lukaszr Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Koniecznie potrzebujesz, żebym przypomniał co Czukundur w ubiegłym tygodniu pospiesznie wykasował? Było zbędne i lepiej było to pokasować
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Jesteś ślepy, czy głupi, że znowu zaczynasz? normalnie balsam na moje serce :polew: :polew:
Suli Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 high quality Made in Italy...tfu ..Bangladesh Bata szewc Świata O ssoo chozii z temi laskami? Żon szukacie? Na gruppensex macie nadzieje? A nie widać? :gwizdanie: Ale w grę wchodzą tylko takie z własną stacją bezynową , bo splanie po ostatnim dłuugim pobycie w warsztacie nie spadło ;( :nabijasie: :nabijasie: Nie mogę :polew:
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Jesteś ślepy, czy głupi, że znowu zaczynasz? normalnie balsam na moje serce :polew: :polew: Nie sądziłem, że to kiedys powiem ale Wiciu...bierz przykład ze Spangeja tfu Spankeja jak wychodzic z ripostą
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Weźmie mie ktoś na spota ten pilnik/czek do metalu ? jak znajdę to wezmę i gumówkę też ps. tylko jaki? płaski, okrągły, trójkątny, kwadratowy, drewniany ups zagalopowałem się.... [br]Dopisany: 28 Październik 2008, 11:49_________________________________________________ No i wkur..... Wicia.Oj polecą placki dzisiaj jestem za porządnymi liściami :gwizdanie:
Nosfer Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No i wkur..... Wicia.Oj polecą placki dzisiaj
AndyN Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Ale w grę wchodzą tylko takie z własną stacją bezynową , bo splanie po ostatnim dłuugim pobycie w warsztacie nie spadło ;( Trzeba było zrobić przeszczep na 1.6 i problem by się rozwiązał
poziek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 No i wkur..... Wicia.Oj polecą placki dzisiaj :nose:
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jak znajdę to wezmę i gumówkę też ps. tylko jaki? płaski, okrągły, trójkątny, kwadratowy, drewniany ups zagalopowałem się.... Płaski i trójkątny jestem za porządnymi liściami :gwizdanie: W Twoim przypadku to cios grabiami ..a nie liść
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 jak znajdę to wezmę i gumówkę też ps. tylko jaki? płaski, okrągły, trójkątny, kwadratowy, drewniany ups zagalopowałem się.... Płaski i trójkątny jestem za porządnymi liściami :gwizdanie: W Twoim przypadku to cios grabiami ..a nie liść pilnik- będę szukał grabiami hm... to łopata dwunastka :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Tak sobie myślałem - a co tam! do odważnych świat należy - wpadnę po raz pierwszy na spota może fajnie będzie :> ale te grabie, liście, dresy, no teraz to już sam nie wiem
krzyniek Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Tak sobie myślałem - a co tam! do odważnych świat należy - wpadnę po raz pierwszy na spota może fajnie będzie :> ale te grabie, liście, dresy, no teraz to już sam nie wiem dawaj śmiało pierwszy liść gratis a dresy za pół ceny :gwizdanie:
bigos_s Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Co nie zabije to wzmocni tyle że problem jest tego typu że blachy to ja posiadam LRY i nie wiem czy już na wstępie liścia nie wyłapie za śmiałość pojawienia się w doborowym towarzystwie "Dzików"
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 dawaj śmiało pierwszy liść gratis a dresy za pół ceny :gwizdanie: Zapomniałes wpomnieć o krowie rozweselającej [br]Dopisany: Październik 28, 2008, 12:20:11 _________________________________________________ to ja posiadam LRY Kolego nie ma co telepać pasztetową ..ja mam LLB
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Biała - podstawa Widze , że odrobiłeś lekcje
bigos_s Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 ragga kolego a ty do tej turbiny to vaga zabierasz ze sobą ? bo by mi sie przydało wykasować In2
Nosfer Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Dobra Spamerzy :gwizdanie: Pozwoliłem sobie zrobić małe obliczenie projektu „dobicia do 2000 str do końca 2008 roku” pod przewodnictwem Malika i działających na jego zlecenie osób.. Pozostało nam 230 str do końca .. Czyli 3450 postów Do końca roku pozostało 65 dni więc żeby spełnić założenia (3450 : 65 = 53) dzienna norma to 53 posty .. No ciekawe
Reggi Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 ragga kolego a ty do tej turbiny to vaga zabierasz ze sobą ? bo by mi sie przydało wykasować In2 Ja nie posiadam Vaginy ..któryś z kolegów bedzie miał Nosfer Nosfer ..musisz wiecej rzucać spamem i damy rade
A3 Opublikowano 28 Października 2008 Opublikowano 28 Października 2008 Hmm ja nie liczyłem nigdy ale wydaje mi się że 53 posty to tu dziennie lecą spokojnie
Rekomendowane odpowiedzi