Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadaj Kaśka na spota we wtorek. Nie masz co się bać. To sami erotomani gawędziarze.

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no dobra więc pytam sie :co trzeba zrobić ???(jednak jestem ciekawska :>)

Opublikowano

Wpadaj Kaśka na spota we wtorek. Nie masz co się bać. To sami erotomani gawędziarze.

a jak przyjdzie co do czego to uciekna do burger kinga :polew:

no dobra więc pytam sie :co trzeba zrobić ???(jednak jestem ciekawska :>)

przede wszystkim złapać troche stażu i pokazywać sie na spotach

Opublikowano

wpadne wpadne a poza tym chlopaki obiecali wymontować mi radio na spocie

Opublikowano

które chłopaki ??? , nie ufaj nikomu :decayed:

Opublikowano

które chłopaki ??? , nie ufaj nikomu :decayed:

oni wymontują ...... a na następny dzień będzie na alledrogo.pl :gwizdanie: :kox::polew:
Opublikowano

jak wy mi nie pomożecie to zrobi to mój zajebi...... mechanik tylko jestem niecierpliwa i nie chce mi sie czekac:)

Opublikowano

a gdzie naprawiasz auto ???? jaki masz silnik ??? nie odpowiedziałaś.

Opublikowano

u michała na burakowskiej a silniczek jest 2.6 benzyna[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:06_________________________________________________to jedyny mechanik który sensownie podchodzi do swojej pracy -przynajmniej z tych ktorych znam a znam ich wielu

Opublikowano

Kasia - Tez robie swoja Audice u Michala :D

Opublikowano

Kasia nic nie pękaj ... ja w zeszły wtorek byłem pierwszy raz na spocie ( stresowałem się jak cholera ) Koledzy przyjeli mnie jak swojego wogule nie odczułem że nikogo tam nie znam - mogę teraz dodać Ci otuchy tak jak i mnie pomogli ...

Pozdrawiam PIXI

Opublikowano

a silniczek jest 2.6 benzyna

to uzupełnij profil

Opublikowano

Kasia - Tez robie swoja Audice u Michala :D

no to pewnie jesteś zadowolony???
Opublikowano

Puki co robilem jedna rzecz - ale wiem ze jakby cos sie dzialo niedobrego to wiem gdzie jechac :)

Opublikowano

ja robiłam u niego pasek rozrzadu i wahacze i demontował moim klientom kierownice i tapicerki i jest wszystko ok [br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:19_________________________________________________po wymianie paska ladnie zlożyl mi przod ladniej niz było to zroione przez autoryzowana stacje noi jeszcze radyjko mi rozkoduje

Opublikowano

A to michal demontuje wam kieronice do obszycia :) Warto wiedziec - zapewne zglosze sie do wakacji na obszycie :) _ Kasia upusty nadal aktualne ?

Opublikowano

pewnie ze aktualne :>[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:22_________________________________________________chyba paru klubowiczom nawet podałam telefon do siebie

[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:28_________________________________________________

A to michal demontuje wam kieronice do obszycia :) Warto wiedziec - zapewne zglosze sie do wakacji na obszycie :) _ Kasia upusty nadal aktualne ?do wakacji ?????człowieku to tyle czasu że nawet nie planuje co będzie do wakacji-

[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 20:30_________________________________________________wczoraj pustki na forum a dzis sie chlopaki rozgadaliscie :>
Opublikowano

wczoraj pustki na forum a dzis sie chlopaki rozgadaliscie :>

najwiekszy ruch tu jest pomiedzy 9 rano a 17 gdy wszyscy w pracy przed kompami siedzą :decayed:

Opublikowano

nie wiem jak wy ale w robocie ja nie mam czasu zeby siedzec na forum :D moze 1 na 2 dni zerkne ale po pracy to co innego :)