MoorPH Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 bry bry a w nocy nikt nie chciał się ze mną napić, żeby nasze dzieci miały bogatych rodziców... Kali, trzeba bylo do mnie zadzwonić.. W bagażniku woże 2 zgrzewki browara.. i nie mialem wczoraj z kim pić.. Dziś będę w LWO, ale pewnie nie bede mial czasu na picie.. :/
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Al za***iste :polew: :polew: :polew: ciekawe czy dla jaj czy powaga
MoorPH Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 AlCapone skąd ty takie glupoty bierzesz? :polew:
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 z internetu to w internecie takie głupoty piszą ??? [br]Dopisany: 30 Lipiec 2009, 16:00_________________________________________________ a tak właściwie co ty za strony obczajasz ?? :polew: :polew:
MoorPH Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 a tak właściwie co ty za strony obczajasz ?? :polew: :polew: www.google.pl
Al_Capone Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 http://www.widelec.pl/widelec/1,99761,6853882,Fajna_gierka__strzelasz_do_zamku_trebuczetem_.html polecam. Wciungłem sie na śmierć
.i.KALI.i. Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Kali, trzeba bylo do mnie zadzwonić.. W bagażniku woże 2 zgrzewki browara.. i nie mialem wczoraj z kim pić.. Dziś będę w LWO, ale pewnie nie bede mial czasu na picie.. :/ i tu nadchodzi chwila, w której nieuchronnie napotykamy na 2 bardzo poważne problemy. Pierwszym z nich jest fakt, iż nie posiadam do CIebie numeru telefonu, co absolutnie i niepodważalnie uniemożliwia mi kontakt z Tobą ta drogą. Drugim problemem natomiast jest fakt, iż kilka dni temu opuściłem legionowskie progi na rzecz Ursuskich, które z kilku znaczących powodów są dla mnie obecnie bardziej przyjazne. Szkoda, że natrafiliśmy na w/w problemu ponieważ wiem, że chęci jak i późniejszy przebieg takiego spotkania byłyby bardzo interesujące
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 i tu nadchodzi chwila, w której nieuchronnie napotykamy na 2 bardzo poważne problemy. Pierwszym z nich jest fakt, iż nie posiadam do CIebie numeru telefonu, co absolutnie i niepodważalnie uniemożliwia mi kontakt z Tobą ta drogą. Drugim problemem natomiast jest fakt, iż kilka dni temu opuściłem legionowskie progi na rzecz Ursuskich, które z kilku znaczących powodów są dla mnie obecnie bardziej przyjazne. Szkoda, że natrafiliśmy na w/w problemu ponieważ wiem, że chęci jak i późniejszy przebieg takiego spotkania byłyby bardzo interesujące aleś ty kur.wa elokwentny :polew:
lukaszr Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Stoi od 2 tygodni, raczej atrapa bo wielokrotnie przemykałem obok niego nawet 140km/h i nic nie pstrykało To, że ma białą szybkę nie znaczy, że jest atrapą Jest nowy i jeszcze nie zdążyli włożyć elektroniki, ale patrząc na miejsce to może ona być dość często tam wkładana
Reggi Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Ostatnio zauważyłem, że kobiety kochają ogumienie Zdjęcie z serii..jak wytyrać szybę do sucha..
Reggi Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Ragga w końcu sie pojawiłeś Zajrzałem na chwilkę..czasu braknie na wszystko
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 a jak tam sie czuje Twoja Pani ??? dobrze znosi ???
Reggi Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 a jak tam sie czuje Twoja Pani ??? dobrze znosi ??? Pani czuje się bardzo dobrze Czasami marudzi..je nietypowe rzeczy ...a niunio zaczął kręcić się na ostro
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 a jak tam sie czuje Twoja Pani ??? dobrze znosi ??? Pani czuje się bardzo dobrze Czasami marudzi..je nietypowe rzeczy ...a niunio zaczął kręcić się na ostro Wiadomo już jaka płeć dziecka? Zdecydowaliście się na jakieś imie?
Reggi Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Wiadomo już jaka płeć dziecka? Będziemy wiedzieli pod koniec sierpnia :> Zdecydowaliście się na jakieś imie? WIT
Kaśka Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Wiadomo już jaka płeć dziecka? Będziemy wiedzieli pod koniec sierpnia :> To się wtedy pochwal. Zdecydowaliście się na jakieś imie? WIT Na pewno Wituś będzie dumny z twojego wyboru :polew:
moskal Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Na pewno Wituś będzie dumny z twojego wyboru :polew: wszakże to jego mentor :polew:
Rekomendowane odpowiedzi