boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 no jak nie piszesz to nie ma komu pisać
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 no jak nie piszesz to nie ma komu pisać Sorry ...pompowałem komóre służkową :kox: A co ! Piszta teraz Wy...ja se poczytam
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ragga pogadaj z modami bo jest podobno taka brązowa zajebiaszcza kropka, pasowała by CI
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ragga pogadaj z modami bo jest podobno taka brązowa zajebiaszcza kropka, pasowała by CI Wole blękitne Kobiety lubią brąz
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kobiety lubią brąz dlatego dobrze Ci radzę
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kobiety lubią brąz dlatego dobrze Ci radzę Ja tak średnio lubie pobrykać po "błotku" Ola Ola Espana http://img205.imageshack.us/img205/7831/ksc23599cc5.jpg
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ragga pogadaj z modami bo jest podobno taka brązowa zajebiaszcza kropka, pasowała by CI ja jutro pogadam z Łukaszem bo taki kropek to czemu nie idealnie by pasowal do raggamemnona albo zamiast kropka zeby była d*pa
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 albo zamiast kropka zeby była pupa Może być ..byle kobieca full soczystość..bez grama tłuszczu Nie chciałem sie chwalić ..ale kiedyś jak pracowałem w kolejach państwowych ..to dziewczyny .... http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/stupidchicks.jpg ..tak mi przynosiły drugie śniadanie do pracy :kox: :polew:
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja to myślę, że powinniśmy stworzyć nową rangę specjalnie dla raggamana. Np. SPAMER-PRZODOWNIK czy coś w tym stajlu. BTW niespodzianka dla Ragusia: Specjalnie po to, żeby ruszyć trochę SPOTY WARSZAWSKIE, bo wg Ragusia wątek się trochę przymulił ogłaszam konkurs na największego CFANIAKA spotów w-wskich. Oczywiście mowa o PAPIEROWYM CFANIAKU. Ja już mam typ, ale czekam na Wasze propozycje.
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 albo zamiast kropka zeby była pupa Może być ..byle kobieca full soczystość..bez grama tłuszczu Nie chciałem sie chwalić ..ale kiedyś jak pracowałem w kolejach państwowych ..to dziewczyny .... http://newmedia.funnyjunk.com/pictures/stupidchicks.jpg ..tak mi przynosiły drugie śniadanie do pracy :kox: :polew: tak bawiliscie sie w pociag a ty byłes lokomotywą ?? :polew: :kox:
poziek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tak bawiliscie sie w pociag a ty byłes lokomotywą ?? :polew: :kox: LEPIEJ...była parowozem :kox:
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 OT: założyliście już zimówki? Może w przyszłym tygodniu... Najpierw trzeba letnie zajeździć u Wróbla.
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja czekam na pierwszy snieg. I wtedy będziesz jak drogowiec.
Kolkov Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Opublikowano 7 Listopada 2008 Jak by komuś coś się obiło, że ktoś ma do wynajęcia mieszkanie 2 pokojowe na Tarchominie tak do 1600 to dajcie znać proszę
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja czekam na pierwszy snieg. I wtedy będziesz jak drogowiec. ja tez czekam na snieg ;P
krzyniek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Ja czekam na pierwszy snieg. którego nie będzie ...
Flyer Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Kiedys bedzie... mnie rok temu zaskoczyl w drodze do pracy... ...ale na letnich jezdzilem od polowy stycznia
Rekomendowane odpowiedzi