Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No panowie dzisiaj stało sie coś strasznego

http://www.streetracing.p...t=38533&start=0

noooo!!!

Miałem okazje dziś spotkać kolege na drodze zaraz po modzie.Mała próba sił była :neutral: .Powiem tak miałem wrazenie jakbym stał w miejscu poprostu tchu mi brakowało jak patrzyłem jak mi ucieka :shock: a siedziałem z boku i jeszcze w innym autku...

Kopara mi opadła i aż z wrażenia przejechałem punkt docelowy :roll: i wygląda że dalej jestem pod wrażeniem (jakaś strasznie wolna ta moja audiolka :roll: )

Gratuluje pełen respect.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No panowie dzisiaj stało sie coś strasznego :D

nie strasz :P ja myslalem ze dachowales...lezysz szpitalu w spiaczce ;) potzrebujesz nowej wątroby czy cos... a tu zwykly dresowóz zawirusowany :cool:

Opublikowano

tak jak sobie czytam o tej becie to zaczynam być coraz bardziej ciekawy 335 - <fiu fiu>

Opublikowano

Panowie no kurde jak wypolerować szkła reflektorów no...?? :P

Opublikowano

Wykres bedzie gdzies za tydzien bo lece do wrocka :)

Murzyn to było naprawde powalające :P

Plastek widziałem cie jeszcze potem gdzieś koło Anina wchodziłeś do domciu trąbiłem ale uciekłeś :)

Opublikowano

ja takie lubie :) sliczne

Opublikowano

Powiem panie kierowniku że te są gitesowe, proste ładne i do czyszczenia fajne. Przy tamtych z BMW to byś się zarypał przy tych nibyśrubkach

Jestem za!

Opublikowano

No Poz wkoncu zaczales pokazywac ładne Kola a nie jakies pazdziochy :razz:

Opublikowano
Panowie mam pomysła na spoty Bratpit podał fajnego linka http://www.allegro.pl/item148404328_1_10_tamiya_xbg_audi_a4_dtm_2005_siemens_matekrc].html robimy zrzute po 100zł i bedziemy jezdzic na spotach po parkingu :mrgreen:

Lukas to ty jeszcze nie wierz, że prezes rozbiłby to cacko na najbliższym słupie...??:)

Już nie mowiąc o tym, że dorwałbyś się do sterowania po godzinie :) hehe

Opublikowano

to w takim razie trzeba tylko 3 osoby do spolki (bez dzików) i nikt wiecej nie dostanie pilota :twisted: Kto wie ile paliwo kosztuje rakietowe do tego cacka :?:

Opublikowano

to nie jest drogie - moi kumple maja takie zabawki, częsc elektrycznych a czesc spalinowych- Tunning cały czas odchodzi - jakies wymiany kół , zawieszen

Opublikowano

No nie jest droga kiedys jak to sie zaczynało to bylo po 2 tys ten to az podejrzanie tani :roll: moze dajmy ten link do zakup kontrolowany :lol:

Opublikowano

nie Lukas - to nawet nie jest jakas super extra cena..... fajna Tamiye a4 można kupić w wersji do samodzielnego złozenia (a to największa frajda) juz za 650-700 zł.

Opublikowano

Ja mam taki samochodzik ale elektryczny zapina ze jezu hihi tylko dyfer rozwaliłem i musze poskładać , może w weekend mi sie uda to go wezme na spota :D

Opublikowano

Jak już kupicie autko , to ja wykupie u Was miejsce na reklame klubu :grin:

Opublikowano

Kurcze musze znalesc jakiegos wspolnika bo widze ze sponsora na paliwo juz mam :mrgreen: