pawelc Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 na kazdym zdjęciu inaczej wygląda , obczajcie w kapeluszu i to ślubne :kox: :kox: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 11:36_________________________________________________na pierwszym , drugim i piątym są trzy różne laski :polew: :polew: Faktycznie każda laska inna , i zapewne siostry to raczej nie są .. Zdjęcia jak z okładki Twojego Stylu :>..
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ale laska ma odwiedzin na profilu
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 na kazdym zdjęciu inaczej wygląda , obczajcie w kapeluszu i to ślubne :kox: :kox: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 11:36_________________________________________________na pierwszym , drugim i piątym są trzy różne laski :polew: :polew: Faktycznie każda laska inna , i zapewne siostry to raczej nie są .. Zdjęcia jak z okładki Twojego Stylu :>.. podejrzewam że jedynym zdjęciem na którym widnieje Pani z profilu jest zdjęcie ślubne , więc nic specjalnego
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ja to sie po L-4 wogóle nie moge odnaleźć w pracy , kiedyś dzionek mijał mi jak z bicza strzelił , a teraz sie drugi dzień konkretnie opierdalam i jest masakra. siedze cały dzien , patrze na zegarek a tu dopiero 11:22 :shocked: :shocked:
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ale wcześnie :gwizdanie: Ty lepiej zdjecia ogarniaj.. I ciesz sie ze jeszcze nikt nie komentuje.. Kali nie do końca to co chciałem, ale..
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Chyba 12:22? ale ja nie pisałem akurat o tej chwili Andy , cofnąłem sie kawałek zluzuj
.i.KALI.i. Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Powinienes zrobić małego zooma na PKiN i na niego bardziej wycentrować zdjęcie. Byloby lepiej. ale wiesz, można powtórzyć sesje kazdego dnia Ale za to pierwsza fota mi się podoba, fajne kolory od słońca 8 biurek juz złożyłem i uznaliśmy z chlopakami w firmie, ze można dorabiac jako Specjalista ds. Montażu Mebli IKEA
AndyN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ale ja nie pisałem akurat o tej chwili Andy , cofnąłem sie kawałek zluzuj Żartowałem [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 13:00_________________________________________________ Strasznie się drażliwy w tej pracy zrobiłeś
Oskaro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ale wcześnie :gwizdanie: Ty lepiej zdjecia ogarniaj.. I ciesz sie ze jeszcze nikt nie komentuje.. Kali nie do końca to co chciałem, ale.. Zdjęcia już obczajone. d*py byście jakieś wrzucili !!! Albo niech ktoś do Ragusia zadzwoni !!!!!!! bo jego brak na tym wątku jest bardzo widoczny !
krzyniek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 no zapowiada się miłe popołudnie
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 można dorabiac jako Specjalista ds. Montażu Mebli IKEA Biurka z ikei to moja 5letnia siostrzenica by złożyła..
Al_Capone Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 można dorabiac jako Specjalista ds. Montażu Mebli IKEA Biurka z ikei to moja 5letnia siostrzenica by złożyła.. o stary... zdziwilbys się jak potrafia zaskoczyc
MRoger Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 kope lat ... fu.ck o meblach to tu jeszcze nie było no chyba że takich mokrych kształtnych z full opcją :>
MoorPH Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 kope lat ... fu.ck o meblach to tu jeszcze nie było no chyba że takich mokrych kształtnych z full opcją :> NO prosze.. A juz myślałem że Cie ufo porwało..
moskal Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Żartowałem wiem ze żartujesz , wiem , nie odważyłbyś się "nie żartować" :polew:
AndyN Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 wiem ze żartujesz , wiem , nie odważyłbyś się "nie żartować" :polew: Patrzcie, podskakuje Fikasz? [br]Dopisany: 19 Sierpień 2009, 14:11_________________________________________________ Fajną mam liczbę postów, co? Postaram się jej nie zmienić będąc aktywnym jedynie w tym wątku
Rekomendowane odpowiedzi