Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pozia się nie czepiaj, był na spocie jak wzorowy klubowicz, skasował błędy w paździochu i pojechał :decayed:

mi się podobała reprymenda dla Hondy ... chłopaki pewnie za tydzień założa wydechy o średnicy Pizzy żeby wypaść korzystniej :decayed:

Poziu 1:0 dla Ciebie :good:

Temu z tej Prelude ..to kurde powinni zatrzymać dowód ... nie wiem jak koleś daje rade z takim pierdzeniem z wydechu ..ja bym ocipiał :gwizdanie:

Poziek co zrobiłeś kolegom z Hondy ???

Obdarł ich z męskośći , dumy i honoru :decayed: A szczególnie tego co tak sie jarał tym swoim turbo ...i brzęczał nad uchem :chytry:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pokazał start jak z ćwiartki :evil:

Opublikowano

Flyer .. odnośnie dorabiania Carbonu to mówiłem o tym kolesiu -

http://www.a4-klub.pl/smf/warszawawitam_i_pozdrawiam_wszytkich-t46599.0.html;msg507418#msg507418 :wink4:

Nie "Flayer", tylko "Flyer" karwa! :decayed:

Opublikowano

O której godzinie to było? O której odjeżdżał?

Opublikowano

21h 13m 55s

Opublikowano

21h 13m 55s

No to :kox::naughty::tongue4:

----

Dobra, DVD kupione, rozdzielacz sygnału też. Gdy DVD zda egzamin i znajdę sensownego tapicera przyjdzie czas na lcd w zagłówkach :radocha::lol1::dance2:

Opublikowano

21h 13m 55s

:polew:

Andy no co Ty ...Poźka nie słyszałeś :decayed:

Adaho[/color][/b] to jest to o czym mówiłem - POLSON TEAM

no pięknie się taplają - byłem tam kiedyś z kumplami tyle ze samochodami

tu jest film jak Damian wywalił swojego sztrucla na bok

Opublikowano

mało przypiszczało bo miałem 19" fele. Na 16" mieliłbym pół jedynki bo tam ślisko jest :naughty:

Chuba nawet mi z wydechu strzeliło ? :decayed:

Opublikowano

Dobra, DVD kupione, rozdzielacz sygnału też. Gdy DVD zda egzamin i znajdę sensownego tapicera przyjdzie czas na lcd w zagłówkach

NO !!! gratulacje :good:

pytałeś w tym car audio w Arkadii ? może oni coś pomogą w temacie zagłówków ?[br]Dopisany: 15 Październik 2008, 10:29_________________________________________________

mało przypiszczało bo miałem 19" fele. Na 16" mieliłbym pół jedynki bo tam ślisko jest :naughty:

no jebło ze dwa razy .... Panowie z Hondy stali osowiali - jeden chyba nawet popuścił niesmiało :decayed:

Opublikowano

NO !!! gratulacje :good:

pytałeś w tym car audio w Arkadii ? może oni coś pomogą w temacie zagłówków ?

Dzięki :wink4:

Kupiłem z wariancie 1/2 DIN. Muszę podejrzeć sposób mocowania napędu w schowku

Nie, nie pytałem. Na razie zamontuję zestaw, gdy wszystko będzie działać pociągnę sprawę z zagłówkami. Z podłączeniami elektrycznymi powinienem sobie poradzić, zostaje kwestia zagłówków

Tapicer byłby o tyle lepszy, że przy okazji wymieniłby mi uszkodzoną matę grzewczą siedziska kierowcy (tak - spasowałem z samodzielnym rozkręcaniem fotela. Albo niekumaty jestem, albo te materiały nie wyjasniają wszystkiego albo to wcale nie jest takie proste :embarrassed: ;( )

Opublikowano

Strzeliło ...ale marchewy nie było :decayed:

Panowie z Hondy stali osowiali - jeden chyba nawet popuścił niesmiało :decayed:

:polew: Ten tekst rozjbał mnie na części pierwsze :D :laghing2:

Opublikowano

Strzeliło ...ale marchewy nie było :decayed

marchewy idą tylko z 2 na 3 :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
:polew: :polew: :polew:
Opublikowano

Strzeliło ...ale marchewy nie było :decayed

marchewy idą tylko z 2 na 3 :gwizdanie: :kox:

Może kiedyś sie doczekamy marchew na spocie ..tak żeby temu z Prelude tłumik opadł :decayed::D[br]Dopisany: Październik 15, 2008, 11:20:30 am_________________________________________________

:polew: :polew: :polew:

Przyjechał i juz nabija :evil2: :laghing2:

Opublikowano

Kurde, bo co opuszczę spot to na drugi dzień czytam, że "Spot kozacki - łohohoho - czego to nie było, jakieś awantury, kreski, niespotykane przygody, jeszcze trochę to jak mnie nie będzie to przyjedzie Yeti w eSie.. :blink: " A jak jestem to nie ma tych wszystkich "łohohoho" :(

:decayed:

Opublikowano

Kurde, bo co opuszczę spot to na drugi dzień czytam, że "Spot kozacki - łohohoho - czego to nie było, jakieś awantury, kreski, niespotykane przygody, jeszcze trochę to jak mnie nie będzie to przyjedzie Yeti w eSie.. :blink: " A jak jestem to nie ma tych wszystkich "łohohoho" :(

.... bo ...bo .... bo Ty nas stresujesz

:polew:

Opublikowano

W takim razie musisz częściej przyjeżdżać, żeby się załapać, albo rzadziej, żebyśmy my się mogli dobrze bawić. :tongue4::wink4::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

No właśnie, bo jakby nie patrzeć to opuszczone spoty mogę policzyć na palcach u jednej ręki, czyli "urlopy, wyjazdy, kataklizmy" :mysli:

Kaśka chyba muszę podjąć męską decyzję dla dobra ogółu.. ;(

Whatever !!!! :evil2: Jak Ja się nie będę bawił to nikt się nie będzie bawił !!! :evil:

ZA TYDZIEŃ PRZYJEŻDŻAM, WIĘC BIERZCIE ZE SOBĄ REDBULLE I WYPIJCIE W PRACY DUUŻO KAWY - BO ZA CHU*JA NIC CIEKAWEGO SIĘ DZIAĆ NIE BĘDZIE !! :polew: :polew:

Opublikowano

Whatever !!!! :evil2: Jak Ja się nie będę bawił to nikt się nie będzie bawił !!! :evil:

ZA TYDZIEŃ PRZYJEŻDŻAM, WIĘC BIERZCIE ZE SOBĄ REDBULLE I WYPIJCIE W PRACY DUUŻO KAWY - BO ZA CHU*JA NIC CIEKAWEGO SIĘ DZIAĆ NIE BĘDZIE !! :polew: :polew:

EEeee to ja nie jade :decayed:

Znowu bedzie jak ostatnio " ..Panowie Cisza...żarty na bok ...Nosfer zamulacz jedzie :D " :tongue4:

Nie dygaj ...za tydzień bedzie Srebny AFN , którego najpierw czuć , a później widać .. :kox:

Wiec jest jedna stała atrakcja :tongue4: