Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE

Zawsze chciałem się przejechać ratrakiem !!!!! Paweł - załatw mi taką przejeżdzkę - PLEASE

Ja rozumiem przejechac się na fajnej blondynie z dużym biustem i aparatem liżąc-ssącym..ale ratrakiem ??? :decayed:

Panowie..gdzie znajdę w Wawie sklep z artykułami żeglarskimi ? Chodzi mi o płótna ect.

a co ,fura bez żagla nie poleci :polew:

trzeba sie bedzie kiedys przeleciec do INDECO na J.Kazimierza i pogadac z kumplem,zebyscie sie w jednym miejscu i tym samym terminie spotkali w gorach :wink4:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co ,fura bez żagla nie poleci

To działa prawie jak NOS :decayed:

Opublikowano

a co ,fura bez żagla nie poleci

To działa prawie jak NOS :decayed:

fakt,duży nos moze dzialac jak żagiel :kox:

Opublikowano

Jakoś nigdy nie pociągało mnie to "pasjonujące" hobby jakim jest łowienie ryb :rolleyes:

lepiej nacierać co weekend furę megłajersem :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

No Poziu, nawet ja nie jestem tak zboczony żeby robić to co weekend. Ale skoro aż tak to Cię jara to tylko podziwiać.

Tylko wziąłbyś się w końcu za Evę a nie ciąglę męczysz tą biedną Nexie :tongue4:[br][br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 00:43_________________________________________________

Szukam alternatywy dla Snowboardu :wink4

Wakeboard! Bardzo polecam!

Główna trudność związana z Kite to opanowanie latawca. Nawet najlepsi przyznają, że nie mają nad tym 100% kontroli.

Poza tym Kite nie nadaje się na nasze jeziora. Za bardzo kręci wiatr. Dokładnie ta sama historia z Windsurfingiem.

Przy Wake-u masz się tylko trzymać trapezu i zasuwasz za motorówką/skuterem nawet po małym jeziorze czy rzece (tak jak na nartach wodnych) skacząc na kilwaterze.

Opublikowano

Sie macie ogry.

Ja jebie nieomal 100 postów przez 2 tydźnie :blink: i pewnie wszystko o d*pie marynie :)

Opublikowano
  • Autor

Sie macie ogry.

Ja jebie nieomal 100 postów przez 2 tydźnie :blink: i pewnie wszystko o pupie marynie :)

normalnie jakbyś to przeczytał :decayed:

a w ogóle to :siema:

Opublikowano

Sru

Przyspieszamy bo nie wiem czy się wyrobimy z 3000 na koniec roku :polew:

Opublikowano

:hi:

Wakeboard! Bardzo polecam!

Tylko, że sprzęt fo Kit-a jeszcze sobie kupię :decayed: A motorówka, kierowca + sprzęt to już zbyt duży wydatek :P Chyba, że wypożyczenie motorówki ? :mysli: Jak to wygląda w praktyce ?

Opublikowano
:notworthy: Szacun poranny dla Włatcóf Pierścieni :>
Opublikowano
:siema: ale wcześnie :doh1:
Opublikowano

:o Oskar Ty sie dobrze czujesz? Święto jakieś dziś jest czy co??

Bry :hi:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:25_________________________________________________

siema :hi:

chyba z myślą o naszym wątku :naughty:http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107

Jakaś EMO laska..

Opublikowano

chyba z myślą o naszym wątku :naughty:http://nasza-klasa.pl/profile/15545251/gallery/album/4/107

...dla tych, którzy nie mają konta na NK...

(foto z linku)

2e574e384b.jpg

A tak wogóle :siema::a4fan: i jazda za poznaniakami!!!

Opublikowano

Yoł bicze :kox:

Opublikowano

:o Oskar Ty sie dobrze czujesz? Święto jakieś dziś jest czy co??

Bry :hi:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:25_________________________________________________

Jakaś EMO laska..

Zadne swieto - jakis debil wierci w mieszkaniu obok od 8:00 rano :wallbash:

Opublikowano

Od 8.00 może :decayed: Dzień powszedni :naughty:

Opublikowano

Tylko, że sprzęt fo Kit-a jeszcze sobie kupię :decayed: A motorówka, kierowca + sprzęt to już zbyt duży wydatek :P Chyba, że wypożyczenie motorówki ? :mysli: Jak to wygląda w praktyce ?

No tańszą alternatywą są wyciągi. Jeden pod Lublinem, jeden w Augustowie i pewnie są jeszcze jakieś

Opublikowano

O! Wszyscy się budzą.. :gwizdanie:

No tańszą alternatywą są wyciągi. Jeden pod Lublinem, jeden w Augustowie i pewnie są jeszcze jakieś

Czytałem o tym kiedyś, taką wyciągarkę można sobie skonstruować, albo kupić - tylko w tym wypadku też trzeba mieć kawałek odpowiednij wody i lini brzegowej.. No i klimat zupełnie inny niż za motorówką.. :confused4:

Alternatywa tańsza, ale nieco gorsza..

Opublikowano

Widze ze dziś jazda za Poznaniakami moze sie udać..

Czyli standard. Witaj w Warszawie :decayed:

Opublikowano

Od 8.00 może :decayed: Dzień powszedni :naughty:

A co to jest dzień powszedni ? :kox: to może taki w którym ludzie idą do pracy ?? :confused4:[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:52_________________________________________________

Widze ze dziś jazda za Poznaniakami moze sie udać..

Czyli standard. Witaj w Warszawie :decayed:

Poprostu w nowo oddanym budynku :wallbash: