tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Eeee, tylko 3 strony przez weekend? Raguś, chory jesteś..?
lukaszr Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Eeee, tylko 3 strony przez weekend? Raguś, chory jesteś..? Pewnie snuje plan jakby tu zaimponować M. A gdzie nasz warszawski spamer nr 1 ??? Nosferku odezwij się
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Pewnie snuje plan jakby tu zaimponować M. I głowi się co tu powiedzieć obecnej dziewczynie... :gwizdanie:
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ragga i szust wy spamujecie na dwóch forach więc dlatego jest mniej postów :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 A gdzie nasz warszawski spamer nr 1 ??? Nosferku odezwij się Dałny :cwaniak1: Nie jestem na posterunku, bo szykuję się do opierdzielenia talerza frytek i obejrzenia jakiegoś filmu Tak poszalałem w ten weekend, że dojsć do siebie nie mogę.. Ps. "spr. ort." - Gicior
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 ragga i szust wy spamujecie na dwóch forach więc dlatego jest mniej postów :gwizdanie: O właśnie, zapomniałem zerknąć co na tamtym forum... :doh1:
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 http://www.youtube.com/watch?v=C0PzJokfiZc&feature=related
Reggi Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Chłopie, zrobiliśmy Tobie taki "PijaR", że najwięksi tego świata w tej dziedzinie by się tego nie powstydzili heheh ..najgorzej , że przekorolowaliście postać ..poźniej bedzie wielkie zdziwienie Eeee, tylko 3 strony przez weekend? Raguś, chory jesteś..? Aj weekendowy odpoczynek itp. [br]Dopisany: Październik 26, 2008, 07:01:22 _________________________________________________ ragga i szust wy spamujecie na dwóch forach więc dlatego jest mniej postów :gwizdanie: O właśnie, zapomniałem zerknąć co na tamtym forum... :doh1: Załatwie Cie na szaro ..zobaczysz jeszcze bedziesz śmigał zadkiem po filarze I będe leciały dyszki za gumkę Twoich lateksowych strinów [br]Dopisany: Październik 26, 2008, 07:02:28 _________________________________________________ Pewnie snuje plan jakby tu zaimponować M. A po co imponować .. wystarczy być sobą ...albo w moim przypadku lepiej nie
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Oj Raguś, ja nie kupiłem lateksowych stringów, więc nie wiem czy będę mógł wystąpić z Tobą we wtorek. Mogłeś mnie wcześniej uprzedzić, że taki masz program...
Reggi Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Oj Raguś, ja nie kupiłem lateksowych stringów, więc nie wiem czy będę mógł wystąpić z Tobą we wtorek. Mogłeś mnie wcześniej uprzedzić, że taki masz program... Ja jestem Twoim menadżerem ja tu rozkazuje ..jak mówie jebać w stringach po parkingu to tak ma być Także ..nie ma strijngów ..to zakryjesz narzędzia Super Expresem ...albo dam Ci klucz do kół
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Raguś, nie rozkazuj mi, bo ja nie jestem w stanie zająć się wszystkim. Robię Ci dobry PiaR i doceń to. Przepraszam Cię szefie, ale nie jestem w stanie wykonać tego zadania razem z szefem.. :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Raguś, nie rozkazuj mi, bo ja nie jestem w stanie zająć się wszystkim. Robię Ci dobry PiaR i doceń to. Przepraszam Cię szefie, ale nie jestem w stanie wykonać tego zadania razem z szefem.. :gwizdanie: No to znajde sobie innego murzyna
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 oj ja wam chyba obydwu zrobię taką reklamę że :polew:
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Oj widzisz Krzyniu, chciałem dobrze, ale Raguś poczuł się szefem i zaczął mylić kto jest kim... Raguś, myślę, że cel osiągnięty - kobiety z A3 zwrócą szczególną uwagę jak na parking zajedzie niebieski avant.
krzyniek Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 zajedzie niebieski avant. zrobiony z sedana [nie mogłem się powstrzymać]
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Zajechać może i zajedzie, ale podobno nie wyjedzie tak szybko, dlatego ja na wszelki wypadek wezmę linkę.
adamooo Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 a z Oj widzisz Krzyniu, chciałem dobrze, ale Raguś poczuł się szefem i zaczął mylić kto jest kim... Raguś, myślę, że cel osiągnięty - kobiety z A3 zwrócą szczególną uwagę jak na parking zajedzie niebieski avant. z tego co mi wiadomo większość właścicieli ("ek") A3 to kobiety
tomaszu Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 z tego co mi wiadomo większość właścicieli ("ek") A3 to kobiety No właśnie. To jest szansa dla Ragusia, bo biedaczek ma ostatnio Blue Balls.
Rekomendowane odpowiedzi