Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nosfer ma granata , Blachy WPR i szpoiler na klapie z białym światełkiem
wit.s Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Wiciu masz tutaj kontakt gdyby ci się skończyło: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6768760 Sprawdziłeś dostawcę?
lukaszr Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 To na pewno był nasz warszawski spamer Nosfer
angela Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Bialego swiatelka nie widzialam...... No ale juz wiem ze to on byl....
AndyN Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Wiciu masz tutaj kontakt gdyby ci się skończyło: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6768760 Sprawdziłeś dostawcę? A jak miał go sprawdzić?
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Wiciu masz tutaj kontakt gdyby ci się skończyło: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6768760 Sprawdziłeś dostawcę? A jak miał go sprawdzić? Wybróbować produkt
AndyN Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Wiciu masz tutaj kontakt gdyby ci się skończyło: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6768760 Sprawdziłeś dostawcę? A jak miał go sprawdzić? Wybróbować produkt Na sprzedawcy?! :laghing2:
Nosfer Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Wszyscy po kolei macie teraz przegwizdane !! Wszyscy !! Jutro biorę wolne, zapierdalam do Częstochowy na Jasną Górę, a od Piątku po kolei wszyscy łapiecie notlaufy !! :polew: Aż wam się odechce tych plugastw !!
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 zapierdalam do Częstochowy Tylko pozapierdalaj na kolanach ..efekt bedzie lepszy Wiciu masz tutaj kontakt gdyby ci się skończyło: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C6768760 Sprawdziłeś dostawcę? A jak miał go sprawdzić? Wybróbować produkt Na sprzedawcy?! :laghing2: Na sobie [br]Dopisany: Październik 22, 2008, 02:35:02 pm_________________________________________________ Piątku po kolei wszyscy łapiecie notlaufy !! :polew: Czekaj ..dam na tace żeby Ci sie sekwencja zepsuła :laghing2:
spanky Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 doszły mnie słuchy ze Nosfer to jakis niezły spamer jest .... :polew:
lukaszr Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 doszły mnie słuchy ze Nosfer to jakis niezły spamer jest .... :polew: To do Ciebie też już doszło ??? Wiedziałem, że informacja o Nosferze - największym spamerze spocików warszawskich się szybko rozejdzie
Nosfer Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ragga Ciebie to się nie tyczy z jednego powodu: Ze swoim paździerzem to i tak masz już ostro przeje*ane Więc co najwyżej mogę położyć "dychę" w twojej intencji.. I się od mojej kuchni odstosunkuj.. :gwizdanie: doszły mnie słuchy ze Nosfer to jakis niezły spamer jest .... :polew: To do Ciebie też już doszło ??? Wiedziałem, że informacja o Nosferze - największym spamerze spocików warszawskich się szybko rozejdzie :polew: A walcie się wszyscy .. :lol1:
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Przerwe na chile wam .. Gdzie moge naprawić telefon LG KU800 ? Padła wyświetlacz / taśma .
poziek Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 doszły mnie słuchy ze Nosfer to jakis niezły spamer jest .... :polew: Nosfer jak już Spankej o tym wie to faktycznie coś znaczy. Spenkej kiepsko trybi więc zajęło mu to trochę czasu aby się wypowiedzieć :naughty: Tak circa, about 5 dni
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ze swoim paździerzem to i tak masz już ostro przeje*ane Moim paździochem z rozjebanmi wtryskami ..ba nawet żebym miał wywrotkę piachu w dolocie , kilo mółu po maską , dziurawy zbiornik paliwa , połamane wszystkie łopatki w turbinie , dziure w bloku wielkości jądra orangutana ..to i tak Cie objade .. Jedyne co może Ci pomoc to ścisły kontakt z Jasną Górą
Aydaho Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Przerwe na chile wam .. Gdzie moge naprawić telefon LG KU800 ? Padła wyświetlacz / taśma . wiem że Łukaszek ma zdolności manualne - ale to bardziej w naprawie laptopów
Reggi Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ale brecha ...hostessy rozjebały zamek w nowej Superb :polew:[br]Dopisany: Październik 22, 2008, 02:53:54 pm_________________________________________________ Przerwe na chile wam .. Gdzie moge naprawić telefon LG KU800 ? Padła wyświetlacz / taśma . wiem że Łukaszek ma zdolności manualne - ale to bardziej w naprawie laptopów Tych z logo Sony
spanky Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Nosfer jak już Spankej o tym wie to faktycznie coś znaczy. Spenkej kiepsko trybi więc zajęło mu to trochę czasu aby się wypowiedzieć :naughty: Tak circa, about 5 dni
Nosfer Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 Ze swoim paździerzem to i tak masz już ostro przeje*ane Moim paździochem z rozjebanmi wtryskami ..ba nawet żebym miał wywrotkę piachu w dolocie , kilo mółu po maską , dziurawy zbiornik paliwa , połamane wszystkie łopatki w turbinie , dziure w bloku wielkości jądra orangutana ..to i tak Cie objade .. Jedyne co może Ci pomoc to ścisły kontakt z Jasną Górą Praktycznie masz wszystko No poza tym mułem pod maską.. Gdzie indziej bym go szukał :polew: Co do telefonu - takie coś zrobi Ci byle fachowiec.. Podejdź nawet do jakiegoś punktu PLUS-a..
Rekomendowane odpowiedzi