lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Te podjudzacz Będzie szczęśliwa ..niech Cię juz o to parówka nie boli Lepiej żeby była, bo najpierw ja będę Ciebie trzymał, a poziek będzie tłukł, a potem się zamienię z nim rolami raggaman zrobimy test Ja widzę świecącą lampę
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 raggaman zrobimy test Widzę ..księżyc ..kieliszek szmpana i palmy w prawym dolnym rogu .. Latarnie widze.. lub lampkę nocną Widze dwa cycki styknięte ze sobą "czołowo" Widzę rozkraczoną panienkę [br]Dopisany: Grudzień 04, 2008, 02:26:22 _________________________________________________ Lepiej żeby była, bo najpierw ja będę Ciebie trzymał, a poziek będzie tłukł, a potem się zamienię z nim rolami Tak myślałem , że poleci hasło ..." jak stukniesz moją siostrę to my stukniemy Ciebie " :polew: Ma. bedzie szczęsliwa , zadowolona i zaspokojona....znaczy spokojna emocjonalnie
krzyniek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to jeszcze nie jest z wami tak źle
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no to jeszcze nie jest z wami tak źle ..a coś Ty myślał ..że kazdy powie , że widzi soczystą d*pę obciągnięta czarnymi majtkami wchodzącymi w brzoskwinkę ?? Jak widzicie jest wierna marce Renault ? Widać , że ładna figura ...bioderka ect..
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Widać , że ładna figura ...bioderka ect.. no spróbowałbyś powiedzieć inaczej :gwizdanie: a te koleznaki fajne kurde :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no spróbowałbyś powiedzieć inaczej :gwizdanie: Moje wprawione oko dojrzało te wcięcia a te koleznaki fajne kurde :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: No ta...blondynka w środeczku troche do mojej byłej podobna ...reszta też konkret :gwizdanie: Poziek ... musisz zrobić mega grilla wiosennego ..z tymi wszystkimi cukiereczkami :kox: Tylko traw w taki czas ..co by Lukaszowi palce spuchły ...żeby nie mógł pozbyć sie pierścienia :polew:
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Widać , że ładna figura ...bioderka ect.. Szczerze mowiac w porownaniu do wiekszosci fotek tu wklejanych to ona jedynie jest "w moim typie". Na prawde ragga trafilo ci sie szczesliwie
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na prawde ragga trafilo ci sie szczesliwie Towar macany należy do macanta ...
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Na prawde ragga trafilo ci sie szczesliwie Towar macany należy do macanta ... hu ferst den beter
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie no przeciez ja nie startuje Jestem neutralnym obserwartorem
boberek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie no przeciez ja nie startuje Jestem neutralnym obserwartorem to tak jak ja ale dlaczego obaj stoimy w pierwszej lini do startu
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Nie no przeciez ja nie startuje Jestem neutralnym obserwartorem to tak jak ja ale dlaczego obaj stoimy w pierwszej lini do startu Za długo w stałym związku
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Za długo w stałym związku Masz na mysli mnie i boberka mojej zony czy mnie i boberka? :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Za długo w stałym związku Masz na mysli mnie i boberka mojej zony czy mnie i boberka? :polew: :polew: Boberka i Twojej żony :polew: :polew: :kox: :kox:
Italiano Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 U was to jest START, nazywa się FALSTART
poziek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Boberka i Twojej żony :polew: :polew: :kox: :kox: YEAH!! Busted :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 U was to jest START, nazywa się FALSTART Mówisz ...chłopaki wymiękają z parówkami na starcie
Al_Capone Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Boberka i Twojej żony :polew: :polew: :kox: :kox: :bicz3:
Rekomendowane odpowiedzi