PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Comprende? Chcesz byc fajny czy smieszny?
Norbi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Comprende? Chcesz byc fajny czy smieszny? dobry jeeebany [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 21:58_________________________________________________Nie dotarło to nie dotrze...
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Chcesz byc fajny czy smieszny? Podrzucę Tobie linka: http://www.viaken.pl/sklep.php?lang=pl&kat=5&prodid=246 Ten kup, bo po takich tekstach to raczej nie licz na pomoc.
Norbi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 dobry jeeebany Czy ja ci ublizam? To nie jest ubliżanie, wyluzuj szefie
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Czy ja ci ublizam? W tym gronie słowo "jeeebany" oznacza co innego więc poczytaj sobie wątek spotowy żebyś się jakoś obył z atmosferą i zwyczajami, które tutaj panują.
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Comprende? Chcesz byc fajny czy smieszny? dobry jeeebany [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 21:58_________________________________________________Nie dotarło to nie dotrze... osz kurde sikam ze :polew:
PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajne macie podejscie ktos prosi o pomoc a wy go wysmiewacie. Moze i nie bylem jeszcze na zadnym spocie ale teraz juz wiem ze napewno na zadnym nie bede. POZDRAWIAM
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajne macie podejscie ktos prosi o pomoc a wy go wysmiewacie. Moze i nie bylem jeszcze na zadnym spocie ale teraz juz wiem ze napewno na zadnym nie bede. POZDRAWIAM i co mamy sie popłakać ?? stary ogarnij sie :polew: i co przyjedziesz na spota podepniemy Ci VAGa za free zrobimy co trzeba a ty wsiądziesz w auto i wiecej na spocie sie nie pojawisz nie jeden taki był jak masz takie podejście to jedz do ASO podpięcie kosztuje 200 zł podepną raz zrobie co uważają bo sie nie znają i tyle ty zobaczysz ich i tyle oni zobacza Ciebie był jeden pacjent ze 3 tyg tamu podjechał i pyta kto ma VAGA zeby mi sprawdzic mi auto kazdy na niego popatrzył jak na kosmite ani cześc ani sp***dalaj koles zawiną sie i pojechał i tyle go widzielismy nie umiesz poprosic albo jakos ogarniąć sie nie licz na pomoc easy
PRZEEMAS Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 i co mamy sie popłakać ?? Jak masz ochote to placz stary ogarnij sie :polew: N/c i co przyjedziesz na spota podepniemy Ci VAGa za free zrobimy co trzeba a ty wsiądziesz w auto i wiecej na spocie sie nie pojawisz nie jeden taki był jak masz takie podejście to jedz do ASO podpięcie kosztuje 200 zł podepną raz zrobie co uważają bo sie nie znają i tyle ty zobaczysz ich i tyle oni zobacza Ciebie Chodzilo mi tylko o wykasowanie instepkcji (2min roboty) nie umiesz poprosic albo jakos ogarniąć sie nie licz na pomoc easy Prosilem pare stron wczesniej
boberek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 inspekcje kasują w kazdym warsztacie
kokos Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 takie podpiecie vaga moze naprawde sporo kosztowac jego wlasciciela,cos o tym wiemy z ANDYM moze jakby Andy trafil na kogos innego to mialby spore koszty,wiec nie dziw sie ze nie kazdy i kazdemu chce robic takie przyslugi,ani kabla ani lapka nikt nie znalazl na ulicy wiec nie unos sie zbytnio bo o nie potrzebne,na spot przyjezdza sie spotkac z ludzmi,a nie jak do ASO, ja sie do dzisiaj czaje jak mam zapytac boberka czy ma ze soba vaga .przyjedz na spot zapoznaj sie troche a jak ktos bedzie mial czas i ochote to na pewno ci pomoze a nie walisz od razu focha
moro99 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 cos na rozluznienie posladow http://nasza-klasa.pl/profile/25056827/gallery/3
Suli Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 (...) ja sie do dzisiaj czaje jak mam zapytac boberka czy ma ze soba vaga A ja się od trzech tygodnie na logi umawiam ale nie ma przeproś - trzeba swoje odczekać :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 22:44_________________________________________________ cos na rozluznienie posladow http://nasza-klasa.pl/profile/25056827/gallery/3 :blink: :blink:
Korzeń Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Fajne macie podejscie ktos prosi o pomoc a wy go wysmiewacie. Moze i nie bylem jeszcze na zadnym spocie ale teraz juz wiem ze napewno na zadnym nie bede. POZDRAWIAM To już Twój problem. Dostałeś linka od Łukasza jaki kabel kupić. Tutaj masz instrukcje http://www.a4-klub.pl/smf/kasowanie_inspekcji_in1_in2_oil-t4640.0.html Za darmo! Ciesz się że forum techniczne nie jest dostępne tylko po wysłaniu SMS-a pod numer 79xx
PIXI Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 takie podpiecie vaga moze naprawde sporo kosztowac jego wlasciciela,cos o tym wiemy z ANDYM moze jakby Andy trafil na kogos innego to mialby spore koszty,wiec nie dziw sie ze nie kazdy i kazdemu chce robic takie przyslugi,ani kabla ani lapka nikt nie znalazl na ulicy wiec nie unos sie zbytnio bo o nie potrzebne,na spot przyjezdza sie spotkac z ludzmi,a nie jak do ASO, ja sie do dzisiaj czaje jak mam zapytac boberka czy ma ze soba vaga .przyjedz na spot zapoznaj sie troche a jak ktos bedzie mial czas i ochote to na pewno ci pomoze a nie walisz od razu focha Prawda wystarczy odrobina dobrej woli i można mieć to za free..... Sory to tylko moje skromne zdanie na ten temat :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie ma sensu dalej ciągnąć tematu podpinania VAG'a. Wszystko zostało już chyba wyjaśnione
Korzeń Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Co raz sie trafi jakis wariat i zacznie znowu temat. Może jakiś FAQ ?
redbull Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 No dobra...szybki powrót do tematu "Miejsce jutrzejszego spociku" 34 min pozostało do końca ankiety... :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi