Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ŁukaszR... i Boberek ...prywatne łowisko ...jeden by siedział po jednej stronie jeziora ..drugi po drugiej :polew:

Jak to kur.wa łowisko ? Przy 40 bańkach to byś się mocniej wysilił i kupił mi jakieś porządne auto - poproszę taką samą Evcię jak dla poźka :naughty::polew: Boberek niech sobie sam łowi na tym łowisku :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ŁukaszR... i Boberek ...prywatne łowisko ...jeden by siedział po jednej stronie jeziora ..drugi po drugiej :polew:

Jak to kur.wa łowisko ? Przy 40 bańkach to byś się mocniej wysilił i kupił mi jakieś porządne auto - poproszę taką samą Evcię jak dla poźka :naughty::polew: Boberek niech sobie sam łowi na tym łowisku :polew: :polew: :polew:

chj...niech stracę ...jedna EVA RAZ :decayed::kox:

Chyba , że wolisz tą z dolarem miedzy pośladkami ..na niej też pewnie można szybko pośmiagać :kox: :kox:

Opublikowano

no jaki sam :P z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem :)

ja tam moge łowić sam :):kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem

Panie Bobrze...poległem Pan Panie na tym texcie :polew::decayed:

Opublikowano

Ja tam slyszalem rozne nazwy, ale "robak" dzizas, Piotrekk.... :polew:

"Robak (łac. vermis cerebelli) - struktura anatomiczna, środkowa część móżdżku znajdująca się pomiędzy jego półkulami, odpowiadająca m.in. za koordynację ruchową i pionową postawę ciała."

Przedwszystkim za koordynacje działań :polew:

pionowa postawa ciala... wiadomo homo erectus :P

Opublikowano

chj...niech stracę ...jedna EVA RAZ :decayed::kox:

Chyba , że wolisz tą z dolarem miedzy pośladkami ..na niej też pewnie można szybko pośmiagać :kox: :kox:

Hmmmm ... niech pomyślę ... nie nie, czekaj, a można poprosić metalową Evunię, a w środku żeby siedziała ta Ewunia z dolarem ? :mysli::naughty::kox:

W sumie fajnie jest mieć w aucie taki podajnik banknotów - wyobraźcie sobie jak podjeżdżacie na McDrive i mówicie: Ewcia, zapłać proszę, a ona wychyla tyłeczek i podaje kasjerowi/kasjerce banknoty :polew: :polew: :polew:

no jaki sam :P z tymi cycastymi d*pami które by zaopiekowały sie moim robakiem :)

ja tam moge łowić sam :):kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

To ja będę swoją metalową Evcią dowoził te dupeczki nad łowisko :polew:

Opublikowano

MAŁYSKA, Ty widzę znów po nazwiskach jedziesz. :angry: Myślałem, że czegoś Cię nauczyłem przez ostatnie dwa tygodnie. Czy znów mamy sobie podnieść adrenalinę!? :bicz:

BTW wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czy mógłbym prosić też o naprawienie szyberdachu w moim redle..? :embarrassed:

Opublikowano

(...)

Andy..żeby wkońcu mu to DVD śmigało :tongue4: :tongue4:

(...)

:notworthy: :notworthy: :wink4::naughty:

Wszystko teraz w 'rękach' :naughty::przebiegly: Poczty Polskiej ...

Opublikowano

MAŁYSKA, Ty widzę znów po nazwiskach jedziesz. :angry: Myślałem, że czegoś Cię nauczyłem przez ostatnie dwa tygodnie. Czy znów mamy sobie podnieść adrenalinę!? :bicz:

BTW wiem, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale czy mógłbym prosić też o naprawienie szyberdachu w moim redle..? :embarrassed:

Oj sorry Tomaszek ..zapomniałem :embarrassed:

Po Co Ci szyberdach ...odrazu Cabrio sie zrobi z Twojej kucheneczki :naughty:

Opublikowano

Po Co Ci szyberdach ...odrazu Cabrio sie zrobi z Twojej kucheneczki :naughty:

Za skromny jestem na kabrio. :embarrassed: Poza tym boję się, że będę mdlał za kierownicą od oparów z kuchenki.

Opublikowano

Pokresliłem kupona... i obiecuje , że jak wygram ..stawiam czipa wszystkim nawet tym co mają te padła ADR-y :D

Napriuawde? :kox:

Wtedy to już nie tylko Was ale i Siwka i Srebrnego będę wciągał nosem. :naughty:

No no Ty mnie tu nie podskakuj :tongue4:
Opublikowano

wysłałeś fure Pocztex'em do naprawy ?? :decayed: :decayed:

Opublikowano

:buahaha::witch:

Opublikowano

Raguś kochanie, za tego RSika to masz soczystego buziaczka w potylice :tongue4::lol1:

Żeś mnie prawie dobrze bez dotykania zrobił, było już karva to losowanie, bo tak patrze przez okno i tylko sedam stojaje, a avantaka niet :decayed:

Opublikowano

Obstawiamy: jak nasz prezydent wymówi imię i nazwisko nowego prezydenta USA? Poniżej kilka propozycji:

- Baba Omama <>

- Oback Barama <>

- Baran Obawa <>

- Barubar Bambama <>

- Barabar Obameiro <>

- Borubak O'Lama <>

- Brak Banana <>

- Barek Odrana <>

- Burak Osama <>

- Bobek Barana<>

- Szalas Obama <>

- Rumburak Osrama <>

- Obak z Bahama <>

- Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>

:decayed:

Opublikowano

No no Ty mnie tu nie podskakuj :tongue4:

Wybacz Panie, :notworthy: chciałem się przed tamtymi popisać, a myślałem, że Ty tego nie przeczytasz... :decayed:

Oczywiście srebrny to dla mnie wciąż Guru. :notworthy:

Opublikowano

:buahaha::witch:

:buahaha::wink4:

Nie, zwykłą przesyłką ....

Adapter do producenta. Żeby na rympał go zaprogramował pod to konkretne DVD albo wymienił na inny :naughty:

Być może jest to problem z softem adaptera (błędy w pamięci). Proszę o wysłanie go do nas (listem poleconym), odeślemy gotowy i zaprogramowany
Parę razy już mieliśmy przypadki z błędami w pamięci adaptera - po wgraniu programu na nowo wszystko wracało do normy
Opublikowano

Obstawiamy: jak nasz prezydent wymówi imię i nazwisko nowego prezydenta USA? Poniżej kilka propozycji:

- Baba Omama <>

- Oback Barama <>

- Baran Obawa <>

- Barubar Bambama <>

- Barabar Obameiro <>

- Borubak O'Lama <>

- Brak Banana <>

- Barek Odrana <>

- Burak Osama <>

- Bobek Barana<>

- Szalas Obama <>

- Rumburak Osrama <>

- Obak z Bahama <>

- Barakus mlask mlask Obamus mlask mlask <>

:decayed:

ile jaj ma nowy prezydent USA ???

Obama

...ku...rwa ale głupie

Opublikowano

no ja tez tego nie lubie ale jak ktos sie z tym nie liczy to trzeba takiego MAŁYSKE chyba zaakceptować :P