Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no nie wierzę ... szkop uznał wyższość kitajca :shocked:

swoją drogą - fajną mają robotę

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

TO na filmiku to jakieś nowe dełu ?? :polew:

Opublikowano

Gadalem z nimi o tym dzwieku, ktory mamy i stwierdzili, ze to normalka (u mnie), zasysane powietrze, roznica cisnien... Nawet jakby nowa suszarke wsadzili, ze nieznacznie sie to zmieni.

u mnie ten dzwięk ( dzwoniące blaszki ) którego szpec z Przasnyskiej nie słyszał, Tom usłyszał od razu -> dwumas tak dzwoni :naughty:

nie skreślam ich jako serwisu ale u mnie zwyczajnie nic nie zrobili - nawet śladów rąk nie było na dolotach a potobno auto poddane było szczegółowej ekspertyzie :polew: - za to opłata za inspekcje została pobrana

nie lubię wracać do miejsc gdzie się nabija ludzi w butelke i mam juz inne miejsce :hi: [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 07:02_________________________________________________

TO na filmiku to jakieś nowe dełu ?? :polew:

Subaru .. TIco :decayed:

Opublikowano

Po Lublinie już jakiś czas Cugowski tym śmiga i ten samochód jest tak paskudny aż strach.Im nowsze tym brzydsze :sick3:

Opublikowano

Po Lublinie już jakiś czas Cugowski tym śmiga i ten samochód jest tak paskudny aż strach.Im nowsze tym brzydsze :sick3:

u mnie w firmie mam Bauera pietro wyżej i Maznas codziennie przyjeżdza inną fura - czasem rozmawiam z nim na parkingu bo jest naprawdę o czym :good: fury do testów mają kox .

W przypadku nowych samochodów i co za tym idzie nowej stylistyki, bywa tak, że zaczyna się podobać po pewnym czasie ( jak choćby nowa seria BMW 5-ek pare lat temu ) .... niestety im dłużej widze to Subaru tym bardziej chce się powiedzieć "kto Ci to zrobił" :decayed:

Opublikowano

(...) i mam juz inne miejsce (...)

Gdzie? :baseball::wink4:

Opublikowano

Im nowsze tym brzydsze :sick3:

pierwsza Impreza którą McRae ścigał sie w RMŚ była najlepsza i żadna późniejsza nie umywa sie do pierwowzoru

Opublikowano

Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze.

Wchodzi do sypialni a tam w łóżku leży obcy nagi facet.

Pyta się go: - Gdzie moja żona?

A on odpowiada przerażony: - W łazience, bierze prysznic.

Mąż: - Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!

Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku: - OK. honey, bierz mnie teraz, mocno, brutalnie aż się posikam.

A gość: - Otwórz szafę to się posrasz.

Opublikowano

nie skreślam ich jako serwisu (...)

nie lubię wracać do miejsc gdzie się nabija ludzi w butelke i mam juz inne miejsce :hi: [br]Dopisany: 17 Październik 2008, 07:02_________________________________________________

A ja bym ich chętnie skreślił. Za każdym razem jak tam jestem jest jakiś zgrzyt. A to nie wiedzieli, ze kontrolka poziomu oleju gaśnie na 100 km jak sie maskę otworzy, a to nagle okazało się, że koszty wzrosły x2, a to foch bo chcę regenerować suszarę, a nie wziąć od nich. Ten Adam to jeszcze jako tako próbuje się komunikować, ale ten drugi to tak się zachowuje jakbym ja albo on był downem - a akurat tak się składa, ze ja to akurat zdrowy jestem.

Adaho - jak coś znalazłeś, to mamy do pogadania :D

Opublikowano

Dzień dobry. :hi:

A co tam panie Suli grzebią, bo pare minut mnie nie było i nie w temacie jestem :tongue4:

Cześć Norbiaczek i jak po wakacjach? Odpocząłeś trochę?

Opublikowano

Ciekawe czy odholowali też ten biały radiowóz :polew:

Opublikowano

A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... :baseball::mysli:

Czy oni w ogóle to sprawdzają ...

Opublikowano

A mnie ciekawi czy oni mają świadomość, że nie można odholowywać aut ze stałym napędem 4x4, m.in. quattro ... :baseball::mysli:

Czy oni w ogóle to sprawdzają ...

Nie powinno się, a nie wolno, to dwie różne kwestie. Masz na to jakiś przepis prawny, że auta Q są nietykalne? Bo ja sądzę, że mają to gdzieś, liczy się kasa za odholowanie i opłata za parking.

Opublikowano

Widzialem przedwczoraj nowe A3, z nowymi lampami, calkie fajne, ale diody nie umywaja sie do tych z A4/A5. :thumbdown:

Opublikowano

Ale jeżeli coś uszkodzą, to ciekawy jestem kto ponosi za to winę... :no:

Opublikowano

Ale jeżeli coś uszkodzą, to ciekawy jestem kto ponosi za to winę... :no:

Ty, że źle zaparkowałeś jesteś sam sobie winny. Mogłeś stanąć przepisowo i wtedy nic by ci nikt nie uszkodził.

Opublikowano

To najlepszą opcją jest jeżdżenie komunikacją miejską do centrum :evil: