MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 pozbyłem się systemu zawracania d*py, marudzenia i umoralniania jakim sa rodzice I ile za to dostałeś? Kiedy wychodzisz? Pozbyć się rodzinki bezcenne..
lukaszr Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Jakby ktoś jechał przez Tarczyn to można trafić na fajną niespodziankę Dla wyjaśnienia - fotoradar LASEROWY obsługiwany przez SM
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 I ile za to dostałeś? Kiedy wychodzisz? to nie są tanie rzeczy... ale tak jak Moor pisze... pozbycie się rodzinki - bezcenne tak wogóle to na jakąś wódeczke można by się ustawić jakbyście mieli ochote
.i.KALI.i. Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Jak małe dzieci w namiocie po odpowiedniej dawce WŻG %% mysle że i wigwam rozstawimy damy rade
adamooo Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Jakby ktoś jechał przez Tarczyn to można trafić na fajną niespodziankę Dla wyjaśnienia - fotoradar LASEROWY obsługiwany przez SM ale kabany się maskują
MoorPH Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 I ile za to dostałeś? Kiedy wychodzisz? to nie są tanie rzeczy... ale tak jak Moor pisze... pozbycie się rodzinki - bezcenne tak wogóle to na jakąś wódeczke można by się ustawić jakbyście mieli ochote i.Kali.i mówisz i masz.. [br]Dopisany: 31 Lipiec 2009, 12:08_________________________________________________ Jakby ktoś jechał przez Tarczyn to można trafić na fajną niespodziankę Dla wyjaśnienia - fotoradar LASEROWY obsługiwany przez SM ale kabany się maskują Dobrze ze CB istnieje..
lukaszr Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Dobrze ze CB istnieje.. Myślisz, że każdy przygląda się wszystkim stojącym na poboczu tego typu autkom ?
Reggi Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Myślisz, że każdy przygląda się wszystkim stojącym na poboczu tego typu autkom ? Ja tak Od pewnego czasu nie przekraczam 90 km/h i interesuje mnie to co się dzieje za oknem Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew:
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew: No to szybko ci się znudziła :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Szło sobie wredne prosiątko lasem i spotkało liska. - Cześć, prosiątko! - zawołał przyjaźnie lisek. - spie***j, ryży popaprańcu - odkrzyknęło prosiątko i poszło dalej. Spotkało wilka. - Witaj, prosiątko. Co słychać? - Wal się na ryj, siwy pierdolcu - krzyknęło prosiątko i pomaszerowało. Spotkało wróżkę. - Czego? - warknęło. Wróżka uśmiechnęła się życzliwie. - Och, jakie ty jesteś niegrzeczne - zachichotała. - Dlatego zamiast trzech spełnię tylko dwa twoje życzenia. Mów. Prosiątko natychmiast odparło: - Jebnij mi tu taki rów, trzy na dwa na pięć metrów, wypełniony po brzegi gównem. - Jak sobie życzysz. - A drugie życzenie? - A teraz to żryj!
Reggi Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew: No to szybko ci się znudziła :naughty: :naughty: Ja nie korzystam Tak tylko zaznaczyłem dla kolegów punkty rekreacyjne
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Ale powiem Wam, że jak wracałem ostatnio Katowicką do Warszawy, to stała taka "maszynka" przy "leśnej dróżce" i chyba gdyby nie to, że jechałem z żoną to bym się wrócił i walnął fotę.. Bo noga to aż odruchowo mi poleciała na hamulec.. Charlize miałaby przy niej kompleksy..
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Ale powiem Wam, że jak wracałem ostatnio Katowicką do Warszawy, to stała taka "maszynka" przy "leśnej dróżce" i chyba gdyby nie to, że jechałem z żoną to bym się wrócił i walnął fotę.. Bo noga to aż odruchowo mi poleciała na hamulec.. Charlize miałaby przy niej kompleksy.. cykaj foty na drugi raz zatrzymaj się i cyknij :kox:
pawelc Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Ale powiem Wam, że jak wracałem ostatnio Katowicką do Warszawy, to stała taka "maszynka" przy "leśnej dróżce" i chyba gdyby nie to, że jechałem z żoną to bym się wrócił i walnął fotę.. Bo noga to aż odruchowo mi poleciała na hamulec.. Charlize miałaby przy niej kompleksy.. Ta pewne , gdyby nie żonka to nie tylko samą fotkę byś walną ...
Nosfer Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:"
poziek Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zacna była... mówię do Kasi "Widziałaś Ją ?!!", na co Ona "Nooo! Ale laska! Sama bym się zatrzymała :decayed:" :polew: Coraz bardziej podoba mi się twoja Kasia :naughty:
Aydaho Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Nawet obczaiłem gdzie stoją " leśne sssaki" :polew: Ragguś teraz to im możesz co najwyżej słoik jagód sprzedać :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi