Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 leszczyk Boberek czujesz ? ...coś śmierdzi ... ..kropkiem chyba śmierdzi :polew:
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Boberek , gdzie żeś ty był, jak wczoraj do Ciebie dzwoniłem, miałem dla ciebie cod4 w reku.
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Boberek , gdzie żeś ty był, jak wczoraj do Ciebie dzwoniłem, miałem dla ciebie cod4 w reku. zarobiony po uszy sorry ;P COD 4 se juz kupie leszczyk Boberek czujesz ? ...coś śmierdzi ... ..kropkiem chyba śmierdzi :polew: a niby za co ;P
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Boberek , gdzie żeś ty był, jak wczoraj do Ciebie dzwoniłem, miałem dla ciebie cod4 w reku. Także poproszę
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 COD 4 se juz kupie Na półkach po 100, więc lepiej na allegro zamówić
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 pumba jest ale ta wersja też [br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 12:06_________________________________________________a Ragga jak dobre liczby się was trzymają to warto zagrać dziś do wyjęcia 25dużych baniek
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ragga jak dobre liczby się was trzymają to warto zagrać dziś do wyjęcia 25dużych baniek O widzisz Przyjacielu..dobrze , że mi przypomniałeś ...pojde pokreśle kupona Jak wygram te 25 bandżoli ...to chlejemy w Bierhalle dopóki Prymas nie padnie .. a Lukasz Ry nie naślini ucha Maji ...czyli do upadłego :kox:
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak wygram te 25 bandżoli ...to chlejemy w Bierhalle dopóki Prymas nie padnie .. a Lukasz Ry nie naślini ucha Maji ...czyli do upadłego :kox: Jak wygrasz to nie licz, że się wymigasz jakimś wyjściem do Bierhalle
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak wygram te 25 bandżoli ...to chlejemy w Bierhalle dopóki Prymas nie padnie .. a Lukasz Ry nie naślini ucha Maji ...czyli do upadłego :kox: Jak wygrasz to nie licz, że się wymigasz jakimś wyjściem do Bierhalle Sofia ... i masaż sutkami gałek ocznych ..ale sie koleś wy.jebał o ten mój podest... ....aż sie przydygałem ...wyłożył sie na twarz Może jako kartkę wezmę bo mi sie klienty pozabijają
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 może być i bierhalle ale każdy podjeżdża beemka Mfri w ładnym stroju
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 może być i bierhalle ale każdy podjeżdża beemka Mfri w ładnym stroju Kupetę masz na myśli ?
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Jak wygram te 25 bandżoli ...to chlejemy w Bierhalle dopóki Prymas nie padnie .. a Lukasz Ry nie naślini ucha Maji ...czyli do upadłego :kox: Jak wygrasz to nie licz, że się wymigasz jakimś wyjściem do Bierhalle Sofia ... i masaż sutkami gałek ocznych ..ale sie koleś wy.jebał o ten mój podest... ....aż sie przydygałem ...wyłożył sie na twarz Może jako kartkę wezmę bo mi sie klienty pozabijają zeby Cie klienci obchodzili :polew:
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sofia ... i masaż sutkami gałek ocznych Ty nie kombinuj - mam przypomnieć listę, którą kiedyś sporządziłeś ???
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ty nie kombinuj - mam przypomnieć listę, którą kiedyś sporządziłeś ??? Myślę, że Raguś w szwagrze nie zapomni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sofia ... i masaż sutkami gałek ocznych Ty nie kombinuj - mam przypomnieć listę, którą kiedyś sporządziłeś ??? Pamiętam .. to ta lista jakieś 50 stron temu Ty nie kombinuj - mam przypomnieć listę, którą kiedyś sporządziłeś ??? Myślę, że Raguś w szwagrze nie zapomni :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Nie ...pod warunkiem , że dajesz mi green light na pierwszej randce z M. Dziś obczaiłem dokładniej blodnynkę z Sushi .... ciałko ma mocne... widać , że duży twardy cyc z brązowym sutem... ale..no właśnie ..to nie kraina mlekiem i miodem płynąca ..zauważyłem delikatne boczki ..ale nic ..myśle , że to jest kwestia wytrenowania , ubicia klapsami .. Wygląda na taką co lubi dominować :kox:
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie ...pod warunkiem , że dajesz mi green light na pierwszej randce z M. Jak o mnie nie zapomnisz to ja Tobie daje green light, nawet do mojej K.
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie ...pod warunkiem , że dajesz mi green light na pierwszej randce z M. Jak o mnie nie zapomnisz to ja Tobie daje green light, nawet do mojej K. Stary ..ja juz Ci mówiłem coś na temat Twojej K. .. w Bierhalle Sorki wodzu...ale nie dałbym rady Tasak Ci i tak kupie ..co byś swojej hydrze łeb uje.bał
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie ...pod warunkiem , że dajesz mi green light na pierwszej randce z M. Jak o mnie nie zapomnisz to ja Tobie daje green light, nawet do mojej K. :polew: :polew: o maj gad
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Stary ..ja juz Ci mówiłem coś na temat Twojej K. .. w Bierhalle W sumie i racja ... szkoda by było - dobry z Ciebie chłopak, a po co masz się pakować na minę :polew:
Rekomendowane odpowiedzi