Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Jak by komuś coś się obiło, że ktoś ma do wynajęcia mieszkanie 2 pokojowe na Tarchominie tak do 1600 to dajcie znać proszę Sebek dał mi cynk dziś rano ..pogadaj z nim bo ja to i tak nie hestem brzęczący na 2 pokoje tak bawiliscie sie w pociag a ty byłes lokomotywą ?? :polew: :kox: Ja byłem maszynistą...jak trza było podłożyć do pieca ..to dziewczyny skłon ..szufla w dłoń...a ja cyk :polew: OT: założyliście już zimówki? Czekam , aż Suli załatwi
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Też zawsze byłem "drogowcem" i czekałem na pierwszy śnieg, ale tym razem postaram się, żeby zima mnie nie zaskoczyła.
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 SPAMER-PRZODOWNIK Spamer- Siostrownik .. Spamer-Bobrownik ..Spamerus-Nosferus ..Adahus-Spamerus Majsterus
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 tak bawiliscie sie w pociag a ty byłes lokomotywą ?? :polew: :kox: Ja byłem maszynistą...jak trza było podłożyć do pieca ..to dziewczyny skłon ..szufla w dłoń...a ja cyk :polew: a gdzie Ci tą szufle wkładały ?? :kox: :kox:
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 W ten weekend będę felgi i opony składał 'w jedno' I się zastanawiam czy nie zmienić od razu
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 miekka buła jeszcze śniegu nie ma :kox:
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 BTW niespodzianka dla Ragusia: Specjalnie po to, żeby ruszyć trochę SPOTY WARSZAWSKIE, bo wg Ragusia wątek się trochę przymulił ogłaszam konkurs na największego CFANIAKA spotów w-wskich. Oczywiście mowa o PAPIEROWYM CFANIAKU. Ja już mam typ, ale czekam na Wasze propozycje. Czyli że jak ? Idzmy na d*py ..wyrywamy na cwaniaka i mamy udowodnić na papierze ile sie wyrwało ? [br]Dopisany: Listopad 07, 2008, 02:02:22 _________________________________________________ gdzie Ci tą szufle wkładały ?? :kox: :kox: Nie To ja wkładałem w ich "szufladki" ..ona tylko puszczały parę ...i dalej do pieca [br]Dopisany: Listopad 07, 2008, 02:05:33 _________________________________________________ Raggamemnon - GRATIS sprzata pierze gotuje i nie tylko <--- kliknij :polew:
Nosfer Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Udowodnić na papierkach lakmusowych Ale Ja to pierdzielę.. Już jeden tytuł mam
AndyN Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 jeszcze śniegu nie ma :kox: Śniegu to w tym rejonie przez całą 'zimę' może nie być ...
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 no to jak nie bedzie to po co sie męczyć Cytat: boberek Dzisiaj o 14:00 gdzie Ci tą szufle wkładały ?? Nie To ja wkładałem w ich "szufladki" ..ona tylko puszczały parę ...i dalej do pieca a co ty KOXEM paliłes w tym pociągu :kox:
Reggi Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 a co ty KOXEM paliłes w tym pociągu :kox: Ładowałem brykietem ...dopiero później pełnym KOXEM
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Khem khem :cwaniak1: || || || || || || || || || || || || || |==================================================| || || || \ / \/
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 :polew: || || || || || || || || || || || || || |============================================================| || || || \ / \/
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zjebusy :polew: ta bo sam nie umiesz tak zorbic
tomaszu Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ta bo sam nie umiesz tak zorbic Czyżbyśmy znaleźli sposób na tego gamonia??
franio Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 dla każde coś miłego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66119b2b253790b5.html
boberek Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ta bo sam nie umiesz tak zorbic Czyżbyśmy znaleźli sposób na tego gamonia?? nie wydaje mi sie zeby to go ruszało zaraz i tak cos wymyśli ;P
Rekomendowane odpowiedzi