Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do lamp sie przyczepili?

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do lamp sie przyczepili?

:kox: :kox:

Modom nie podobają się lampy Moskala :polew:

Opublikowano

Starszy posterunkowy Cuber się przyczepił :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

..no i jak zwykle , kto najgorszy ?? Moskal

:polew: :polew: :polew:

To krakowski ancymon :bicz:

Opublikowano

bo mi opowiada ze w krakowie policja zaczaiła sie za stacja diagnostyczna i trzepali wszystkich którzy po badaniu wyjezdzali z xenonami w nie ori (sonar,Fk) lampach. to ilu ich tam na tych sonarach lata w krakowie ze az taka akcje policja robi, masakra :polew: :polew: :polew:

chciałby facet zabrac głos zle nie ma wiedzy i tyle. kazdy nieraz chce zabłysnac , ja tez próbowałem :polew::polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 14:15_________________________________________________

To krakowski ancymon :bicz:

ale żeby swojemu koledze spotowemu Grippenowi wstawić kropka ???? :slina: tego to sie nie spodziewałem. PiSowskie zagrywki - swojemu dowalić :polew: :polew:

Opublikowano

Swoją drogą też byś się na spocie pokazał, Krzyniek tak samo :bicz:

eeee byłem jakoś ostatnio :evil: dolicz że mam ponad 100km do arkadi w jedną stronę
Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

no i jeszcze jedno pytanko ma ktoś z was wyimaczki do radia chorus ??potrzebuje je pilnie wyjąć

nie ma pani dwóch pilniczków do paznokci w domku :naughty:
Opublikowano

Krzyniek przyjadz tera we wtorek , ja tyz sie postaram , pójdziema z Nosferem, Regim i Kolkowem obczajac d*py w Burgerkingu , no.. no .. i tego szybkiego sprzedawczyka w tejze restauracji :kox:

Opublikowano

Krzyniek przyjadz tera we wtorek , ja tyz sie postaram , pójdziema z Nosferem, Regim i Kolkowem obczajac d*py w Burgerkingu , no.. no .. i tego szybkiego sprzedawczyka w tejze restauracji :kox:

Chłopaczyna się wyrobił trochę :polew: :polew:

(Ale mnie suuuszy.. :heat: )

Opublikowano

po przeczytaniu o xenonach kilka postów wcześniej przypomniało mi się że jakiś miesiąc temu na połczyńskiej zatrzymały mnie pały, jeden podszedł do lamp popatrzył że mam spryskiwacze i że lampy wyglądają na ori to kazał jechać. Za chwilę stanąłem na światłach i w lusterku wstecznym wylukałem jak zatrzymali bodajże 206 z na 100% dokładanymi lampami

Opublikowano

łyknij pięćdziestke to sie uleczysz , albo bronka [br]Dopisany: 07 Luty 2009, 14:48_________________________________________________

Chłopaczyna się wyrobił trochę :polew: :polew:

jest progresja ???????[br]Dopisany: 07 Luty 2009, 14:52_________________________________________________

po przeczytaniu o xenonach kilka postów wcześniej przypomniało mi się że jakiś miesiąc temu na połczyńskiej zatrzymały mnie pały, jeden podszedł do lamp popatrzył że mam spryskiwacze i że lampy wyglądają na ori to kazał jechać. Za chwilę stanąłem na światłach i w lusterku wstecznym wylukałem jak zatrzymali bodajże 206 z na 100% dokładanymi lampami

ok , ale nikt nie potrafi powiedziec za co konkretnie zabieraja , mnie interesuje podstawa prawna , a nie gadanie ze kolege kolegi zatrzymali.

Opublikowano

:hi:

(Ale mnie suuuszy.. :heat: )

Dobra rada czym się zatrułeś tym się lecz ...

Opublikowano

MOSKAL JE NIEWINNY!

Opublikowano

eee tam , kropek fajny jest :good:, a przeważnie jak sie karze ,to za niewinność :decayed:

Opublikowano

Noo, ja też niedawno wyrwałem kropa za niewinność. :decayed:

Opublikowano

za co ???

Opublikowano

Suli jakie Ty wtedy kupiłeś żarówki do pozycyjnych ?

Opublikowano

ok , ale nikt nie potrafi powiedziec za co konkretnie zabieraja , mnie interesuje podstawa prawna , a nie gadanie ze kolege kolegi zatrzymali.

Może ich poprostu suszyło i szukali frajera, pewnie jak by mnie w zatrzymali z kontrolą dokumentów to bym się spytał o podstawy prawne zabierania DR w takim przypadku.

Mnie bardziej nurtuje sprawa policji jadącej z wideoradarem łamiącej przepisy (prędkość, ciagła, czerwone światło itp.) i poszukującej "ofiar" jak to pokazują np w tvn turbo :mysli: