tomaszu Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 OK Hmm, dziwnie to jakoś wygląda...
Pingvin Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A to nie z Toba rozmawialem... ? Ze mna Dzieki za directions Bylem o 20:00. Bylo super, na parkingu staly tylko 4 auta w sporej odleglosci od siebie wiec mozna bylo driftowac osemki. Niestety ok 20:40 zrobilo sie tloczno wiec sie zawinalem. Miejscowka bylaby lepsza gdyby spadlo sporo swiezego sniegu. Tak to glownie lod byl i z altonena nici. NIe dalo sie zlapac predkosci. Po takim palowaniu nawet w srodku zrobilo sie troche cieplo . Najsmieszniejsi sa pracownicy cargo, ktorzy chyba przyzwyczajeni sa do takich akcji. Stoi na samym srodku placy skoda ludzie wokolniej osemki iinne oberki a koles se spokojnie szyby skrobie Qrcze Capone musieliśmy się minąć o parę minut dosłownie. A szkoda samemu śnieg przerzucać kołami to nie to samo..
Al_Capone Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 No wlasnie przyjechalem i sie zawiodlem, ze nikogo nie ma ;( Siersciuch mial wylaczony telefon... Tylko wujek poziek odbieral, ale nie bylo go na placu
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Boberek pozdrów Docię od asystenta prezesa Forcomu. Mój Ł z nim wczoraj gadał, jak dowiedział się z kim na nartach śmigaliśmy, doszedł do wniosku że świat jest jeszcze mniejszy niż mu się wydawało. kurde Brynia śniłaś mi się,....
lukaszr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kurde Brynia śniłaś mi się,.... Biedactwo
AndyN Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Może mógłby ktoś z Was pożyczyć mi modem USB Speedtouch do Neostrady? Ten podstawowy, standardowo dawany abonentom Na weekend jedynie, chcę coś sprawdzić Plizz! ;(
Flyer Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja mam gdzies tylko jakiegos SAGEMa na USB.
Al_Capone Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Za cholere nie pamietam gdzie, ale gdzies taki mam... Kuzwa co ja z nim zrobilem.....
Al_Capone Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 kurde Brynia śniłaś mi się,.... Obudziles sie zlany zimnym potem... czy po prostu zlany? :polew:
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 A przynajmniej coś fajnego się działo w tym śnie Na początku było ciecie grupowe takie wiesz full wypas DP, pissing i inne sprawy a potem jak już się ubraliśmy to poszliśmy do auta i uczyłaś mnie jeździć moim siwym na śniegu w sumie to cięcie mnie mniej wymęczyło co ta jazda :tongue4:
lukaszr Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 yyyy tam, full wypas to jest TP Ostra jazda w Telekomunikacji Polskiej ??? :polew: :polew:
malik Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 TP: triple penetration To się nazywa też czasami uszczelnianiem. Bo nie ma którędy już powietrze uchodzić taka dygresja...
poziek Opublikowano 9 Stycznia 2009 Opublikowano 9 Stycznia 2009 No to było przyjemne z pożytecznym no polemizowałbym czy przyjemne... jazda autem oczywiście tak
Rekomendowane odpowiedzi