spanky Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ty mozesz godnie zastapic ale pana z ochrony na parkingu .... Ty to nawet na takiego z ochrony byś się nie nadawał, bo byś się zgubił na parkingu bez mapy co tak dlugo zwlekales z riposta ? ... zaczalem sie martwic ze sie obraziles ... :polew:
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 yrB [br]Dopisany: 23 Czerwiec 2009, 09:22_________________________________________________Swoją drogą chciałbym widzieć tą sytuację z ochroniarzem zeszłego tygodnia..
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Swoją drogą chciałbym widzieć tą sytuację z ochroniarzem zeszłego tygodnia.. ja znając chłopaków widze to "oczami wyobraźni" :polew:
Aydaho Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Kolo pojechał ostro po bandzie z tym wlotem najciekawsze jest to, że założył "wlot" i go odrazu "zaślepił"
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem?
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem? :polew: :polew:
Aydaho Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem? :polew: :polew: Spanky zawsze ma VAGa ze sobą
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem? :polew: :polew: Spanky zawsze ma VAGa ze sobą Vag to moj breloczek do kluczykow ....
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 najciekawsze jest to, że założył "wlot" i go odrazu "zaślepił" Może łapał lewe powietrze :polew:
MoorPH Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Koledzy, bedzie ktoś dziś w Promenadzie z Vagiem? :polew: :polew: Spanky zawsze ma VAGa ze sobą Vag to moj breloczek do kluczykow .... Spanky bedziesz dziś w promenadzie? Chciałbym sprawdzić autko..
moskal Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Spanky bedziesz dziś w promenadzie? Chciałbym sprawdzić autko.. odkąd sie zarejestrowałem na forum nie pamiętam żeby Spankej był na spocie
AndyN Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 A tak na poważnie: po kupnie auta (marzec 2008) też prosiłem o pomoc VAGiem. Moja prośba spotkała się wtedy z większą otwartością ze strony innych Forumowiczów i chęcią pomocy. Coś się zmieniło przez ten czas. Nie jest to chyba zmiana na lepsze.
Reggi Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Wakacje idą..chłopaki załapali czilałta
Aydaho Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Spanky bedziesz dziś w promenadzie? Chciałbym sprawdzić autko.. odkąd sie zarejestrowałem na forum nie pamiętam żeby Spankej był na spocie no właśnie Spanky - weź berloczek i wpadnij, pogadamy o norweskich połowach
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Spanky bedziesz dziś w promenadzie? Chciałbym sprawdzić autko.. odkąd sie zarejestrowałem na forum nie pamiętam żeby Spankej był na spocie no właśnie Spanky - weź berloczek i wpadnij, pogadamy o norweskich połowach nie dam rady ... poza tym pewnie Poziek bedzie ... a ja sie go boje .... :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 23 Czerwca 2009 Opublikowano 23 Czerwca 2009 dziendybry jak ranek przebiega? ja juz po 2 kawach i w końcu wracam do życia bo błogo przespanej nocce acha i w końcu bedę na spocie ale niestety jeszcze nie swoim autem... grrr...
Rekomendowane odpowiedzi