma stara się także o prawo budowy stadionu w Gdańsku.

Prezes spółki PL.2012 Marcin Herra, odpowiedzialnej za Euro, wyraził dumę, że postęp prac jest tak duży.

- To pokazuje, że rzeczywiście realizujemy wszystko zgodnie z harmonogramem, a co do tego było najwięcej obaw. W Warszawie trwa budowa, w Gdańsku i Wrocławiu jest na nią pozwolenie i trwają przetargi. W Chorzowie jest projekt koncepcyjny kolejnej części modernizacji. W Poznaniu i Krakowie również się buduje - podkreślił Herra.

Spory problem pojawił się w Poznaniu przy okazji przetargu na kolejną trybunę. Firmy, które się zgłosiły przedstawiły znacznie wyższe koszty od zakładanych przez miasto. W tej sytuacji radni Poznania zdecydowali się zwiększyć o 100 milionów złotych środki na budowę.

W trakcie spotkania z dziennikarzami na płycie przyszłego Stadionu Narodowego, minister Drzewiecki zapewnił, że wycofa wniosek złożony w Trybunale Arbitrażowym przy PKOl o zawieszenie władz PZPN. Jego zdaniem 24 uchwały naprawcze podjęte przez zarząd oznaczają realizację jego postulatów o zmianie związkowego prawa.

Opublikowano

Nooo

Będzie mega :kox: gdy połączą obwodnicę Jabłonnej dwoma pasami w jedną stronę z mostami w Zegrzu i dalej z obwodnicą Serocka ...

Oby szybko ....

Stary, mnie czeka wysiedlenie z aktualnego miejsca zamieszkania. Budowę trasy Via Baltica mają rozpocząć wiosną przyszłego roku. Do chwili obecnej nie było żadnego kontaktu z Generalnej Dyrekcji czy którejkolwiek z "instytucji". Nie mam zielonego pojęcia jaką cenę zaoferują za wykup gruntu i budynków. Mieszkałem w tym miejscu od urodzenia, podobnie jak mój ojciec i dziadek. Więc proszę nie wyskakuj mi z "poszlacheckim pieniaczem". "Specustawa" - jasne, super sprawa.. tylko chciałbym się dowiedzieć czegokolwiek w terminie umożliwiającym mi podjęcie decyzji, czy nawet ustosunkowaniem się do niej.

Opublikowano

KTOŚ TU WĄTPIŁ W TO CZY "POL-AQUA S.A." WYBUDUJE STADION

(...)

:good::notworthy:

Żeby jeszcze urzędnicy miejscy wzięli przykład i w podobny sposób przygotowywali dokumentację do inwestycji miejskich. Np. Most Północny ... :wallbash::disgust:

------

(...) - Realizujemy prace bardzo szybko. Zimy też się nie boimy - raczej jej nie będzie. (...)

Fatalnie, fatalnie. ;( I po co to quattro :naughty::evil:

-------

Stary, mnie czeka wysiedlenie z aktualnego miejsca zamieszkania. Budowę trasy Via Baltica mają rozpocząć wiosną przyszłego roku. Do chwili obecnej nie było żadnego kontaktu z Generalnej Dyrekcji czy którejkolwiek z "instytucji". Nie mam zielonego pojęcia jaką cenę zaoferują za wykup gruntu i budynków. Mieszkałem w tym miejscu od urodzenia, podobnie jak mój ojciec i dziadek. Więc proszę nie wyskakuj mi z "poszlacheckim pieniaczem". "Specustawa" - jasne, super sprawa.. tylko chciałbym się dowiedzieć czegokolwiek w terminie umożliwiającym mi podjęcie decyzji, czy nawet ustosunkowaniem się do niej.

Dla mnie to dwie różne sprawy. Specustawa przyspieszająca proces inwestycyjny i sposób działania leśnych dziadków z GDDKiA.

GDDKiA już nie raz pokazała jak 'rewelacyjnie' działa ...

----------

Spetsnaz, kiedy mają według planów zrobić odcinek Wyszków - Ostrów? To mają być dwa pasy w jedną stronę jak między Radzyminem a Wyszkowem?

Opublikowano

Spetsnaz[/b], kiedy mają według planów zrobić odcinek Wyszków - Ostrów? To mają być dwa pasy w jedną stronę jak między Radzyminem a Wyszkowem?

Tak jak pisałem zaczynają roboty ziemne za wiosnę. Mają iść 2 pasy w jedną stronę z technicznym. Pas zielini ma wynosić 11m, co pozwalać będzie na dobudowanie w przyszłości 3 pasa. Przewidywany termin oddania do użytku maj 2012. (Wyszków-koniec obwodnicy - Ostów Mazowiecka-początek obwodnicy)
Opublikowano

Tak jak pisałem zaczynają roboty ziemne za wiosnę. Mają iść 2 pasy w jedną stronę z technicznym. Pas zielini ma wynosić 11m, co pozwalać będzie na dobudowanie w przyszłości 3 pasa.

Z samego faktu, że zaczynają w końcu remont odcinka Wyszków-Ostrów cieszę się bardzo. Jak mam tym odcinkiem w piątek wieczorem jechać to mi się niedobrze robi :sick3:

Dziura na dziurze, koleiny, pozarywane pobocza i mnóstwo tirów :shocked: Gdy mogę jeżdżę nocami ...

Obecnie odcinek od Wyszkowa do Ostrowii Mazowieckiej jest najbardziej zniszczonym i zaniedbanym odcinkiem na drodze krajowej nr 8.

http://www.siskom.waw.pl/s8-wyszkow-granica.htm

Opublikowano

Tak jak pisałem zaczynają roboty ziemne za wiosnę. Mają iść 2 pasy w jedną stronę z technicznym. Pas zielini ma wynosić 11m, co pozwalać będzie na dobudowanie w przyszłości 3 pasa.

Z samego faktu, że zaczynają w końcu remont odcinka Wyszków-Ostrów cieszę się bardzo. Jak mam tym odcinkiem w piątek wieczorem jechać to mi się niedobrze robi :sick3:

Dziura na dziurze, koleiny, pozarywane pobocza i mnóstwo tirów :shocked: Gdy mogę jeżdżę nocami ...

Obecnie odcinek od Wyszkowa do Ostrowii Mazowieckiej jest najbardziej zniszczonym i zaniedbanym odcinkiem na drodze krajowej nr 8.

http://www.siskom.waw.pl/s8-wyszkow-granica.htm

Aktualniejsze informacje masz na stronie firmy Scott Wilson Polska

http://www.viabaltica.scottwilson.com.pl/

Opublikowano

Karwa, padl mi wytrysk sterujacy :confused4:

Opublikowano

Karwa, padl mi wtrysk sterujacy :confused4:

Czyja diagnoza?

Opublikowano

Czyja diagnoza?

pewnie żony :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: