poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Znowu o zbyt młodych dziewczynkach ?? Prawie kobietach może lubi sobie wychować ? :naughty:
Italiano Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 W dzisiejszych czasach 17-stka to już dobrze wykształcona
Reggi Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 może lubi sobie wychować ? :naughty: Poziek nie wiem czy Ci mówiłem...kupiłem nowy dysk do kompa ...całe 120 Niggabajtów [br]Dopisany: Marzec 03, 2009, 11:05:09 _________________________________________________ W dzisiejszych czasach 17-stka to już dobrze wykształcona Chciałeś powiedzieć, ze wszyscy byli w niej ..a ona nie nie była nigdzie To taka jednostronna edukacja
poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 W dzisiejszych czasach 17-stka to już dobrze wykształcona Jeżeli Al udziela jej lekcji to nie byłbym tego taki pewien :gwizdanie:
Suli Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie mam problem Zauważyłem dziś, że poziom w zbiorniczku do wspomagania spadł mi poniżej minimum Muszę uzupełnić tylko nie wiem, co tam co tam dokładnie jest. Kolor ma ciemy, powiedzmy, że jakis taki popielaty... może zielony... diabli wiedzą W samochodzie nie był wymieniany od czasu przyjazdu do kraju, a samochód jest ze Szwajcarii, więc pewnie ASO G 002 lub G004 Bo zdaje się, że G 004 zastąpił G 002. Tylko, że ten pierwszy jest podobnież syntetykiem, a na korku jest wyraźnie napisane "mineral only" Co byście mi radzili, dolać teraz dorobinę G 004, a dla pewności na wszelki wypadek, niedługo wymienić w całości :?: Czy szukać zamienika Febi 6162, który ma być odpowiednikiem mineralnego G 002 :?:
poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Panowie mam problem Zauważyłem dziś, że poziom w zbiorniczku do wspomagania spadł mi poniżej minimum Muszę uzupełnić tylko nie wiem, co tam co tam dokładnie jest. Kolor ma ciemy, powiedzmy, że jakis taki popielaty... może zielony... diabli wiedzą W samochodzie nie był wymieniany od czasu przyjazdu do kraju, a samochód jest ze Szwajcarii, więc pewnie ASO G 002 lub G004 Bo zdaje się, że G 004 zastąpił G 002. Tylko, że ten pierwszy jest podobnież syntetykiem, a na korku jest wyraźnie napisane "mineral only" Co byście mi radzili, dolać teraz dorobinę G 004, a dla pewności na wszelki wypadek, niedługo wymienić w całości :?: Czy szukać zamienika Febi 6162, który ma być odpowiednikiem mineralnego G 002 :?: ja zacząłbym od zmiany korka :kox: :kox: :naughty:
Aydaho Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Suli - wymień całość. Przyda się tym bardziej, że jak sam mówisz nie był wymieniany
Flyer Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ostatnio lukasz ode mnie odsysal... mogl Ci dolac
Al_Capone Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 na mnie czekają śliśne 17stki, ale chyba się jeszcze "fszczymam" Znowu o zbyt młodych dziewczynkach ?? Przegość :kox: Ja tylko czekalem na ten komentarz. To ze go napiszesz było oczywiste, ale dlaczego kazales czekac tak dlugo
Kowal Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 panowie mógłby ktoś wziąć dziś VAG na spota? miałbym prośbę o sprawdzenie szczelności skraplacza klimatyzacji
Suli Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 OK, ale czy mogę stosować G 040 czy szukać odpowiednika G 020 z Febii :?:
poziek Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Ja tylko czekalem na ten komentarz. To ze go napiszesz było oczywiste, ale dlaczego kazales czekac tak dlugo na przyjemności trzeba zaczekać, cukiereczku
AndyN Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Co byście mi radzili, dolać teraz dorobinę G 004, a dla pewności na wszelki wypadek, niedługo wymienić w całości :?: Nawet zakładałem topik o tym zagadnieniu (miałem to samo): http://www.a4-klub.pl/smf/all_g_002_000_i_g_004_000_czy_mozna_zmieszac-t61268.0.html Kupiłem G004 (w Skodzie na Modlińskiej drożej niż w VW na Sąsiedzkiej ), umówiłem się na wymianę. Wymieniłem też hamulcowy. Co najmniej hamulcowy trzeba wymieniać co dwa lata gdyż traci swoje właściwości ze względu na swoją higroskopijność. A w eSie to chyba ważniejsze niż w jakimś tam klekocie Suli, ori, ori. Różnica w cenie jest "zaniedbywalna"
Suli Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Chyba tak zrobię Łukasz Podjadę do ASO, kupię G 040 i doleję tę brakujaca odrobinę, a w przyszłym tygodniu, przy okazji wymiany oleju, wymienię tez w całosci płyn do wspomagania
wit.s Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 OK, ale czy mogę stosować G 040 czy szukać odpowiednika G 020 z Febii :?: Sio na techniczny
Suli Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Sio na techniczny Na technicznym za takie wąpliwości mnie wyśmieją :polew: I jeszcze jakiś mod w randze starczego posterunkowego Cubera kropkiem poczęstuje
AndyN Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 (...) Podjadę do ASO, kupię G 040 i doleję tę brakujaca odrobinę, a w przyszłym tygodniu, przy okazji wymiany oleju, wymienię tez w całosci płyn do wspomagania A po co? I tej drobiny zabraknie przy wymianie ======= Cześć Wit
lukaszr Opublikowano 3 Marca 2009 Opublikowano 3 Marca 2009 Wezmę więcej na zapas 1L do wymiany płynu wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi