poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Poziek, a czemu one wszystkie mają tak dziwnie ułożone (otwarte) usta - szczególnie Guatemala, Iceland i Israel ??? No przecież mówię, że na widok Wicia po niebieskiej pigułce :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 No przecież mówię, że na widok Wicia po niebieskiej pigułce :gwizdanie: Ach ten nasz Wiciu
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Skoro już Witek wyjawił, że J i Q ze sobą gadają (przeciwko mnie) to mogę wam powiedzieć o co biegało. J. zaniepokojona tym, iż Witek ostatnio w stresie i w natłoku pracy już nie bardzo daje radę tu: a moja Q, nowoczesna dziewczyna mówi J. żeby wysłała Wicia do lekarza po receptę na: od momentu gdy pierwszy raz zastosowali ten wynalazek J. jest dozgonnie wdzięczna Q. i ot cała tajemnica
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy jej najlepsza kumpela jest na farmacji
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 pytanie tylko skąd Q miała doswiadczenie w temacie tej nieocenionej pomocy jej najlepsza kumpela jest na farmacji przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: EOT
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek"
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Nie wierzę, że poleciła tylko znając teorię Dobra koleżanka poleci tylko ,,dobro" sprawdzone w praktyce Taka babska logika :tongue4 Ty też często polecałaś sex z żonatym Sprawdziłaś czy teoretyzowałaś :gwizdanie: Taka babska logika :tongue4 To istnieje w ogóle coś takiego ?? :polew:
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki ale co miało się unieść w spodniach koleżanki ?? Adaho coś ci logika siadła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Ty też często polecałaś sex z żonatym Sprawdziłaś czy teoretyzowałaś :gwizdanie: A to temat nie do publikacji publicznej [br]Dopisany: 21 Październik 2008, 12:33_________________________________________________ To istnieje w ogóle coś takiego ?? :polew: Jest jest i ma się dobrze Jak wiciu coś odpisze to można zawsze pojechać z ripostą. Ty napisałaś i jakoś tak brak mi słów... :naughty:
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 przyznać trzeba, że ładnie z tego teraz wybrnąłeś :decayed: ..ale wiadomo , że ma stały dostęp do różnych "tabletek" no jak, koleżance by syfu nie poleciła .. zjadła jedną, spodnie się uniosły -> znaczy że towar jest OK to tak w temacie babskiej logiki ale co miało się unieść w spodniach koleżanki ?? Adaho coś ci logika siadła :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru :cool1 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra
Reggi Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 logika nic tu nie ma do rzeczy .. przyjrzałbym się koleżance czy przypadkiem nie sika do pisuaru :cool1 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra A fajna ? Co ja sie bede pytał ide popyram w Twoim profilu na NK [br]Dopisany: Październik 21, 2008, 12:45:28 pm_________________________________________________Brak zdjęć
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra no dobra - siostry przeca podgladał nie będziesz :gwizdanie:
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 ta najlepsza koleżanka to moja rodzona siostra no dobra - siostry przeca podgladał nie będziesz :gwizdanie: hyhy j**any
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 A fajna ? Co ja sie bede pytał ide popyram w Twoim profilu na NK Siorka niedługo będzie wolna więc Ragg będziesz mógł się spokojnie zakręcić Ale i tak dopiero za 10 miesięcy będziesz mógł więc musisz poczekać
Aydaho Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 hyhy j**any dziękuję za komplement .. Zioom
poziek Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 hyhy j**any dziękuję za komplement .. Zioom No pewnie, do tej pory największa ilość tego okreslenia przyjęli: 1. Spankej 2. Wiciu 3. Lukaszer więc dołączyłeś do zaszczytnego grona "j**anych"
lukaszr Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 No pewnie, do tej pory największa ilość tego okreslenia przyjęli: 3. Lukaszer Jeeeeeeebany
Rekomendowane odpowiedzi