poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 BTW robicie się niesmaczni ... myślę, że każdy poczuwa się mniej lub bardziej w cegiełkowaniu inicjatywy Witka ale robienie łapanki zaczyna mnie już irytować podzielam twoje zdanie...wszędzie tylko akcja i akcja...nawet mi do turbo i cziptuningu wrzucili, że "ty tez możesz pomóc" nosz fak
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 mi sie wydaje ze to bardziej jest tak dla jaj ale moze to każdego trafi przecie nikt nikogo ni ebedzie ganiał zeby dawał HAJS
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 a czemu dziś tak długo ?????? Postanowiłem pracować na dwie zmiany ...trzaba uzupełnić braki w budżecie ..tak na czarną godzinę
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Panna po krótkiej gadce o autach ..okazał sie blacharą ..która wypnie sie każdemu kto ma Prosiaka Cayenne .. lub BMW 3 " kupete" Co za kraj ...żeby co lepszy towar miał słowe w głowie [br]Dopisany: Listopad 18, 2008, 11:20:36 _________________________________________________ no ale akurat we wtorek Tez mi sie to nie uśmiecha .. Do 15 Grudnia dam rade..później znów szukanie roboty... trza na WR uzbierać :kox:
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no na WR juz zbieram ;P ps nie wiem czy kazdy z was wchodzi na strefe śmiechu ale ja juz płacze 10 min http://www.smog.pl/wideo/21836/kompilacja_najlepszych_przerazencow/
Korzeń Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 pojechalem zmienic kola, godzinke mnie nie bylo 3 strony przybyly Ragguś dawaj te foty
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no włąsnie gdzie ta pani od forda ze blachara to trudno ;P życie jest brutalne
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no na WR juz zbieram ;P No ..to szykuje sie klubowe pocinanie Ragguś dawaj te foty Czekajta ..poczekam az bedzie sie schylać do bagażnika Ale i tak nie zrzuce ..bo nie mam kabla ..chyba że komuś prześle i ktoś wrzuci na szybko e blachara to trudno ;P życie jest brutalne Blachara blacharą...ale zrobił by tam porządek
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no to posyłaj mi MMSem to wrzuce te blache na forum ocenimy ja wszyscy
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 no to posyłaj mi MMSem to wrzuce te blache na forum ocenimy ja wszyscy Głosu robienia foty nie mogę wyłączyć :kox:
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 wycisz głos w telefonie No właśnie nie mam tej opcji ..wyciszam fona to dzwięk zostaje Dziewucha pyta sie o Royal Collection ..kurna nie bardzo potrafi sie urbać ...ale szpan jeee ..Rojal Kolekszyn
Reggi Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 :polew: Dobra ..strzelam foty tej d*pie Czekajta ..
wit.s Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja mam pytanko po co zapisywać ile kto dał??? każdy daje tyle ile chce Nooo... Chłopaki spoko - rozluźnić poślady. (to też w odpowiedzi na niektóre późniejsze komenty :> Spisać muszę, żeby mi później jeden z drugim nie powiedział, że wrzucił stówę i jej nie ma, więc z pewnością podgrandziłem. INFO BĘDZIE TYLKO DO WIADOMOŚCI ZARZĄDU FORUM - każdy z wpłacających bedzie mógl napisać do Hugo i upewnić się, ze wrzucona przez niego kwota dotarła na konto. To taka forma skontrolowania mojej działalności. Jasne sytuacje czynią przyjaciół. Jak najbardziej: - każdy wrzuca ile może - każda złotówka się liczy - żadnego rozliczania zrzutowiczów - dałeś 10 gr - CHWAŁA CI ZA TO i nie ma znaczenia czy znalazłeś je na ulicy, czy jest to poważna pozycja Twojego budżetu (w drugim przypadku, prawdę mówiąc to jeszcze większa Ci chwała) [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 12:11:56_________________________________________________Ragga. Ty mnie na PW odpowiedz
poziek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Szwagier dawaj foty ten loli :kox:
Kaśka Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 No i przed nami już tylko 100 stron do 2 k
Aydaho Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Jasne sytuacje czynią przyjaciół. Wiciu zaufanie w interesach to podstawa chyba nikogo nie pojebało na tyle mocno żeby dziecku podbierać
boberek Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 ragga słabe te foty niech sie cizia usmiechnie do zdjęcia powiedz ze to dla kolegów robisz takie blachary i ze jada wypożyczyć KAJENA specjalnie tylko nie wiedzą czy warto
Rekomendowane odpowiedzi