tomaszu Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Tomek..wysłałeś ? Bo moja krzyńka jest pusta . Raguś, nie wysłałem i teraz nie wyślę, bo mam trochę pracy w terenie i właśnie muszę wyłączyć kompa i sp***rzać. Ale spokojnie - jesteś następny w kolejce. :th: Pomyśl coś jeszcze nad zdjęciem z Arkadii - ostatnio masz dobre teksty. Poza tym trzeba doprowadzić to tego, żeby na hasło SPOTY W ARKADII każdemu przypominało się to zdjęcie. Brynia, :th:
AndyN Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Swoimi paździochami możecie skoczyć organom władzy .... Policja zatrzymała dwa porsche, które jechały prawie 250 km/h: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5865891,Policja_zatrzymala_dwa_porsche__ktore_jechaly_prawie.html
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 http://www.joemonster.org/art/10092/Cos_dla_prawdziwych_profesjonalistow
Pietro3 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 albo mi się wydaje albo parę postów znikło
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 ja coś Ci wysłałem taki łańcuszek szczęścia! włącz głośno w pracy W pracy to ja mogę włączyć..pozytywne myślenie .. Bo ten Dell to sie nadaje na plaster do pipy jaka jesień. 17stopni na konsoli No..dziś to fajnie jest Idealna pora na lachony Raguś, nie wysłałem i teraz nie wyślę, bo mam trochę pracy w terenie i właśnie muszę wyłączyć kompa i sp***rzać. Ale spokojnie - jesteś następny w kolejce. :th: Luz Pomyśl coś jeszcze nad zdjęciem z Arkadii - ostatnio masz dobre teksty. Poza tym trzeba doprowadzić to tego, żeby na hasło SPOTY W ARKADII każdemu przypominało się to zdjęcie. Czekaj czekaj ..przyjdzie Lukas to da Ci teksty...zdejmie pasa złoi pośladki ..wyłączy pegazusa i do roboty ..na wagony
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Swoimi paździochami możecie skoczyć organom władzy .... Policja zatrzymała dwa porsche, które jechały prawie 250 km/h: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5865891,Policja_zatrzymala_dwa_porsche__ktore_jechaly_prawie.html he he cwaniaki - obcokrajowiec placi do rączki więc trzeba kosić
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Dziś do wygrania w lotku 13 bandżoli :drool: Trza iść pokreslić kupona
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Dziś do wygrania w lotku 13 bandżoli [/b] :drool: Trza iść pokreslić kupona przypominam - dla ochłody - szanse trafienia to 1:6 000 000 good luck
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Dziś do wygrania w lotku 13 bandżoli [/b] :drool: Trza iść pokreslić kupona przypominam - dla ochłody - szanse trafienia to 1:6 000 000 good luck i popsułeś mu całe dzieciństwo
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Oj tam pomarzyć można Tak ..co by człowiek leżał do góry teleskopem i powycieczkował sie troszkę ..ooo do Malborka bym pojechał bom nie był
krzyniek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Oj tam pomarzyć można Tak ..co by człowiek leżał do góry teleskopem i powycieczkował sie troszkę ..ooo do Malborka bym pojechał bom nie był no swoim nowiutkim R8 w limitowanej serii jednego egzemplarza
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Oj tam pomarzyć można Tak ..co by człowiek leżał do góry teleskopem i powycieczkował sie troszkę ..ooo do Malborka bym pojechał bom nie był no swoim nowiutkim R8 w limitowanej serii jednego egzemplarza Noo...i taki garaż ..i Rsy..S8..Q7 ..Range Rover..parę cabrio.. i jedna Eva IX w Carbonie nie ma lekko ... Nosferowi bym klime zainstalował w tym jego nocniku co by sie nie pocił jak dzika mysz ..w upalne letnie popołudnia
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Nosferowi bym klime zainstalował w tym jego nocniku co by sie nie pocił jak dzika mysz ..w upalne letnie popołudnia :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 popsułeś mu całe dzieciństwo Ta...noc będzie stosunkowo nieudana
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <Jul.> nie wierze.. jade dzisiaj metrem. ze mną jedzie taka typowa blachara, długie blond włosy, tona makijażu, spódniczka krótsza od majtek. nie? <O.o> nom.. <Jul.> Barbie siedziała na kolanach swojego "Mena". macała go tam sobie i nagle mówi: <Jul.> - uuu Bejbii, jakiś Ty jestes umiesniony! <Jul.> on przez chwilę trawił jej słowa po czym z duma odpowiedział: <Jul.> -noooo... a pomysl tylko, jakbym Ci tak przypierdolił...
poziek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <Jul.> nie wierze.. jade dzisiaj metrem. ze mną jedzie taka typowa blachara, długie blond włosy, tona makijażu, spódniczka krótsza od majtek. nie? <O.o> nom.. <Jul.> Barbie siedziała na kolanach swojego "Mena". macała go tam sobie i nagle mówi: <Jul.> - uuu Bejbii, jakiś Ty jestes umiesniony! <Jul.> on przez chwilę trawił jej słowa po czym z duma odpowiedział: <Jul.> -noooo... a pomysl tylko, jakbym Ci tak przypierdolił... słodkie
boberek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <gocha> Misiu, daj mi 200 zł na ginekologa <bartek> cooooo ? ja Ci mogę pogrzebać za stówę ![br]Dopisany: 30 Październik 2008, 15:00_________________________________________________
Aydaho Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <Jul.> nie wierze.. jade dzisiaj metrem. ze mną jedzie taka typowa blachara, długie blond włosy, tona makijażu, spódniczka krótsza od majtek. nie? <O.o> nom.. <Jul.> Barbie siedziała na kolanach swojego "Mena". macała go tam sobie i nagle mówi: <Jul.> - uuu Bejbii, jakiś Ty jestes umiesniony! <Jul.> on przez chwilę trawił jej słowa po czym z duma odpowiedział: <Jul.> -noooo... a pomysl tylko, jakbym Ci tak przypierdolił... słodkie <Jul.> nie wierze.. jade dzisiaj metrem. ze mną jedzie taka typowa blachara, długie blond włosy, tona makijażu, spódniczka krótsza od majtek. nie? <O.o> nom.. <Jul.> Barbie siedziała na kolanach swojego "Mena". macała go tam sobie i nagle mówi: <Jul.> - uuu Bejbii, jakiś Ty jestes umiesniony! <Jul.> on przez chwilę trawił jej słowa po czym z duma odpowiedział: <Jul.> -noooo... a pomysl tylko, jakbym Ci tak przypierdolił... potrafi taki zaimponować kobiecie
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 <Jul.> nie wierze.. jade dzisiaj metrem. ze mną jedzie taka typowa blachara, długie blond włosy, tona makijażu, spódniczka krótsza od majtek. nie? <O.o> nom.. <Jul.> Barbie siedziała na kolanach swojego "Mena". macała go tam sobie i nagle mówi: <Jul.> - uuu Bejbii, jakiś Ty jestes umiesniony! <Jul.> on przez chwilę trawił jej słowa po czym z duma odpowiedział: <Jul.> -noooo... a pomysl tylko, jakbym Ci tak przypierdolił... :polew:
A3 Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Ja już podkreśliłem kupona w totka dwie dychy kurde wydałem
Rekomendowane odpowiedzi