Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra chce ktoś jeszcze wino kupić??

Nosfer 2but. :D

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra chce ktoś jeszcze wino kupić??

Nosfer 2but. :D

Nosfer wybrał juz "soka" dla siebie ? :decayed:

lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Tak ? :lol1:

Opublikowano

no czytałem, ale w B5 to jakoś sumuję się chyba te wartości wyposażenia i dopiero wkleja kod. Chociaż mogę się mylić.

adrian tego nie mam pojęcia poczytaj na wiki ross tech moze tak cos w prodedurach jest napisane

napiszcie co chcecie zakodować co? :embarrassed:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:20_________________________________________________

lansowanie jest w piątek jak wychodzimy na browar...zapraszam...przypomnisz sobie jak to jest w tym okresie życia co to go niby nie mam prawa opisywać :kox::tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

a to dobre jest :kox: mimo iż nie mogłem pić :decayed:

Opublikowano

NEWS :decayed:

Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle ...Maja pracowała wcześniej w Fitnes Clubie gdzieś tam w M1 :kox:

Wydało sie skąd to ciało :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

To się fachowo nazywa lansowanie się cudzym kosztem

nie to się nazywa wieczna szydera z twojego wkurwa :kox:

Mam Cię! :D

Napisałem "nie powinieneś", a nie, że "nie masz prawa" - to ogromna różnica, równiez w znaczeniu Kombinatorze.

Co do wkurwa, to chyba od jakiegoś czasu nie do końca moasz z czego szyderzyć :decayed: - powinieneś to załapać, nie tylko po naszej wymianie PW, ale przede wszystkim co później napisałem in public :naughty: . Ale chyba odnośnie tych zmian związanych z wiekiem to przyganiał kocioł garnkowi :D

A co do zaproszenia na piwo, to oczywiście przyjmuję - zobaczysz na co masz szansę wyrosnąć - trzeba mocno popracować, ale jakaś szansa jest :D

Opublikowano

Cicho załatwiam ci wyjście na randkę z Wicia córką :naughty::kox:[br]Dopisany: 25 Listopad 2008, 16:26_________________________________________________

A co do zaproszenia na piwo, to oczywiście przyjmuję - zobaczysz na co masz szansę wyrosnąć - trzeba mocno popracować, ale jakaś szansa jest :D

RAGGUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stawiasz kubeł kurczaka w KFC :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

NEWS :decayed:

Teresy kolezanka dobrze zna Maję z Bierhalle

no to teraz Teresa się będzie z Ciebie :buahaha::polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Cicho załatwiam ci wyjście na randkę z Wicia córką :naughty::kox:

Rozumiem ...wy pójdziecie na piwo ..a ja zrobie z Witsona córeczką ..przegląd jego AGD :polew::decayed::kox: :kox:

Może pokaże mi kolekcję znaczków :kox: :kox:

RAGGUŚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Stawiasz kubeł kurczaka w KFC :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Najpierw zbadam teren... później będe Cie kubłem kurczaków przerzucał :polew: :polew:

Opublikowano

Poziek .... Wiciu ................. Sabo :decayed: ........ nie idzcie tą DROGĄ !!!!

czyli uspokójcie się wkońcu - dajcie spobie po ryju, do ryja albo jak tam lubicie.

Szkoda czasu na te przepychanki tuningowane wyszukaną okrasą terminologii słownika polskiego, które defacto i tak specjalnie nie koloryzuje Waszego nastawienia wobec przedmiotu sporu ostatnich 500 stron

amen i spokój mi tu :decayed:

Opublikowano

Prymas wrócił :D

Opublikowano

oooo :good: to ja może zapodam jakiegoś OT korzystając z okazji którą zafundował adaho :gwizdanie:

może ktoś mnie poratować nr. kilku części? bo ciągnie mi się eTkA ale jakoś strasznie wolno :blink:

Opublikowano

Poziek .... Wiciu ................. Sabo :decayed: ........ nie idzcie tą DROGĄ !!!!

czyli uspokójcie się wkońcu - dajcie spobie po ryju, do ryja albo jak tam lubicie.

Szkoda czasu na te przepychanki tuningowane wyszukaną okrasą terminologii słownika polskiego, które defacto i tak specjalnie nie koloryzuje Waszego nastawienia wobec przedmiotu sporu ostatnich 500 stron

amen i spokój mi tu :decayed:

:polew: :polew: :polew:

Nie rozumiem, w naszych słowach aż kipi od miłości :gwizdanie: :kox::tongue4:

Opublikowano

oooo :good: to ja może zapodam jakiegoś OT korzystając z okazji którą zafundował adaho :gwizdanie:

może ktoś mnie poratować nr. kilku części? bo ciągnie mi się eTkA ale jakoś strasznie wolno :blink:

http://www.vagcat.com/ :wink4:

Opublikowano

http://www.vagcat.com/ :wink4:

Tego się obawiałem :polew: jakoś mi nie idzie na tej stronce ale :hi: jeszcze z nią powalczę :evil:

Opublikowano

jeszcze 3:30 do wyjscia :kox:

Opublikowano

Sorry za OT :D

Dzis zjezdzajac z kraweznika przepoterznie zakurwilem czyms co jest jakies 30cm za kolem.

Co to bylo? i czy bedzei zyl? ;)

Opublikowano

zależy za którym kołem :naughty: powinien żyć :good:

Opublikowano

centralnie :) Kraweznik ucierpial :)

e to nic mu nie jest :good: zrobiłeś tak jak kolega Korzen u mnie w garażu :wink4::decayed:
Opublikowano

jeju ile razy ja zawadziłem :D

I jakoś autko jeździ :D